דברים לזכרו של איל פור

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
גם לי עצוב מאד לשמוע על מותו של אייל
הכתבה מרגשת ונותנת לו כבוד לו הוא ראוי.
אייל הקדיש לי כמה שעות כשבניתי את המערכת שלי והותיר בי רושם עמוק כמי שמבין ואוהב את התחום. הרגשתי שהעשיר אותי בשעות אלה בידע שלו, גם אם לא לקחתי כל מה שהציע. קיוויתי שאוכל להתייעץ איתו שוב . לצערי לא אזכה לכך

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
האמת,למרות שחלקנו ידענו את דבר מחלתו,קשה לדבר על אייל בלשון עבר.
רכשתי ממנו מספר דברים,התייעצתי עימו מספר פעמיים,ותמיד נהג בהוגנות ומקצועיות,ועם המון סבלנות.
כשהגעתי אליו בפעם הראשונה,נדהמתי,שכל דירתו,והקירות,מכוסים ברמקולים,וציוד.
הוא פשוט חי את התחום,ועסק בו ללא הרף.
אזכור אותו כאדם נטול גינונים ומניירות,פשוט וצנוע,שנעים לשוחח עימו,ולמשפטים השגורים בפיו, ״אממ,ויוצא מן הכלל״.
צר לי שכך זה נגמר,באופן טראגי שכזה,במיוחד שתחילת השנה היתה כל כך טובה עבורו,עם שלל מותגים חדשים שעמד לייבא.

שינוח בשלום על משכבו,ושמשפחתו לא תדע צער.

ורק שנהייה בריאים.

איתן

Don r

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
את אייל אני מכיר משנת 92 , פגשתי אותו לראשונה בחנות סטריאוטיפ בירושלים.

באותה תקופה אייל רק התחיל את דרכו כיבואן, מאוד אהבתי להגיע לדירה ברחוב ברטנורה , בשנים הראשונות היו תקופות שבהן שהייתי בביתו כל כך הרבה שהרגשתי כמעט כבן בית.

בשנות ה90 אייל הביא לארץ מוצרים אזוטריים כמו Boulder audio , רמקולים של ARS בנויים מפולימר , רמקולים צרפתים שהממברנה מרקדת (איני זוכר את שמם, הובאו יחידות בודדות, שהתחברו לתיבה AB-1 כדוגמת LS3/5a)

היו מונו בלוקים מדהימים של Cary כדוגמת CAD-572SE , CAD 50M, בזמנו לא היו לדברים האלו מתחרים בארץ. (בטח יותר טוב ממה Cary מייצרת כיום).

מאוד אהבתי את הצניעות הגישה הפשוטה וחסרת היומרות.

תמיד ידעתי שאני יכול לבוא לשמוע להתעניין ולהכיר גם אם לא אקנה דבר..

יהי זכרו ברוך.

רונן

shay peretz

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
נמר כתבת דברים מהלב ואני מסכים איתך איל היה אדם מיוחד מאוד בעל ידע אדיר.
זכיתי להכיר אותו בשנת 2008 כשנסעתי בפעם הראשונה לביתו בירושליים יחד עם חבר טוב מנס ציונה ובעזרתו האדיבה בנינו מערכת איכותית שעד היום אני נהנה ממנה מאוד.
אני זוכר יום אחד שאיל הגיע לביתי ברחובות להתקין לי פטיפון והוא כיוון לי אותו שישמע במיטבו ועשה זאת בצורה מקצועית ואיכותית ביותר.
איל היה מאוד סבלני והסביר על כל רכיב במערכת בצורה מובנת וברורה ובסבלנות אין סופית וחוית הקניה היתה סוחפת כך שמצאתי את עצמי שוב ושוב בביתו בירושליים.
מזמן לא יצא לי להיכנס לאתר וכשנכנסתי היום וקראתי שאיל נפטר הרגשתי ממש רע זו אבדה של אדם יוצא דופן אדם מיוחד סבלני שהידע שלו באודיו היה אדיר.
יהי זכרו ברוך.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
מתקשה להאמין שהוא כבר לא איתנו.
בכל פעם שאני קורא את הכותרת "לזכרו של איל פור" ליבי הולם בחוזקה.

