בס שפופרתי ... בס טרנזיסטורי .... יש דבר כזה ?

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תגיד ? זה לא כמו לצאת לדייט עם בובה מתנפחת?
מה כמו לצאת לדייט עם בובה מתנפחת? מוזיקה אלקטרונית?
לאו דווקא. אצלי זה דווקא מסדר את גלי האלפא במוח. מחליף אצלי ריטלין. 15 דקות מסשן טיפוסי של ההולנדי והמוח מתחיל לקבל מיקוד.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
לאו דווקא. אצלי זה דווקא מסדר את גלי האלפא במוח. מחליף אצלי ריטלין. 15 דקות מסשן טיפוסי של ההולנדי והמוח מתחיל לקבל מיקוד.

אלברט אינשטיין אמר ש"האדם הממוצע משתמש רק בכ-10% מפוטנציאל המוח שלו"
ואתה במלים אחרות מציע לשרוף בהדרגתיות את ה-90% המיותרים..צוחק!

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אלברט אינשטיין אמר ש"האדם הממוצע משתמש רק בכ-10% מפוטנציאל המוח שלו"
ואתה במלים אחרות מציע לשרוף בהדרגתיות את ה-90% המיותרים..צוחק!
בדיוק. יעילות של מגבר מנורות. אבל גם התפוקה בהתאם!

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לחלוטין.
הקלטות מחורבנות ברמות קשות.
ל- INFECTED MUSHROOM יש הרבה יותר. כנ"ל - DAFT PUNK.

כשתבוא אלי בפעם הבאה אני אשמיע לך כמה קטעים שיסדרו לך את עניין הבס בארמין.
יש לו כמה קטעים שמעט מאוד מערכות pa מסוגלות לנגן בקול רם.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
כמו בעוד כמה דברים, הרבה מהתגובות מבוססות על מה שהתבסס. כלומר: מה שהיה פעם.
מגברי מנורות של פעם לא ידעו "לשלוט" בבס, והוא יצא מרוח למדי ולא ממש מסודר. דרך אגב, הם הפעילו עוד יותר פעם וופרים של "15 בתיבות MDF, שגם זה לא תרם למוצר הסופי.
אבל מגברי מנורות של היום מסדרים בס הרבה יותר נכון, ממש כמו שהם יודעים לסדר דינמיקה שהם לא שמעו עליה קודם. אבל בסופו של דבר, את הקצה בבס יכול לסדר מגבר טרנזיסטורי טוב יותר בגלל נתון מקדם הריסון שלו, שהוא בגלל המבנה תמיד טוב יותר.
כמה הקצה הזה חשוב, משמעותי, מובחן, משפיע ביחס למגבר מנורות דגול שיודע לעשות כמה דברים טוב יותר ממגבר טרנזיסטורי - וגם כאן, מהכיוון ההפוך, נרשמה סגירת פערים מרשימה - זה עניין לבדיקה קונקרטית.
כלומר, לעניות דעתי, ברמות דומות של מכשור, העיקרון לא חשוב, חשוב התוצר הסופי, כפול היתרונות של כל אחד חלקי המחיר (בכסף ובחסרונות).
חקסמח

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
אהבתי את הגדרת התוצר הסופי של יואל, אלא שלדעתי זה צריך להיות שורש ריבועי של סכום ריבוע ההיתרונות חלקי המחיר.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
אהבתי את הגדרת התוצר הסופי של יואל, אלא שלדעתי זה צריך להיות שורש ריבועי של סכום ריבוע ההיתרונות חלקי המחיר.

הנוסחה בעבודה. הכנסתי את כל הפרמטרים, כתבתי אלוגריתם, שכרתי מחשב-על והרצתי.
הראשון נשרף, השני נתקע והשלישי עושה קולות של חושב. נראה לי שתוך שנה שנתיים תהיה נוסחה משופרת שתוכל להכיל את כל המשתנים (לא כולל דעתו של שניצל, שזה פרויקט בפני עצמו, ובשלב זה אין כוח מחשוב ביקום הנראה לעין שיכול לעמוד באתגר).

