כפרה על הדאגה שלך גדי, אבל אני מתגורר לבד בבית.אבל מה כל זה לעומת " (כולל נראות חלל המגורים שמרגיש ונראה גדול יותר מבעבר – על אף שהמטרז' לא השתנה כמובן)" שמרצה את האישה, וזה אמור היה להיות מרכז הפוסט
וואי וואי גיא אתה מפתיע כל פעם מחדש! זוכר מה שכתבת לי על אישיותי? לא שיש איזושהי הקבלה אבל כנראה ששנינו לא מה-קונבנציונאליםכפרה על הדאגה שלך גדי, אבל אני מתגורר לבד בבית.
זוגתי הצעירה והיפה שתחיה גרה בצמוד למגורי...מניסיון, המתכון לזוגיות מוצלחת ומאושרת.
בהפוך מסובלים אחרים בפורום אני אדון חופשי שאינו חייב דין וחשבון בבית, או במילים אחרות - אדם מאושר.
בקיצור, אודיופיליה מתחילה ברכישת קונגו.אין כללים שמתאימים לכל רמקול ולכל חלל וכן צריך בסוף להוציא את המקסימום בהתאם למגבלות של כל חדר .
שטיח יכול לעזור אבל גם יכול לא - תלוי רמקול ומקום ישיבה ובעוד אלף פרמטרים.
קיר אחורי לרוב כן נותן בוסט חזק ולחץ בבאס אבל גם זה תלוי רמקול,חדר וכו .אם החדר הוא רחב יותר אז הלחץ יהיה פחות מורגש בדרך כלל.
קיר אחורי גם גורם להחזרים מוקדמים מדי בעוצמה חזקה מדי במיד וגבוהים -מה שגורם לאיבוד פוקס ועומק .אבל יש דרכים יצירתיות להתגבר על זה.
שטיח בדרך כלל כן עוזר אבל שוב זה תלוי רמקול ומקום ישיבה ושאר אלמנטים סופגים/מפזרים בחדר.
צודק !ברוב מוחלט של המקרים שנתקלתי בהם, האזנה בצמוד לקיר אחורי יוצרת רעה חולה בפוטנציאל איכות הסאונד בנקודת הישיבה,
ודן פרט יפה את הסיבות. פתרון הדחק (חלקי אבל עוזר) הכי יעיל הוא לתעל את הסוויט-ספוט קדימה,
והעברת נקודת הישיבה לשם בזמן האזנה קריטית. גם לא קל, כי לא בטוח שמיקום הרמקולים ביחס לקירות שלידם יאפשר זאת,
וגם באופן טבעי זה יבוא עם ירידה בעוצמת תדרי הבאס, אבל השיפור באיכות קל להבחנה.
משטחים מקבילים שיוצרים גל עומד מעצם היותם, והאזנה קרוב לקיר אחורי, הם שני אלמנטים שכשיש אפשרות לעקוף אותם,
מיצוי פוטנציאל הסאונד הופך למשימה הרבה יותר פשוטה.
מצטרף לברכות ומאחל מזל טוב בריאות ופרנסה טובה.כל מקרה לגופו
וזה נכון דן
אגב מזל טוב
חגגת אתמול יום הולדת.