כאב לב.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
מאוד עצוב מאוד לשמוע שאייל פור לא איתנו אני אישית מכיר את אייל פור משנת 2008 וכל מה שהכרתי בעולם האודיו היה דרך האיש הנפלא הזה כל דבר שאייל ייבא היה תמיד תענוג וטוב טעם. כיום אני שומע ברמקולים שרכשתי מאייל הדבור פידלטי nines והמגבר leben cs600 ואני לעולם לא אמכור אותם כי קודם כל זה מדהים אבל יותר מזאת זה מסמל לי את אייל פור את האיש המקסים הזה .
אייל ידע שאני קיבוצניק ואין לי תקציב גבוה ותמיד נתן לי אפשרות לשלם בתשלומים הכל בראש זכר ואני תמיד שבאתי אליו הייתי מביא לו תמרים אורגניים מהקיבוץ שלי שכל כך אהב תמיד בקש בצניעות אם אני יכול להביא לו ותמיד שמחתי לתת לו תמרים שישמחו את ליבו.
תמיד היה מתמיד לאכול בריא ולא לדבר הרבה בסלולאר אלא להתקשר לבית היה איש אם מודעות עצמית ובריאותית ובאמת איש מקסים.
אז אייל פור אני שמח שיצא לי להכיר אותך למרות שהייתי בחובות בגלל הרכישות אבל זה היה שווה ,אני משתתף בצער משפחתך היקרה ובצער החברים הנפלאים שלך גם אני מרגיש סוג של חבר רחוק מהקיבוץ אני מתגעגע לקול שלך שתמיד ההיית מסיים בסלנג חמוד כזה בטלפון ביייייי .
אז שלום לך חבר ממש רע לי לשמוע את הבשורה המרה הזו
ת.נ.צ.ב.ה
אני מבטיח לבקר את משפחתך ולהביא להם תמרים אורגניים
זה המעט שאני יכול לעשות למענך

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
סיפור מקסים ואתה נשמע אדם מקסים.
תודה על השיתוף,
רונן

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ככה זה כשעושים ועובדים מאהבה לתחום. איל ז"ל חי את התשוקה שלו לאודיו ומימש אותה במלואה.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
לא ידעתי שהוא נפטר
:( :מבולבל: (ורד)

ת-נ-צ-ב-ה

sofivest

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לא הכרתי את איל ובכל זאת אני משתתף בצער הכבד של המשפחה ובצער של כל מי שהכיר אותו.
הדברים שכתבתם לזכרו מציירים תמונה של איש יקר, שחבל מאוד שהלך מאיתנן בטרם עת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
היום לא יכולתי שלא להזכר באיל. סיימתי לערוך כתבה על מוצר שהיה מייבא.

בסוף העריכה, לא יכולתי שלא לחזור לאותו רגע בו כתבתי את המילים הללו בהספד.
עברו שנתיים, כבר פקדתי את קברו שוב, הנחתי פרחים וכל מה שהזכיר לי אותו משום מה, היתה החברה הזו שעל מוצר מתוצרתה סיימתי לערוך.

אז שלא בגוף הכתבה, אקדיש אותה לאיל ואספר לו שישמח שעברה ליבואן ראוי שכמו איל, עושה חסד עם החברה.

שנתיים ויותר עברו, בלעדיו מרגיש כמו 20. אי אפשר שלא להתגעגע אליו.

נוח על משכבך בשלום חבר יקר - זוכרים אותך תמיד. (ורד נבול)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
נמר, ריגשת.
חסרונו של אייל בהחלט מורגש בקהילה.(ורד נבול)

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
למרות העצב,טוב להיזכר בג'נטלמן אמיתי שהיה בקרבנו.

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
(ורד נבול)

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
היום לא יכולתי שלא להזכר באיל. סיימתי לערוך כתבה על מוצר שהיה מייבא.

בסוף העריכה, לא יכולתי שלא לחזור לאותו רגע בו כתבתי את המילים הללו בהספד.
עברו שנתיים, כבר פקדתי את קברו שוב, הנחתי פרחים וכל מה שהזכיר לי אותו משום מה, היתה החברה הזו שעל מוצר מתוצרתה סיימתי לערוך.

אז שלא בגוף הכתבה, אקדיש אותה לאיל ואספר לו שישמח שעברה ליבואן ראוי שכמו איל, עושה חסד עם החברה.

שנתיים ויותר עברו, בלעדיו מרגיש כמו 20. אי אפשר שלא להתגעגע אליו.

נוח על משכבך בשלום חבר יקר - זוכרים אותך תמיד. (ורד נבול)

חושב עליו המון. המון.
איש יקר שחסר לי כ"כ. (ורד נבול)(ורד נבול)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
איל היה אדם מיוחד במינו, חסרונו מורגש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור