אין לי בתקליטזה קל..
קטע חזנות של החזן ישראל שטוקהמר ז"ל
חפש אותו בספוטיפיי. בטוח יש.אין לי בתקליט
נראה לי נלך על Eric Clapton unpluggedחפש אותו בספוטיפיי. בטוח יש.
וואי החזקת 3 שבועות אשריך....אני בקושי 9 ימים... ושברתי את הצום המוסיקלי עם צ'אט בייקר האלבום as time goes by , זוהר נזכר אני במבטך ועוד, מנו דיבאנגו הופעה חיה 91, דייר סטרייטס אלכמי, ג'ניפר וורנס פיימוס בלו ריינקואט, וקצת ליסה אקדהל.3 שבועות בלי מוזיקה מסתיימים הערב
דילמה קשה, איזה תקליט שמים ?
וואו איזה הספקוואי החזקת 3 שבועות אשריך....אני בקושי 9 ימים... ושברתי את הצום המוסיקלי עם צ'אט בייקר האלבום as time goes by , זוהר נזכר אני במבטך ועוד, מנו דיבאנגו הופעה חיה 91, דייר סטרייטס אלכמי, ג'ניפר וורנס פיימוס בלו ריינקואט, וקצת ליסה אקדהל.
שתצא לחירות במהרה בע"ה3 שבועות חבר . עם אלף אלפי הבדלות מה אני יגיד ☹. שלוקחים לך כאילו את הסוכריה או את הממתק . או את הסיגריה שלך. אני תקופה ארוכה . מה לעשות לבית המשפט בארץ יש זמן☹.קשה בלי מוזיקה.
כן, זה מה זה נכון, פתאום הכל נשמע לי יותר טוב. זה מעלה הירהורים פילוסופיים על תרבות הצריכה והסיפוק המיידי והלא פוסק שהתרבות הכללית גדלה עליהם.וואו איזה הספק
אני חיכיתי עד סוף י באב
לא קל אבל יש בזה כיף כשחוזרים לתחביב אחרי הפסקה
בדומה לרגיל בה וקץ בה
אחת הבעיות העיקריות באנלוג היא שאין מבחר, המבחר שיש באיכות טובה באמת מאוד מאוד מצומצם וברובו מאוד מאוד ישן. כבר כל כך הרבה שנים שרוב המוזיקה מוקלטת בדיגיטל והמרה שלה לאנלוג היא ברובה לטובת היפסטרים שיש להם מחרשות ולא אודיופילים.אין לי בתקליט
ראשית ההקלטות הישנות טובות מאדאחת הבעיות העיקריות באנלוג היא שאין מבחר, המבחר שיש באיכות טובה באמת מאוד מאוד מצומצם וברובו מאוד מאוד ישן. כבר כל כך הרבה שנים שרוב המוזיקה מוקלטת בדיגיטל והמרה שלה לאנלוג היא ברובה לטובת היפסטרים שיש להם מחרשות ולא אודיופילים.
מה הכוונה באיכות , נאמנות למקור המוקלט ?מקליטים דיגיטלי ואז ממירים לאנלוגי .. אם ההמרה נעשית עי ציוד ברמה גבוהה והראש בפטיפון טוב אפשר לקבל איכות טובה יותר מהדאק
הכל תלוי בהפקה
כןמה הכוונה באיכות , נאמנות למקור המוקלט ?
מסטרינג לאנלוגי קצת שונה ממסטרינג לדיגיטלי ואולי זו הסיבה שאתה מעדיף את האופציה הזו, מהניסיון שלי דאק טוב (פייל או סידי) נשמע יותר טוב ובטח יותר מפורט מתקליט שמקורו בהקלטה דיגיטלית.כן
מקליטים עם ציוד דיגיטלי
אחר כך ממירים לאנלוגי כדי להדפיס תקליט וזה נראה קצת דבילי אבל אם ההמרה ברמה גבוהה והסטאפ האנלוגי גם מתקבלת בסוף איכות טובה יותר מדאק או סטרים
מסכים אתךמסטרינג לאנלוגי קצת שונה ממסטרינג לדיגיטלי ואולי זו הסיבה שאתה מעדיף את האופציה הזו, מהניסיון שלי דאק טוב (פייל או סידי) נשמע יותר טוב ובטח יותר מפורט מתקליט שמקורו בהקלטה דיגיטלית.
המרה מעצם טבעה יכולה לכל היותר לשאוף להשתוות למקור עליו היא מתבצעת , לא להתעלות עליו - זה נוגד את ההגיון לחשוב שניתן באמצעותה להפיק פרטים נוספים מעבר למה שהוא מכיל . מה שכן , היא יכולה להוסיף עיוותים שעשויים להתפרש לעתים כצליל נעים/איכותי יותר ממה שהיה בו , כמו הנחתה/הגברה של תדרים למשל .אם ההמרה ברמה גבוהה והסטאפ האנלוגי גם מתקבלת בסוף איכות טובה יותר מדאק או סטרים
לא הבנת אותיהמרה מעצם טבעה יכולה לכל היותר לשאוף להשתוות למקור עליו היא מתבצעת , לא להתעלות עליו - זה נוגד את ההגיון לחשוב שניתן באמצעותה להפיק פרטים נוספים מעבר למה שהוא מכיל . מה שכן , היא יכולה להוסיף עיוותים שעשויים להתפרש לעתים כצליל נעים/איכותי יותר ממה שהיה בו , כמו הנחתה/הגברה של תדרים למשל .