האזנה לסונוס פאבר Lilium ב-70 אלף דולר לזוג ו-Il Cremonese ב-45 אלף דולר לזוג ו-B&W 800 D3...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
בקרנו בעיר ניו יורק אצל 2 אייקוני אודיו, התעניינו בהאזנה ל-3 רמקולים יוקרתיים. החברה הראשונה הייתה סונוס פאבר המשווקת על ידי מקינטוש, Il Cremonese שנמכרים ב-45 אלף דולר לזוג ו-Lilium שנמכרים ב-70 אלף דולר לזוג. המקום השני הוא החנות המקצועית Stereo Exchange, בהאזנה ל-B&W 800 D3, שהגיעו לחנות שלושה שבועות לפני, עולים 30 אלף דולר לזוג.

11.jpg
22.jpg

האזנו למגוון של כ-13 קטעי מוזיקה המוכרים והידועים לנו מראש מדיסק הדגמה, בכל שלושת זוגות הרמקולים, סך הכול כ-6 שעות. בתחילת האזנה וידאנו שצד שמאל וימין אכן נכונים ואין צורך להחליף צד בכבלים. כשהאזנו לקטע מחיאות הכף כשנוגן דיסק ההדגמה, נשמעו הדהודים מעטים. התוצאות היו מדהימות ומסקרנות.

1.jpg

55.jpg

נכתוב יותר פרטים וניתן יותר תמונות כאשר נצא מהעייפות של הג'ט לג.

בברכה, תומר

תמונות מצורפות

• 11.jpg
    11.jpg
    KB 59.8 · צפיות: 555
  • 22.jpg
    22.jpg
    KB 64 · צפיות: 601
  • 1.jpg
    1.jpg
    KB 409.8 · צפיות: 522
  • 55.jpg
    55.jpg
    KB 119.8 · צפיות: 606

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
יש לכם עבודה חלומית, זה תענוג להאזין לסט אפים ברמות האלה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
האולם שלהם היה בניין בן 5 קומות, הוא מעוצב בחן. מערכת הרמקולים בהם ניגנו הסונוס פבאר Il Cremonese ואודיו ריסרץ' היו הפוכים, זאת אומרת, רמקול שמאל ניגן ברמקול בימין ולהפך. הדבר הצריך לשנות כבלים. אם הייתי יודע קצת יותר טוב אנגלית...נראה לי מקום כיפי לעבוד בו. נציג המכירות מ"העולם של מקינטוש" היה חביב מאוד, ביקש שאתן לו מתנה את דיסק ההדגמה שלי :p.

33.jpg

תומר

תמונות מצורפות

• 33.jpg
    33.jpg
    KB 122.2 · צפיות: 534

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
אף פעם לא הצלחתי להתחבר לסנוספבר
חברה משעממת.
בעניי

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
צחי,

שמעת פעם סונוס פאבר Lilium?

תומר

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
אף פעם לא הצלחתי להתחבר לסנוספבר
חברה משעממת.
בעניי

זו פעם שנייה שאתה מזכיר את
חברת s.f כמשעממת,
מעניין לעומת איזו חברה שלא
משעממת לדעתך.

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
תענוג של פוסט
חג שמח

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
כמה יפה, פרחים ותאורה יורדים מהתקרה (אחד מהחדרים של מקינטוש).

88.jpg

תומר

תמונות מצורפות

• 88.jpg
    88.jpg
    KB 127.9 · צפיות: 529

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
זו פעם שנייה שאתה מזכיר את
חברת s.f כמשעממת,
מעניין לעומת איזו חברה שלא
משעממת לדעתך.
שמעתי בתארוכה האחרונה . שמעתי בחיפה אתל היבואן במפגש שהיה. שמעתי גוורינרי שמעתי בעוד מס מקרים.......וולה לא מיתחבר רמקול עצור חסר חיים לטעמי . לא אישי לא צריך להעלב.
מה שכן גימור ליגה .
אני מניח שלא שמעתי דגמים שעולים 70 אלף.
ההעדפה שלי היא לרמקולים יותר דקופים יותר דינאמים ויותר אגרסיביים כאילו שמכת סנר חרסקת לך תגבות.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
צחי,

הדרייברים הם של סקאן ספיק עם שינוי קל בעיצוב.
לדעתי לא האזנת לרמקולים של סונוס פבאר בהדגמה טובה.

תומר

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
שמעתי בתארוכה האחרונה . שמעתי בחיפה אתל היבואן במפגש שהיה. שמעתי גוורינרי שמעתי בעוד מס מקרים.......וולה לא מיתחבר רמקול עצור חסר חיים לטעמי . לא אישי לא צריך להעלב.
מה שכן גימור ליגה .
אני מניח שלא שמעתי דגמים שעולים 70 אלף.
ההעדפה שלי היא לרמקולים יותר דקופים יותר דינאמים ויותר אגרסיביים כאילו שמכת סנר חרסקת לך תגבות.

