האזנה למערכת סטריאו של ניר פורטל - השילוב המנצח

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
ניר הוא אחד הדמויות הסימפתיות שיש לנו בקהילה, כייף לקרוא עליו ועל המערכת שלו ומקווה שבעתיד יזדמן לי לשמוע גם.
תומר כרגיל יופי של כתבות ואם יורשה לי אני מאוד מתחבר לערך המוסף שאתה מביא עם הכרת האנשים ההיסטוריה והרקע.
לעילא ולעילא.
תודה
אתה יותר ממוזמן

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
תומר,הסקירות שלך הן ברמה גבוהה שפו.
כיף לראות מערכות מושקעות ושונות של מורעלים.תהנה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
שלום,

תראו מה יואב גבע חושב על הכתבה שהתפרסמה היום בדיטאון: https://www.facebook.com/YGAcoustics
שימו לב שהוא מפרסם את "אמנון סאונד" (חנות בבוגרשוב), שלא בכוונה :).

תומר

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
הא,

כשבחדר ההאזנה שוכן לו בר אלכוהולי, אפשר להאזין למוזיקה.

כל סידור אחר, פסול מיסודו :שתוי::אצבע מורמת

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
יופי של סקירה. תענוג לקרוא ומהכרותי את הסטאפ הקודם של ניר אני בטוח שכעת זה אפילו טוב יותר...
שיהיה לכם שעות רבות של הנאה וכיף.
ארז

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
תודה תומר.

נשמע שיש לניר מערכת מאוד מושקעת.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
תודה רבה לתומר על סדרת כתבות מצוינת,
כשאסדר את האקוסטיקה אתה מוזמן אליי במידה ותרצה.
-----

ניר - המערכת נראה מעולה! אם אפשר לשאול - מה הרגשת שהשתדרגת מEMM למייטנר? הרי מדובר כמעט באותה חברה בסך הכל...

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
שלום,

תראו מה יואב גבע חושב על הכתבה שהתפרסמה היום בדיטאון: https://www.facebook.com/YGAcoustics
שימו לב שהוא מפרסם את "אמנון סאונד" (חנות בבוגרשוב), שלא בכוונה :).

תומר
GOING GLOBAL!
תומר,
צפה לפניות מ TAS, MONO & STEREO ושות׳.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תודה רבה לתומר על סדרת כתבות מצוינת,
כשאסדר את האקוסטיקה אתה מוזמן אליי במידה ותרצה.
-----

ניר - המערכת נראה מעולה! אם אפשר לשאול - מה הרגשת שהשתדרגת מEMM למייטנר? הרי מדובר כמעט באותה חברה בסך הכל...
Kyroz-
אני שדרגתי מ CD של AYON ל DAC של EMM.
בדרך שמעתי את המייטנר.
כפי שצוין בכתבה, אילולי אלוהי יד 2 כנראה שלעולם לא היתי יכול להרשות לעצמי לרכוש emm חדש.
חשוב לציין שהמייטנר נשמע מדהים , לא פוליטיקלי קורקט , זה הDAC שתכננתי במקור להזמין...
לגבי הבדלים, קשה לי לענות לך מכיוון שהם לא היו אצלי להשוואה באותו זמן. מזיכרוני הם מאוד מאוד מאוד מאוד דומים...
אבל בתחום הזה התפוקה השולית הפוחתת משחקת תפקיד ומי שיש בידו את הממון יתכן וימצא שלשלם כפול בשביל עוד ככה וככה אחוזים של .... ושל .... זה משתלם
למזלי נהנתי משני העולמות emm במחיר יד 2.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
מרתק. איזו השקעה ...

אפשר לשאול איזה עוד רמקולים נבדקו מול הכרמל ?

אוריג

אוהב את התחום
מעורבות
83
נקודות
28
יפה!
ניסית להשתמש בסי-די של איון כדאק? הרי יש לו כניסה דיגיטלית.
הניסיון שלי בינתיים (עם CD1-S) לא הכי מוצלח, כנראה באשמת הסטרימר (כולה סקוויזבוקס). אשמח לשמוע אם היו לך התנסויות או לקחים בכיוון הזה.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
יפה!
ניסית להשתמש בסי-די של איון כדאק? הרי יש לו כניסה דיגיטלית.
הניסיון שלי בינתיים (עם CD1-S) לא הכי מוצלח, כנראה באשמת הסטרימר (כולה סקוויזבוקס). אשמח לשמוע אם היו לך התנסויות או לקחים בכיוון הזה.
אוריג ברוך הבא,
מאוד אהבתי את האיון (כסי.די), אולם, בכל הפעמים שהשוואתי (באיון) סי.די מול קבצים, היתה עדיפות ברורה לסי.די, לפיכך, תודעתית העדפתי לשמוע סי.די. (למרות שהיו לי המון קבצי מחשב, נוחות וכו'). כל זה השתנה שיגאל לסרי בא עם הDac של מייטנר MA-1 שהראה עדיפות ברורה לניגון קבצים מהמחשב... ההחלטה היתה ברורה פי שנים, שמצאתי את ה DAC הבכיר בחבורה במחצית מהמחיר (ביד-2).
ניר

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
יפה מאוד ניר.
אני מתרשם בעיקר מהעובדה...
כשידעת שהחדר יהא בממד, ומה משתמע מכך...
בכל הקשור להשקעה ועבודה באקוסטיקה....
כל הכבוד !

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
ניר, יופי של מערכת ויופי של חדר.

תומר- סידרת כתבות יפה אבל לדעתי לא מתאים להשתמש במונחים של "פנתאון" או "מקדש".
מדובר במערכות ביתיות, שבני תמותה בישראל (לפחות אחדים מהם) יכולים לרכוש ולא בבני אצולה או מלוכה או מגה אולגיכרים הנוסעים ברולס רויס, כפי שנרמז....

ולסיום - הנה עוד דוגמא לאלומניום מוצלח ...(lol)

נערך לאחרונה ב:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
ני-רו אתה בחור מאושר ... אם אתה מסוגל לשמוע רמקולים, להחליט שזה מה שאתה אוהב - ולא להסתכל לעולם אחורה, לא להתלבט, לא לרצות להחליף ולא לשדרג - אשריך. הגעת לנירוואנה.

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
ני-רו אתה בחור מאושר ... אם אתה מסוגל לשמוע רמקולים, להחליט שזה מה שאתה אוהב - ולא להסתכל לעולם אחורה, לא להתלבט, לא לרצות להחליף ולא לשדרג - אשריך. הגעת לנירוואנה.
ברק תודה
שמח שהגבת כפי שהגבת, כי במחשבה שניה, לא רציתי שישתמע שאני עונה לך חס ושלום בזלזול או בחוסר חשק.
ולעניין השאלה:
העיניין היה ששמעתי את הכרמל ומאוד אהבתי את התוצאה, במיוחד את היותו רמקול ״גדול״ בתיבה קטנה. למזלי הרמקול היה אצל 2 חברים שלי בחדר דומה מאוד לשלי שאחד מהחדרים גם מטופל אקוסטית. אז היה לי רפרנס לאיך זה אמור להישמע אצלי. אני גם זוכר שאמרתי באותו רגע שאני מוכן להתחייב לתוצאה כזו אצלי (ולא ליותר) ואהיה מאושר.
עכשיו ברצינות הייתי מביא עוד 3-4 רמקולים ובסוף הייתי בוחר מה שהייתי בוחר, מי מבטיח לי שברמקול השביעי או העשירי לא הייתי משנה את דעתי.
לא הימרתי, שמעתי את הרמקול בכמה הזדמנויות אהבתי את התוצאה ובניתי את המערכת סביב הרמקול (הרי צריך להתחיל הקומפוננטים אחד).
שמח על השאלה, יצא לי להסביר איך ולמה בחרתי ברמקול.
ניר

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
יפה מאוד ניר.
אני מתרשם בעיקר מהעובדה...
כשידעת שהחדר יהא בממד, ומה משתמע מכך...
בכל הקשור להשקעה ועבודה באקוסטיקה....
כל הכבוד !
תודה
לא שאלו אותי
אני בדעה אם נותנים לך לימונים תעשה מהם לימונדה...

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
תודה איתי

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
תודה על התשובה המפורטת.

לא אמרתי מה שאמרתי בזילזול כמובן ... אם מישהו מוכן "להתחייב" על רכיב מסויים , אפילו שבתאוריה יש אולי משהו אחר בעולם , הוא לדעתי עושה צעד נכון. כמו שאתה מחליט להתחייב לאישה מסויימת (או כמה ... שיהיה) , למרות שיש עוד הרבה אחרות. אחת הרעות החולות בתחביב שלנו היא הרדיפה הבלתי פוסקת אחרי הבלתי מושג. אני עצמי עכשיו בהתלבטות דומה : האם לנסות ולשדרג רכיבי מפתח במערכת שלי, או לנסות להשאר עם מה שיש ולהביא אותו אל המקסימום. ולשכוח (כמובן ...) מהצד הטכני ולהתרכז בתוכן.זו שאלה עקרונית : אם אתה אוהב מה שיש לך ומפיק שעות על שעות של הנאה ממוסיקה ללא התעייפות או איבוד עניין - האם יש טעם לשדרג ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור