א
אפי ווג
אורח
אחרי החגים מגיעות תמיד בשורות טובות.
שוחרר לאחרונה מקינטוש 12000 ma מגבר משולב 350w×2 היברידי. יש גם שפופרות . 4 שפופרות. 10 יציאות אנלוגיות ו - 7 דיגיטליות.
עדיין לא נבחן על ידי אתרים נחשבים.
המגבר מעניין מאוד, אבל עם שפע המידע שהחברה פרסמה לגביו עדיין אין לי אפשרות להבין מה הוא כולל, מה היתרונות שלו והאם כדאי לרכוש אותו.
לפני פחות משנתיים קניתי רסיבר של אותה חברה מקינטוש mac 7200 שהיה די חדש בשוק. עם dac ויציאת מספקות. 200wx2. מגבר מעולה.
אין לי צורך בטיונר שכמעט לא בשימוש.
אני מתלבט בכמה נקודות כיוון שהמגבר החדש עולה 14000$ בחול. מדובר בהוצאה משמעותית.
אשמח לקבל את עצתכם בשאלות שעולות ....
1. האם המגבר החדש ישפר את הסאונד. והאם בשיעור משמעותי.
2. האם יש לו dac. ואם כן - האם ה- dac שלו טוב יותר מה - dac של ה- 7200.
3. האם ה- dac של ma 12000 החדש,אם ישנו... טוב יותר מה -dac שאני משתמש בו כעת - moon 380d (שהוא עדיף על ה- dac של ה- 7200)
הרמקולים ד.א. הם 711 piega.
אשמח לתשובותיכם.
שוחרר לאחרונה מקינטוש 12000 ma מגבר משולב 350w×2 היברידי. יש גם שפופרות . 4 שפופרות. 10 יציאות אנלוגיות ו - 7 דיגיטליות.
עדיין לא נבחן על ידי אתרים נחשבים.
המגבר מעניין מאוד, אבל עם שפע המידע שהחברה פרסמה לגביו עדיין אין לי אפשרות להבין מה הוא כולל, מה היתרונות שלו והאם כדאי לרכוש אותו.
לפני פחות משנתיים קניתי רסיבר של אותה חברה מקינטוש mac 7200 שהיה די חדש בשוק. עם dac ויציאת מספקות. 200wx2. מגבר מעולה.
אין לי צורך בטיונר שכמעט לא בשימוש.
אני מתלבט בכמה נקודות כיוון שהמגבר החדש עולה 14000$ בחול. מדובר בהוצאה משמעותית.
אשמח לקבל את עצתכם בשאלות שעולות ....
1. האם המגבר החדש ישפר את הסאונד. והאם בשיעור משמעותי.
2. האם יש לו dac. ואם כן - האם ה- dac שלו טוב יותר מה - dac של ה- 7200.
3. האם ה- dac של ma 12000 החדש,אם ישנו... טוב יותר מה -dac שאני משתמש בו כעת - moon 380d (שהוא עדיף על ה- dac של ה- 7200)
הרמקולים ד.א. הם 711 piega.
אשמח לתשובותיכם.