דווקא "חסר חיים" זה משהו שקשה לומר על סונוס פאבר, אבל בכיף

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
אם בעלי החנות הרכיבו כבלים בצורה הפוכה.
אבוי לקונים :(
אבל העיקר שנהניתם :בעד:

tzachi

חבר משקיען
מעורבות
386
נקודות
83
לכל בעלי סנוספבר בבקשה לא להעלב רק אמרתי את דעתי.
אני יודע בדיוק מה שמעתי בחיפה לא זוכר מה שמו של היבואן שמענו דגם רצפתי ווידבפל ובחדר שני מדפי קטן .
בתערוכה האחרונה ניגנובחדר עם מורל ........
לכולם אלמנטים של סקאן ספיק.
הרמקול לא חלב לא בשר לא צלול דינאמי ומפורט כמו רמקולים כקרמיים ואו גרמניים ולא נעים ושמנמן כמו הבריטים . אממה פורניר ליגה.
ואני לא אמרתי לא טוב אמרתי לא טעמי.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
צחי,

נסה להאזין לאלקטה אמטור 1 ולאקסטרימה (יד שנייה), לאליפסה רד, שיש הטוענים שזה הרמקולים הטובים ביותר שהם ייצרו.
אני מקווה שתשנה את דעתך :).

תומר

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
איזה כיף לבקר בחנויות כאלה.
אני מתייצב בסטריאו אקסצ'ינג' בכל פעם שאני שם, ומרטיב להם את השטיחים והפרקטים כל פעם מחדש בריר סמיך. אגב, מעת לעת הם מפנים מקום במחסנים ועל המדפים במחירים הגובלים בבדיחה (בדיחה ממנה הלקוח צוחק והמוכר זועף). שווה להיות שם עם היד על הדופק.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מצטער שלא האזנתי ל-B&W 802 D3 שהיו בחדר, הוופרים שלהם שהם שני "8, משתלבים יותר טוב עם המידריינג'.

תומר

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
לכל בעלי סנוספבר בבקשה לא להעלב רק אמרתי את דעתי.
אני יודע בדיוק מה שמעתי בחיפה לא זוכר מה שמו של היבואן שמענו דגם רצפתי ווידבפל ובחדר שני מדפי קטן .
בתערוכה האחרונה ניגנובחדר עם מורל ........
לכולם אלמנטים של סקאן ספיק.
הרמקול לא חלב לא בשר לא צלול דינאמי ומפורט כמו רמקולים כקרמיים ואו גרמניים ולא נעים ושמנמן כמו הבריטים . אממה פורניר ליגה.
ואני לא אמרתי לא טוב אמרתי לא טעמי.

הסאונד שלהם לא משתווה לגימור שלהם אבל מכן ועד לקטילה שלך על היצרן המרחק הוא שנות אור, אני חושב שאתה מגזים קצת בתיאורים שלך.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
צחי,

נסה להאזין לאלקטה אמטור 1 ולאקסטרימה (יד שנייה), לאליפסה רד, שיש הטוענים שזה הרמקולים הטובים ביותר שהם ייצרו.
אני מקווה שתשנה את דעתך :).

תומר

תומר, כבעלים קודמים של sf extrima
ועם שידוך של לפחות 4 מגברים שונים "בריונים" (כך לפחות הומלץ לי מבעלים קודמים לפני שנים כאשר היו אצלי) - האמת שגם אני לא נפלתי מהם ב overall ולבסוף נמכרו.
מה שהפתיע שהם ניגנו מקסים בכל הקשור לתחום הביניים ומעלה עם אינטגרייטד דל כוח של AMR
אבל אז קבלתי רמקולים מוניטורים בריאים ובריונים מרשימים מאוד ששוקלים 100 קג עם הסטנד שלהם בחזות ותוצאה של מוניטורים קטנים וחביבים כמו קונצ'רטו.

נמכרו לאחר כחצי שנה של התקשקשויות איתם.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
בכל הקשור ל הכללה על הרמקולים של SF לא מסכים לפחות מניסיוני עם לא מעט רמקולים שלהם שעברו אצלי.

מאוד אהבתי דווקה את ה"נמוכים" שלהם
Concherto
Grand piano
שהיו לכסף שלהם מעולים!

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
אני מצטער שלא האזנתי ל-B&W 802 D3 שהיו בחדר, הוופרים שלהם שהם שני "8, משתלבים יותר טוב עם המידריינג'.

תומר

בין המילים
יש תחושה של אכזבה מה 800d3?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור