כתבה מאוד, מאוד מרגשת.
ותודה על כתיבתה.
את אייל אני מכיר לדעתי מאזור שנת (2003, אולי מעט לפני)
מאייל רכשתי לא מעט דברים
בזמנו (בעיקר כבלים) ולא מעט התייעצתי עמו.
מה שכן לדעתי הוא העניק לי את התפנית החזקה כסתירת לחי לכניסתי לתחום הסטראו (היותר מוערך ואיכותי דאז)...
באותה ה-שנה (2003)- החלטתי לשדרג זוג רמקולים שהיו ברשותי של Mission 753 שליוו אותי כמה שנים טובות - כ-5 שנים.
התייעצתי עם כמה וכמה חברים - ו-חבר של חבר הפנה אותי לדבר עם אייל פור - בחור נחמד מירושלים שעובד כיבואן של כמה חברות ו-שיש לו בארסנל ה"יד 2" כמה וכמה רמקולים חביבים שיכולים להתאים (באותו הזמן אייל לא היה דמות מוכרת
לכולם בתחום הזה) - ראוי לציין שאייל לא הכיר אותי לפני כלל והיה אדיב, סבלני בהחלט וענה לכל שאלותיי - ולטעמי האישי ומה שחיפשתי...
בעקבותיו והמלצותיו נחשפתי לחברת AVANCE הדנית, ודרכו הגעתי ליבואן וביצעתי רכישה.
*ראוי לציין שאייל לא הפנה אותי למוצריו, אלא פירגן בהחלט ליבואן אחר ולחברה שכלל לא ייצג או שהיה ב-אמתכתו.*
ולאחר כשנה
החלטתי לשדרג את הקדם ואת המגבר (ROTEL MICHI 10) חיפשתי משהו אחר...
בעקבות התרשמות החיובית מאוד שהיה לי מאייל, החלטתי ללכת גם פה עם הלב והתייעצתי עמו...
נפגשנו אצל חבר של אייל בתל אביב ובאדיבותו בסלון מגוריו, אייל הביא עמו לא מעט מגברים וקדמי מגברים ושני זוגות רמקולים שיכולים להיות יחסית דומים באופים לזוג הרמקולים שאצלי - ואט אט נכנסנו לסשן השוואתי - עם סבלנות של ברזל בהחלפת הכבילה - בהחלפת הרכיבים - בשילובם.
באותו היום יצאתי עם נגן CD של California AUDIO ו-צמד מונובלוקים של QUAD וקדם מנורות של חברה שרק התחיל לייצג בשם XINDAX.
ימים אילו הובילו אותי להתמקד בדו ערוצי וברכיבים יותר וותיקים עם קסם טונלי שאליהם מאוד התחברתי...
יום הוליד יום, ורכשתי כבילה מאייל וכו'...
באחד השרשורים לזכרו, הזכירו את ה- "האאאממממ" הידוע של אייל שהמהם כמעט לכל תשובה של הסכמה.
הוא היה אדם מקסים, ויבואן נדיר...
עצוב לי שעזב...