genvirt
חבר משקיען
- מעורבות
- 801
- נקודות
- 113
כי עץ תמיד טוב לסאונד ובכלל. עץ הוא דבר נעים וחם - זה טבעי...למה רק פרקט עץ?
כי עץ תמיד טוב לסאונד ובכלל. עץ הוא דבר נעים וחם - זה טבעי...למה רק פרקט עץ?
כן, זכור לי משהו. תודה, משה.בזמנו הצעתי לך רזונטור שיפסיק לך את ההדהודים..
אבל זה נשמע כאילו קיבלת כאפה מלמינציה, ועכשיו אתה לא רוצה שום דבר חוץ מעץ. או שלא הבנתי נכון?כי עץ תמיד טוב לסאונד ובכלל. עץ הוא דבר נעים וחם - זה טבעי...
אבל זה נשמע כאילו קיבלת כאפה מלמינציה, ועכשיו אתה לא רוצה שום דבר חוץ מעץ. או שלא הבנתי נכון?
נכון,זה היה עם גלי....אך לפני ואחרי פרקט.?! אני זוכר אצלך בלטות פורצלן בוהקות ויפות. אני מדמיין?
על פרקט אני לא מדבר, אין לי כוח לתחזק את זה . רוצה פשוט שתי ציפורים במכה. רצפה פחות קרה, וחדר קצת פחות מהדהד.
כפרה....אך אם בעיה הינה בהדהוד - אולי זה לא קשור לרצפה, ניסיתה איזה לוכדי בס בפינות?
אם היית רואה את הקרמיקה המעפנה אצלי, היית מרחם עלי קצת יותר.שאישתך תקנה נעלי בית
מישהו עשה AB TEST אקוסטי לרצפת גרניט/פורצלן/קרמית לפני ואחרי חיפוי של פרקט למינציה?
אני שוקל לשים כזה אצלי בבית לצרכי בידוד תרמי קליל, בריאות כפות הרגליים של האשה, ורחמנא ליצלן - אקוסטיקה.
או במילים פשוטות: מה ניסיונכם עם ההשפעה האקוסטית של חיפוי כזה? האינטואיציה שלי אומרת שהיא לא גדולה. אני טועה?
!תקנה חום
הם לא מגלים לך שההבדל במחיר בין דק אמיתי ללמינציה זה כמו אנטרקונקט מחסני חשמל
וג'ורמה סטייטמנט.
חחחחחח צודק לא הסתכלתיכפרה....
(אני יודע שאתה לא בקטגוריית הכפרה, אל תדאג. זאת פרהפראזה)
הסתכלת בתמונת פרופיל שלי? מה אתה חושב? יש לי לוכדי בס?
החדר גדול וקצת חי. קצת מדי. בגלל שהוא גדול יש הרבה משטחים חשופים ברצפה ובתקרה. לא רוצה למלא אותם בשטיחים ולהיראות כמו מאהל בדווי או בן למשפחת מלוכה בקזחסטאן. לכן חשבתי שפרקט יעזור גם פה.