הרגתם אותי, שירשור על מסכים בפורום של הדו ערוצי .. אבל לעניין, אני לא כל כך מבין על מה אנשים פה מדברים.. הפלאזמה סיימה את תפקידה! לא כי אני חושב כך, אלא כי כוחות השוק קבעו ככה. פלאזמה היא טכנולוגיה מיושנת ויקרה מדי. לא עושים כסף בזה, מה יש להוסיף?? אבל מה כי חשוב? האיכות כן ניצחה. הטכנולוגיה שעומדת להחליף את הפלאזמה, היא oled, "אורגאניק לד". היא תהיה יותר זולה, יותר אמינה והרבה, אבל הרבה יותר איכותית. יחס ניגודיות של פלאזמה זה מה? 1 : 20,000? מה דעתכם על 1 : 1,000,000 לפחות. כן, כתבתי מליון. בלי כל קשר לסטריאו, שלא הכי מעניין, בכל התחום של וידאו האיכות מנצחת על ימין ושמאל. מי שלא שם לב לזה נראה לי קצת עיוור. עד לפני כ 6 שנים, 32" סי אר טי, היתה טלויזיה ממוצעת. היום 42" LCD היא הסטאנדאד הנמוך, ושוק ה 50" + 1080p הולך ונעשה הסטאנדארד. מה בנוגע לפורנטים? ב 10 שנים ראינו את סוף קלטות ה וי סי אר, החלפתו ב די וי די, ועכשיו הבלורי, אגב הדוגמא הבולטת של ניצחון האיכות והקידמה הטכנולוגית בתחום הוידאו.
נ.ב.
פרארי זה לא איכות, זה יוקרה. זה סמל סטאטוס. די סיוט לנהוג בהן מחוץ למסלול. לעומתן מרצדס, אאודי, לקסוס הן איכותיות. והן מצליחות לא רע, למרות ששמעתי שמרצדס קצת מקרטעת לאחרונה.