אין התכנות, אין פה חברים ערבים. יהודים רק באים להגן על אחים נרדפים, שאל את בן גביר.הלאה חברים. שלא יתפתח פה לתבערה.
אין התכנות, אין פה חברים ערבים. יהודים רק באים להגן על אחים נרדפים, שאל את בן גביר.
יש כאן ערבים ועוד איך .
טוב אני לא מהבני דודים שלכם .
לדעתי הפתרון לסכסוך על אבן וחצי בירושליים , להוציא את כולם משם , ולהוריד פצצה , למחוק הכל כולל כניסיות ( לא אכפת לי ) , אין על מה להסתכסך יותר .
מישל .
מישליש כאן ערבים ועוד איך .
לדעתי הפתרון לסכסוך על אבן וחצי בירושליים , להוציא את כולם משם , ולהוריד פצצה , למחוק הכל כולל כניסיות ( לא אכפת לי ) , אין על מה להסתכסך יותר .
מישל .
יש כאן ערבים ועוד איך .
מישל .
כמו הרבה זרמים ב"יהדות". ההבדל הוא שהטרור מתחת לכיפות מסוימות קצת יותר עדיןאסלאם זו לא דת,אסלאם היא תנועה פוליטית אכזרית שמה שמניע אותה זה טרור שליטה ושימוש בכל אמצעי להשיג מטרות.
אם אתה לא באיסלאם אתה נגדה חד וחלק.
המקבילה הדי סטנדרטית לאמירה שאם אתה נגד מדיניות הממשלה אצלנו אתה אנטישמי. ואיסלם זו בהחלט דת, אפילו דת די נאורה ( עד כמה שדת כלשהיא יכולה להיות כזו ), הרבה יותר זוועות נעשו בשם הנצרות.אסלאם זו לא דת,אסלאם היא תנועה פוליטית אכזרית שמה שמניע אותה זה טרור שליטה ושימוש בכל אמצעי להשיג מטרות.
אם אתה לא באיסלאם אתה נגדה חד וחלק.
המקבילה הדי סטנדרטית לאמירה שאם אתה נגד מדיניות הממשלה אצלנו אתה אנטישמי. ואיסלם זו בהחלט דת, אפילו דת די נאורה ( עד כמה שדת כלשהיא יכולה להיות כזו ), הרבה יותר זוועות נעשו בשם הנצרות.
שתנעל כי מספיק שטויות כבר נכתבו כאן.כתבתי, מחקתי, כתבתי שוב ומחקתי שוב.
בגדול. תתמקד באודיו, באיסלם לא אתה ממש מבין.
ועכשיו אני חושב שאפשר לסיים את הדיונים הפוליטים הללו. מה אומרים?
גם אני חושב שהנושא מוצא,ועכשיו אני חושב שאפשר לסיים את הדיונים הפוליטים הללו. מה אומרים?
טוב אז גם אני מחקתי. פשוט לא ראוי לתגובה שלי.כתבתי, מחקתי, כתבתי שוב ומחקתי שוב.
בגדול. תתמקד באודיו, באיסלם לא אתה ממש מבין.
ועכשיו אני חושב שאפשר לסיים את הדיונים הפוליטים הללו. מה אומרים?