לחילופין: הנוסחה כפי שתתקבל פלוס אינטרפרטציה של שניצל בחזקת עצרת

כלומר: "יהי תוצר הנוסחה הנ"ל כפול שניצל בעצרת, בהינתן עצרת כארבע" למה ארבע? ככה יצא במחשב.
חקסמח

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
העיקר שהכנסת למטריצה את גורם ההעליצות בימים הלא פשוטים הללו.

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
שניצל בחזקת עצרת ? עוד פעם טעית. שניצל זה פרמטר פיזיקלי ולא גורם מתמטי.
בכתיב מלא:
Eldar=mc2

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
שניצל בחזקת עצרת ? עוד פעם טעית. שניצל זה פרמטר פיזיקלי ולא גורם מתמטי.
בכתיב מלא:
Eldar=mc2

זה נכון, אבל לפרמטר פיזיקלי יש ביטוי מספרי, לא ככה?
עובדה: גם אתה, לנוסחה שהבאת - הנכונה מאוד כנקודת מוצא במקרה זה - יש ביטויים מספריים ובמהותה היא מתמטית (שווה, כפול, ריבוע, קבוע המהירות כנתון מספרי ועוד).

מנגד, שניצל, במחשבה מעמיקה יותר, מה שנדרש במקרה זה, הוא ישות מעל ומעבר. לכן הוא לא נכנס למטריצה כל שהיא.
וטוב שכך.
כלומר: שניצל יוצא כאן בקירוב.

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
אני התכוונתי "לצופציק של הקומקומ"

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
הבס של מנורות מלטף ומפתה ... לא פעם החזקתי את עצמי ממש בכוח לא להתפתות, ולמצוא את עצמי עם מגבר מנורות. אבל זה כמו זמרת קברט , שאתה יושב מולה עם עיניים פעורות וכוס וויסקי ביד, כולך שפוך מוקסם ומאוהב, ואז חוזר איתה הביתה, היא מורידה את המחוך, וכל מה שהיה מוחזק שם היטב פתאום נשפך ומשתפל ...
אני יושב פעור פה כשאני מקשיב למנורות. עד שאני שם את אותו הקטע עם SS או קלאס D טוב ומגלה עד כמה מה ששמעתי קודם היה רחוק מהמציאות.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
הבס של מנורות מלטף ומפתה ... לא פעם החזקתי את עצמי ממש בכוח לא להתפתות, ולמצוא את עצמי עם מגבר מנורות. אבל זה כמו זמרת קברט , שאתה יושב מולה עם עיניים פעורות וכוס וויסקי ביד, כולך שפוך מוקסם ומאוהב, ואז חוזר איתה הביתה, היא מורידה את המחוך, וכל מה שהיה מוחזק שם היטב פתאום נשפך ומשתפל ...
אני יושב פעור פה כשאני מקשיב למנורות. עד שאני שם את אותו הקטע עם SS או קלאס D טוב ומגלה עד כמה מה ששמעתי קודם היה רחוק מהמציאות.
לא מסכים בכלל , ובכלל עם קלאס D זה כמו לחזור הביתה ולגלות שחזרת עם גבר.

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
ברקצ, מה עדיף, להיות עם פה פעור מהתלהבות וליהנות או לשמוע כמו במציאות אבל בלי התלהבות?

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
שאלה פילוסופית.

אז אני אשאל : אתה מעדיף לעשות סקס בחושך או באור ?

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
אני אדיש לתנאי התאורה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
ברקצ, מה עדיף, להיות עם פה פעור מהתלהבות וליהנות או לשמוע כמו במציאות אבל בלי התלהבות?
ללא ספק כמו במציאות.
פעור פה מהתלהבות עובר מהר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור