דילמה קשה

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
3 שבועות בלי מוזיקה מסתיימים הערב
דילמה קשה, איזה תקליט שמים ?

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
זה קל..
קטע חזנות של החזן ישראל שטוקהמר ז"ל

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
שמים דיסק

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
716
נקודות
113
3 שבועות בלי מוזיקה מסתיימים הערב
דילמה קשה, איזה תקליט שמים ?
וואי החזקת 3 שבועות אשריך....אני בקושי 9 ימים... ושברתי את הצום המוסיקלי עם צ'אט בייקר האלבום as time goes by , זוהר נזכר אני במבטך ועוד, מנו דיבאנגו הופעה חיה 91, דייר סטרייטס אלכמי, ג'ניפר וורנס פיימוס בלו ריינקואט, וקצת ליסה אקדהל.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
וואי החזקת 3 שבועות אשריך....אני בקושי 9 ימים... ושברתי את הצום המוסיקלי עם צ'אט בייקר האלבום as time goes by , זוהר נזכר אני במבטך ועוד, מנו דיבאנגו הופעה חיה 91, דייר סטרייטס אלכמי, ג'ניפר וורנס פיימוס בלו ריינקואט, וקצת ליסה אקדהל.
וואו איזה הספק
אני חיכיתי עד סוף י באב
לא קל אבל יש בזה כיף כשחוזרים לתחביב אחרי הפסקה
בדומה לרגיל בה וקץ בה

joda5

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
3 שבועות חבר . עם אלף אלפי הבדלות מה אני יגיד ☹. שלוקחים לך כאילו את הסוכריה או את הממתק . או את הסיגריה שלך. אני תקופה ארוכה . מה לעשות לבית המשפט בארץ יש זמן☹.קשה בלי מוזיקה.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
הופעה של משה קוסוביצקי בקיסריה
.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
3 שבועות חבר . עם אלף אלפי הבדלות מה אני יגיד ☹. שלוקחים לך כאילו את הסוכריה או את הממתק . או את הסיגריה שלך. אני תקופה ארוכה . מה לעשות לבית המשפט בארץ יש זמן☹.קשה בלי מוזיקה.
שתצא לחירות במהרה בע"ה

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
716
נקודות
113
וואו איזה הספק
אני חיכיתי עד סוף י באב
לא קל אבל יש בזה כיף כשחוזרים לתחביב אחרי הפסקה
בדומה לרגיל בה וקץ בה
כן, זה מה זה נכון, פתאום הכל נשמע לי יותר טוב. זה מעלה הירהורים פילוסופיים על תרבות הצריכה והסיפוק המיידי והלא פוסק שהתרבות הכללית גדלה עליהם.
אבל האמת שהמערכת שלי בדיוק בהרצה של הכבלי חשמל החדשים, והממיר - אחרי שלא עבד תקופה ארוכה, ככה שב9 ימים הללו הכל השתבח, ישתבח שמו!,

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אין לי בתקליט:)
אחת הבעיות העיקריות באנלוג היא שאין מבחר, המבחר שיש באיכות טובה באמת מאוד מאוד מצומצם וברובו מאוד מאוד ישן. כבר כל כך הרבה שנים שרוב המוזיקה מוקלטת בדיגיטל והמרה שלה לאנלוג היא ברובה לטובת היפסטרים שיש להם מחרשות ולא אודיופילים.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
אחת הבעיות העיקריות באנלוג היא שאין מבחר, המבחר שיש באיכות טובה באמת מאוד מאוד מצומצם וברובו מאוד מאוד ישן. כבר כל כך הרבה שנים שרוב המוזיקה מוקלטת בדיגיטל והמרה שלה לאנלוג היא ברובה לטובת היפסטרים שיש להם מחרשות ולא אודיופילים.
ראשית ההקלטות הישנות טובות מאד
יש לי תקליטים ישראלים משנות השבעים שנשמעים פצצה
גם מה שעושים היום לכאורה מקליטים דיגיטלי ואז ממירים לאנלוגי נראה מגוחך אבל אם ההמרה נעשית עי ציוד ברמה גבוהה והראש בפטיפון טוב אפשר לקבל איכות טובה יותר מהדאק
הכל תלוי בהפקה

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
מקליטים דיגיטלי ואז ממירים לאנלוגי .. אם ההמרה נעשית עי ציוד ברמה גבוהה והראש בפטיפון טוב אפשר לקבל איכות טובה יותר מהדאק
הכל תלוי בהפקה
מה הכוונה באיכות , נאמנות למקור המוקלט ?

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
מה הכוונה באיכות , נאמנות למקור המוקלט ?
כן
מקליטים עם ציוד דיגיטלי
אחר כך ממירים לאנלוגי כדי להדפיס תקליט וזה נראה קצת דבילי אבל אם ההמרה ברמה גבוהה והסטאפ האנלוגי גם מתקבלת בסוף איכות טובה יותר מדאק או סטרים

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
כן
מקליטים עם ציוד דיגיטלי
אחר כך ממירים לאנלוגי כדי להדפיס תקליט וזה נראה קצת דבילי אבל אם ההמרה ברמה גבוהה והסטאפ האנלוגי גם מתקבלת בסוף איכות טובה יותר מדאק או סטרים
מסטרינג לאנלוגי קצת שונה ממסטרינג לדיגיטלי ואולי זו הסיבה שאתה מעדיף את האופציה הזו, מהניסיון שלי דאק טוב (פייל או סידי) נשמע יותר טוב ובטח יותר מפורט מתקליט שמקורו בהקלטה דיגיטלית.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
מסטרינג לאנלוגי קצת שונה ממסטרינג לדיגיטלי ואולי זו הסיבה שאתה מעדיף את האופציה הזו, מהניסיון שלי דאק טוב (פייל או סידי) נשמע יותר טוב ובטח יותר מפורט מתקליט שמקורו בהקלטה דיגיטלית.
מסכים אתך
אם הדאק טוב אין מה לרכוש תקליטים בהדפסות חדשות
90 אחוז מהתקליטים שלי ממאסטרים אנלוגיים שנות 70,80

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
אם ההמרה ברמה גבוהה והסטאפ האנלוגי גם מתקבלת בסוף איכות טובה יותר מדאק או סטרים
המרה מעצם טבעה יכולה לכל היותר לשאוף להשתוות למקור עליו היא מתבצעת , לא להתעלות עליו - זה נוגד את ההגיון לחשוב שניתן באמצעותה להפיק פרטים נוספים מעבר למה שהוא מכיל . מה שכן , היא יכולה להוסיף עיוותים שעשויים להתפרש לעתים כצליל נעים/איכותי יותר ממה שהיה בו , כמו הנחתה/הגברה של תדרים למשל .

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
המרה מעצם טבעה יכולה לכל היותר לשאוף להשתוות למקור עליו היא מתבצעת , לא להתעלות עליו - זה נוגד את ההגיון לחשוב שניתן באמצעותה להפיק פרטים נוספים מעבר למה שהוא מכיל . מה שכן , היא יכולה להוסיף עיוותים שעשויים להתפרש לעתים כצליל נעים/איכותי יותר ממה שהיה בו , כמו הנחתה/הגברה של תדרים למשל .
לא הבנת אותי
השאלה היתה מה הטעם בתקליט שהודפס מהקלטה דיגיטלית.
נניח יש לי קובץ הי רז 24/192 אבל דאק בסיסי
ומולו תקליט שהופק דיגיטלית, הומר בציוד מתקדם ומתנגן בסטאפ אנלוגי ברמה גבוהה
במקרה זה בסטאפ הזה בתקליט ישמעו טוב יותר מול הקובץ למרות שהופק מקובץ דיגיטלי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור