למה קטן אמונה?
בעל נסיון - רואה את סוף התהליך מראש...
לי היו 3 מחשבים עד הסטרימר, נראה כמה לך יהיו.
(*) אל תשכח שאתה מכוון גבוה עם התוצאה - זה לא יקרה עם PI4.
אז אולי כוסומו פשוט לחבר למחשב רון קור איזה פילטר USB (רג'נטור כזה) ולסגור ענין?
הכל תלוי לאן אתה רוצה להגיע בסוף.הרגתם אותי.
אז ליאור, אתה אומר שמצד אחד לחבר ישירות לקור של הרון זה קקה, ומצד שלי RPI4 לא יביא אותי רחוק. אז אם ללכת בכיוון שלך, פחות מ- $1000 על סטרימר DIY, אין לי בכלל מה לקום מהכסא.
מצד שני, בא לני ונותן סה"ל מדויק להרים RPI4.
השאלה: האם יש ל- RPI שידרוג כמו שעון, למשל, או כרטיס USB מפונפן, (או שניהם) שיתנו להוציא מהדבר הזה איכות סאונד טובה במחיר נמוך.
נראה לי שאני אנסה את ה- EUPOHNY על הקור בינתיים, ואראה איך זה עובד.
אבל כפרה...הכל תלוי לאן אתה רוצה להגיע בסוף.
נראה לי קצת לא מאוזן כמה שהשקעת בשאר הציוד ואז להניח שfrondend ב400 שקל ״יעשה את העבודה״...
אבל תמיד אפשר לנסות, בסכום כזה - מה כבר יכול לקרות.
הכל טוב ויפה אבל אצלי זה מסכת ייסורים מתסכלת. יוצרי התוכנה עושים את מירב המאמצים לגרום לי להרגיש מטומטם. ואומנם אני מטומטם. אבל לעשות BOOT מ- USB אני יודע. גם לכתוב בדפדפן שלי http://euphony אני יודע.הרבה זמן נמנעתי מ-euphony בגלל המחיר, עד שניסיתי ושלפתי את הארנק.
עם רון ובלי רון (יש שרשור מפורט ב-audiophilestyl), איכות הצליל היא פשוט ברמה אחרת (אצלי ואצל אחרים). כמובן שאני משתמש במחשב אודיו יעודי עם ספק כוח לינארי. כמו שאומרים: ymmv
1. כפרה עליך, תודה.כל מה שהזיכרו כאן מבוסס על mpd כולל הדאק שלך כזכור לי
אם עדיין יש לך אותו לא חושב שתקבל איכות טובה יותר מאחר והוא על חומרה יעודית
לא מבין מה אתה מנסה להשיג כי נגן יותר טוב כבר יש לך (totaldac ?)
הבנתי שזה סט אפ משני , לצערי הידע שלי באוזניות זה רק לשמוע לעיתים רחוקות באייפון עם AT אלחוטיים1. כפרה עליך, תודה.
2. אני מנסה לשפר סט-אפ משני של אוזניות, שמחובר ישירות לקור של הרון.
3. לא יודע, אמרו לי שדברים כמו euphony יכולים לשפר אפילו כשמדובר בקור והרנדרר מרוחק.
דעתך?
דרך אגב אני מתעסק עם זה כרגע ונראה שעושה הכל
HQplayer embedded
https://www.signalyst.com/custom.html
לפי כל ה - Control applications נראה שאפשר ליישם שם כל קישור אפשרילא הצלחתי להבין, בפיתרון שאתה מציג, איך אני שולט על סטרימר ב- LAN