גם אני התחדשתי...

yeuda27

חבר משקיען
מעורבות
361
נקודות
63
אשמח לפרטים קצת מעבר..איך הראש שלטר משתלב עם הפטיפון החדש (שגם הראש הוא חדש אצלך) וכמובן מה נותן הפטיפון החדש עם המנלי שלך שלא היה לך בקודם?

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
יהודה,

הראש משתלב מצויין עם הברדו, יש יותר פירוט והרבה יותר "בשר" לסאונד. אני בטוח שאם ראש טוב יותר ארגיש בדברים אחרים, אך מכיוון שאין לי אחד כזה לבדיקה אז כשה לי לדעת...אולי לשמוע אצל אחרים. הראש כבר אטוטו שנה אצלי עם אני לא טועה. ראשים פוטנציאלים לחשוב עליהם יכולים להיות זאוס של טריאנגל-ארט, שלטר בדגם גבוה יותר, Brinkmann EMT, zyx...בקיצור לא חסרות אופציות.
לגבי המנלי, הוא נשמע מצויין. עכשיו שומעים מה ה-NOS יכולים להוציא באמת.

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
עידכונים אחרונים אחרי שלושה חודשים.
למגבר המנורות הוחלפו המנורות KT120 ב-KT150 חדשות, ה-150 נותנות טיפה יותר "קיק" ובס הדוק ופתיחות בגבוהים.
היום הגיעו לי 2 מנורות Amperx 12ax7 Bugle Boy משנות השישים ואותם שמתי בפרימה לונה, הם מנורות הגיין היותר חשובות. יחד עם הבריקמן, מנלי צ'ינוק(מנורות NOS) הסאונד מדהים.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
בפעם אחרונה שביקרתי לפני כשבוע נשמע לא פחות ממדהים, אני חושב שגם הסלון החדש והזזה של המזנון מצד שמואל עזרה לסאונד.

כאמור כעת נשפע מדהים ואחת המערכות שאני מאוד מאוד אוהב לשמוע

בועזפז

חבר אתר
מעורבות
3
נקודות
3
ניר תתחדש… ,
אנלוג מהרמות הגבוהות,
יש חדש לגבי החלטה להחלפת הראש?
דגם השלטר כיום?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
ניר תתחדש… ,
אנלוג מהרמות הגבוהות,
יש חדש לגבי החלטה להחלפת הראש?
דגם השלטר כיום?
תקשיב, שלטר ראש מצוין.יש לו בס מצוין הדוק ועמוק.מאוד אורירי למעלה פאנצ'י עם מיד עשיר מאוד.עכשיו מאוד תלוי בשרשרת הרכיבים מאחור.לאן זה מכויל....אתה יכול לשמוע אצלי שלטר ולא להנות ולשמוע במקום אחר ומאוד להנות.או הפוך.

נערך לאחרונה ב:

boazro

אוהב את התחום
מעורבות
110
נקודות
43
תקשיב, שלטר ראש מצוין.יש לו בס מצוין הדוק ועמוק.מאוד אורירי למעלה פאנצ'י עם מיד עשיר מאוד.עכשיו מאוד תלוי בשרשרת הרכיבים מאחור.לאן זה מכויל....אתה יכול לשמוע אצלי שלטר ולא להנות ולשמוע במקום אחר ומאוד להנות.או הפוך.
+1
ניר :בעד:
בועז

alicenir

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
השלטר שלי היום עדיין לא הוחלף(הכל שאלה של תקציב) - יש לי שלטר 501 MK III
הוא אכן נשמע טוב הכי טוב על טרקינג של 1.85 גרם. אני כן רוצה לשדרג מתי שהוא ושלטר אכן אופציה מעולה כי היא מתאימה לי לפונו, בגדול הצ'ינוק רמת הגיין שלו היא 60DB, אז ראשים LOW OUTPUT של 0.25 - 0.30 גבוליים מאד אצלי.
בגדול לא חסרות אופציות, החיסרון שאת רובם אי אפשר לשמוע אצלך...

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אף פעם לא התחברתי לראשים שלהם. קצת שיעממו אותי. עשו הכל נכון והיו מאוד מאוזנים אבל תמיד הרגשתי שחסר לי משהו. Zyx נתנו אצלי תוצאה יותר קרובה לטעמי האישי עם יותר מהדרמה שהיתה חסרה לי.

ברור שיש כאן עניין של טעמים וסטאפ אז לא לקחת מה שאני כותב כמובן מאליו.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
אני הבאתי את התמונה הזו בסט אפ שלי לא חלילה לשם הויכוח או להוכיח לגאי.נהפוך הוא לומר שהוא צודק.
אצלי בסטאפ ה zyx לא ישבה כמו שאני אוהב לשמוע....אין זה גורע מהיכולוות שלה...בא לומר שגם מי שבא אחרי הראש קובע את התוצאה הסופית

תמונות מצורפות

• IMG-20170320-WA0015.jpg
    IMG-20170320-WA0015.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 538

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
תתחדש.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור