matanoosh
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,631
- נקודות
- 113
לחלוטין.אין בס וגבוהים בארמין?
אתה בטוח?
הקלטות מחורבנות ברמות קשות.
ל- INFECTED MUSHROOM יש הרבה יותר. כנ"ל - DAFT PUNK.
לחלוטין.אין בס וגבוהים בארמין?
אתה בטוח?
מה כמו לצאת לדייט עם בובה מתנפחת? מוזיקה אלקטרונית?תגיד ? זה לא כמו לצאת לדייט עם בובה מתנפחת?
לאו דווקא. אצלי זה דווקא מסדר את גלי האלפא במוח. מחליף אצלי ריטלין. 15 דקות מסשן טיפוסי של ההולנדי והמוח מתחיל לקבל מיקוד.
בדיוק. יעילות של מגבר מנורות. אבל גם התפוקה בהתאם!אלברט אינשטיין אמר ש"האדם הממוצע משתמש רק בכ-10% מפוטנציאל המוח שלו"
ואתה במלים אחרות מציע לשרוף בהדרגתיות את ה-90% המיותרים..צוחק!
לחלוטין.
הקלטות מחורבנות ברמות קשות.
ל- INFECTED MUSHROOM יש הרבה יותר. כנ"ל - DAFT PUNK.
אהבתי את הגדרת התוצר הסופי של יואל, אלא שלדעתי זה צריך להיות שורש ריבועי של סכום ריבוע ההיתרונות חלקי המחיר.
שניצל בחזקת עצרת ? עוד פעם טעית. שניצל זה פרמטר פיזיקלי ולא גורם מתמטי.
בכתיב מלא:
Eldar=mc2
אני התכוונתי "לצופציק של הקומקומ"
לא מסכים בכלל , ובכלל עם קלאס D זה כמו לחזור הביתה ולגלות שחזרת עם גבר.הבס של מנורות מלטף ומפתה ... לא פעם החזקתי את עצמי ממש בכוח לא להתפתות, ולמצוא את עצמי עם מגבר מנורות. אבל זה כמו זמרת קברט , שאתה יושב מולה עם עיניים פעורות וכוס וויסקי ביד, כולך שפוך מוקסם ומאוהב, ואז חוזר איתה הביתה, היא מורידה את המחוך, וכל מה שהיה מוחזק שם היטב פתאום נשפך ומשתפל ...
אני יושב פעור פה כשאני מקשיב למנורות. עד שאני שם את אותו הקטע עם SS או קלאס D טוב ומגלה עד כמה מה ששמעתי קודם היה רחוק מהמציאות.
ללא ספק כמו במציאות.ברקצ, מה עדיף, להיות עם פה פעור מהתלהבות וליהנות או לשמוע כמו במציאות אבל בלי התלהבות?