גאווה ישראלית: Pure Audio Project רמקולים מודולרים עם תיבה פתוחה...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גנאדי,

ההתרשמות הראשונית טובה, המוצר ששמעתי הוא Pre Production לעוד כמה שבועות, בנתיים מורכבים בחזית לוחות פרספקס במקום עץ. מקווה שאוכל למסור התרשמות בסוף שבוע הבא, לאחר שאקשיב פעם נוספת.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
473
נקודות
83
מאיר מרדכי בעל הבית של מוראל בכבודו ובעצמו והשותף של זאב.

ההיתי מוכן להישבע שמדובר ברובין ויליאמס....

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
יופי!
גנאדי,

ההתרשמות הראשונית טובה, המוצר ששמעתי הוא Pre Production לעוד כמה שבועות, בנתיים מורכבים בחזית לוחות פרספקס במקום עץ. מקווה שאוכל למסור התרשמות בסוף שבוע הבא, לאחר שאקשיב פעם נוספת.
תשים לשמוע לא רק אוסף שלך:) שים קצת דברים כבדים - מאניין איך יגיש הדבר לTool למשל (אלבום אחרון)...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גנאדי,

אין לי הרבה את הקלסיקות, כגון, Metallica - Nothing Else Matters, Guns N' Roses Knocking On Heaven's Door,
Deep Purple - Smoke on the Water ועוד.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
גנאדי,

אין לי הרבה את הקלסיקות, כגון, Metallica - Nothing Else Matters, Guns N' Roses Knocking On Heaven's Door,
Deep Purple - Smoke on the Water ועוד.
זה שירי רוק יפים, אך שווה גם מה שהוא מסוג שציינתי - תוריד את שיר של tool - chocolate chips
ות׳אמת כול האלבום הוא בעל הקלטה ופרפורמנס על- תבדוק - עם יש בעיה להוריד - דבר איתי:)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
גנאדי, לא בוחנים רמקולים עם סוג מוזיקה כזאת :D.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
גנאדי, לא בוחנים רמקולים עם סוג מוזיקה כזאת :D.
למה לא? דווקא זה יכול להצביע על הרבה דברים... לא הכול נגמר בפסנתר או סאקס או ווקאל... דינמיקה, דרייב ובס - זה מאפיין בעיניי חשוב מאוד, אבל אני לא מומחה תחום המבחנים:)
אשמח לעדכון נוסף מאזנה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור