דו"ח קצרצר על מנורה מדהימה שלימדה אותי ענווה. אודיופילית.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
בזמן שקשקשתם , בחנתי מנורה חדשה על המגבר שלי.

שנים שאני משתמש במנורת 2A3 מתוצרת TJ FULL MUSIC . מנורת קרבון. פשוט נתנה לי כל מה שרציתי, או שחשבתי שאני רוצה.
והנה , החברה מסתבר התפוגגה לפני כמה שנים, ועלה הצורך לחפש תחליף. הבעיה עם מנורות חסרות חברה היא אי היכולת לתת סוג של אחריות למנורה.
ואכן התקשיתי למצוא מנורה כמו שלי. והמחירים רק עולים והאחריות רק מתפקפקת.
התייעצתי עם חננאל בעל המערכת רפרנס שלאורה אני הולך, ושמשתמש במנורות זהות לשלי, ונפל הפור על EMISSION LAB MESHPLATE 2A3,
גם הוא חיפש מנורה והעליתי בחכה את האופצייה הזאת. יש גם יבואן מסתבר.

היבואן @רפי לוהב סיפק לנו מנורה, " קחו תריצו היא חדשה, אהבתם תקחו, לא אהבתם? תחזירו מקסימום תהיה לי מנורה להדגמה". שאפו.
לאחר חודשיים הרצה , כמו בספר ועל פי הוראות היצרן אצל חננאל, אכן נשמע שהמנורה נתנה פירוט שקיפות ודרייב משופרים, בעיקר תחושת תלת מימד
מדהימה. מצד שני המורכבות של המערכת של חננאל גרמה להתאמת תחום הבאס להיות מאוד מורכבת. מנורת ה TJ יש לה שמנוניות מסתבר והיא מאוד רכה ונעימה לאוזן. יש מי שמתרגם את זה , כמוני, למוסיקליות. ההתאמה הזאת בטווח תדרים התחתון גרמה לנו להיות לא החלטיים כיצד המנורה תתפקד במערכת היותר פשוטה שלי.

אני הימרתי שמשום הפירוט והדרייב המוגברים שלך המנורה, יהיה לי רווח מוסיקלי בתום התפר של המיד סאבס והבאס התחתון. רק חששתי קצת מהגבוהים וגם אולי מקליניות מסויימת. לא פשוט להחליף מנורה...זה כמו להחליף ספר. אצל גברים הכוונה. נשים יותר קלות בספרים. אבל עזבו. סיפור אחר...

יום חמישי בבוקר, הילדים בצבא ובלימודים, חננאל מתקשר ואני זורק לו, "אולי תקפוץ נעשה השוואה של המנורה?" הוא עונה "חצי שעה אצלך". "אבל תביא את הכבל חשמל המשודרג שלך", אמרתי לו, "שיהיה לממיר לפחות". בוצע. הכבלים שאני הכי מעריך ואוהב בעולם הם שלו. חתימת צליל ממכרת.

המערכת עבדה, חננאל הגיע, שמנו כמה קטעים עם הסט מנורות קרבון TJ- ליסה אקדהל, קצארלי טריו, ועוד כמה דיסקים נחמדים שיוצא לי לשמוע יותר בזמן האחרון.
אחרי חצי שעה, החלפת מנורות ובדיקת רעש עם הוולטמטר. שמתי פליי על ליסה אקדהאל והסתובבתי לכיוון הספה. 3 מטר בערך לקח לי להבין, עם הגב אל הקיר שלמעשה אין תחרות. כמות הדרייב, הפירוט שהמנורה הנבחנת הוציאה הייתה מעל ומעבר לציפיות שלי. במיוחד המיד באס התחתון. היה שם איזה 4 db בוסט שגרם להתאמה פסיכית עם הסאב שלי, יותר פסיכית ממה שהייתה לטעמי קודם. קיבלתי עיבוי ושיפור שרק יכולתי לפנטז עליו, בעצם למה יכולתי? פינטזתי. רבות. למרבה ההפתעה גם הנשמה נשארה, לא הורגשה קליניות, וככל שהמוסיקה התחלפה ככה גברה ההנאה והתחושה שכאילו החלפתי סט אפ... בעצם, לא החלפתי אלא שדרגתי באותו קו. קטע של טימפאני בפטר והזאב בהנחייתו של סטינג נשמע מלא עיזוז וחיל כאשר התוף מקבל את כל הרבדים מהמכה על המשטח ועד והתפוגגות בחלל בצורה מרשימה. חיבקתי את עצמי. באמת. ליסה אקדהאל קיבלה עוד גוף ובגרות ילדותית בגרון, והפסנתר של נורדהאל נשמע מלא וסמכותי מהלחיצה ועד המחיצה.. מהפנט.

בווליום גבוהה התחדדה הבעיה שלי בחדר של גבוהים לא פרופוציונאליים וחריפים. יטופל אקוסטית. אבל באמת שזה משהו שאני מוכן כרגע למחול עליו יחסית לתוצאה כללית. יבוא הזמן ונטפל גם בזה.

עברו שעתיים וחצי שלוש, ונותרנו המומים בספה מקלות השדרוג. המערכת שלי היא וורסיה של פלאג אנד פליי , כשזה מגיע לעולם ההורנים. משהו שגם מאותגר חשמל כמוני יכול להתמודד איתו. ושוב, היכולת הזאת של המגבר מנורות לנפק עולם חדש של צלילים בקלות בלתי נתפסת ובעלות הגיונית פשוט מוסיפים נקודות זכות ענקיות למסלול הזה. על האתגרים שבו.

והכי חשוב, הייתה לי גאווה גדולה להשתמש במנורת TJ , נהניתי ממנה עד מאוד, הייתי בטוח שהיא הכי טובה שיש, ולעיתים זילזלתי בלב ואו בעל פה למתייעץ מזדמן, במנורות אחרות. והתגליתי כהדיוט. משהו שמלמד אותי שצריך להיות יותר צנועים כי בסך הכל אנחנו יודעים רק מה שניסינו באמת, והאוזן שלנו מתרגלת מהר . נדיר שאנחנו באמת יודעים מה חסר לנו עד שלא שומעים משהו אחר. אז גם קיבלתי שיעור בצניעות וגם הרווחתי מנורה אדירה. שפע רוחני וגם גשמי, מה אפשר יותר..?

EMISSION LAB 2A3 MESHPALTE את המנורה הבאה שלי ובהקדם האפשרי.

בשורות טובות לכולנו, ושנדע לקיים דיונים ענייניים בפורום.

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
בווליום גבוהה התחדדה הבעיה שלי בחדר של גבוהים לא פרופוציונאליים וחריפים. יטופל אקוסטית. אבל באמת שזה משהו שאני מוכן כרגע למחול עליו יחסזית לתוצאה כללית. יבוא הזמן ונטפל גם בזה.

דווח עוד שבוע איך אתה מוחל.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
378
נקודות
83
שיר המעלות לחננאל ו EML

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור