במבחן, מיתוג ללוח החשמל Eaton

• פותח הנושא gds
  • פורסם בתאריך

לני

חבר משקיען
מעורבות
275
נקודות
63
בקצב הזה,לא אתפלא לראות בקרוב אודיופילים מטפסים על עמודי חשמל ומבצעים שינויים...
נראה לי קצת היסחפות להתעסק בלוח החשמל.

יש סיפור על אודיופיל שלקח את החשמל ברצינות ואחרי מחקר מעמיק הבין שאין ממ"ט או פחת מספיק אודיופילים, אז הוא החליט לארגן קומבינה קטנה ולהתחבר ישירות לעמודים של חברת חשמל.
הקיצר מפה לשם האגדה מספרת שהיה לו קצר קטן במגבר ושלבסוף סלוניקי נשארה כמה שבועות בלי חשמל.

נערך לאחרונה ב:

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
1. סימנס הסידרה הבסיסית, נקי דינמי על הצד הרזה עם רזולוציה מצויינת, קצת יבש.
2. סימנס הסידרה התעשייתית\ביתית 10kA נקי, פאנצ'י ומאוד דינמי אך ברייט בגבוהים, מפורט מאוד עם במה מצויינת, לא הכי נעים לטווח ארוך.
3.ABB הסידרה הבסיסית, סופר נקי וברור, דינמי וקיצבי במה מצויינת אך מאופיין בקשיות וקצת רזון.
4.ABB הסידרה התעשיתית\ביתית 10kA, צליל עשיר ורך, נוח להאזנה ממושכת, משקל טונלי טוב, יכול להיות קצת רך מידי וקצת סגור, החביב על בוני ווילות ובית חכם.
5. ג'נרל אלקטריק, עשיר, מתוק, באס מוגזם עד מנופח ובינוני רזולטיבית, יש שהכי אוהבים אותו בגלל אופיו העשיר.
6. שניידר, בנוי לתלפיות, בשרני אך לא שמן, מדוייק גם טונלית וצליל סולידי מאוד אך גם טייט מאוד שמביא לעייפות האוזן.
7.האגר\צ'ינט, פתוח מאוד, טבעי וקצבי אך חסר משקל ופאנץ'.
8. האגר סידרת 10kA, סולידי, פלאט, אנרגטי ועם זאת משעמם בחד גוניותו.

בוכה על מר גורלי שהשמיעה שלי כל כך דפוקה.
הלוואי הלוואי והיה לי רק פרומיל אחד מכושר השמיעה הזה...
אוף. איזה עולם לא הוגן !!!

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
יש סיפור על אודיופיל שלקח את החשמל ברצינות ואחרי מחקר מעמיק הבין שאין ממ"ט או פחת מספיק אודיופילים, אז הוא החליט לארגן קומבינה קטנה ולהתחבר ישירות לעמודים של חברת חשמל.
הקיצר מפה לשם האגדה מספרת שהיה לו קצר קטן במגבר ושלבסוף סלוניקי נשארה כמה שבועות בלי חשמל.

בוכה על מר גורלי שהשמיעה שלי כל כך דפוקה.
הלוואי הלוואי והיה לי רק פרומיל אחד מכושר השמיעה הזה...
אוף. איזה עולם לא הוגן !!!

הפוסל במומו פוסל. תמשיכו לקנות ולהחליף כבלים וציוד באלפי שקלים, לחשוב שיש שיפור ולחשוב שאתם אודיופילים גדולים.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
הפוסל במומו פוסל. תמשיכו לקנות ולהחליף כבלים וציוד באלפי שקלים, לחשוב שיש שיפור ולחשוב שאתם אודיופילים גדולים.

למה להיכנס לכיסם של אנשים, אם מתחשק למישהו להוציא אלפי/עשרות/ או מאות אלפי שקלים על תחביב זה או אחר מי אנחנו שנאמר לו מה לעשות עם כספו?

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
למה להיכנס לכיסם של אנשים, אם מתחשק למישהו להוציא אלפי/עשרות/ או מאות אלפי שקלים על תחביב זה או אחר מי אנחנו שנאמר לו מה לעשות עם כספו?

אתה שוב משיב בצורה רפלקסיבית בלי לרדת לעומקו של עניין.
לא נכנס לכיסם של אנשים רק רוצה לעשות הבחנה בין ציודופילים שלא חושבים מחוץ לקופסה ולשיטתם החלפה וקניה של ציוד היא מהות התחביב.
אודיופיל מנסה לפרוץ גבולות ולנסות דברים מחוץ למעטפת השידרוגים הבסיסית, משלב את שמיעתו הייחודית, אם ניחן בכזאת, יכולות טכניות ורוחב אופקים.
מסוגל לברור מוץ מתבן, שמן נחשים מעובדות תוך כדי התנסות אמפירית ולמצוא שיפורים שאותם חולק ומנסה עם שותפים לתחביב כדי לאשר את ממצאיו ולי יש דוגמאות כאלה.
הרי כתבת כאן שהיית סקפטי לגבי שרשרת החשמל וגילית ההיפך. מי שקונה כבלי חשמל בקוטר שני צול ומחבר לחוט 2.5 ממ"ר שמתחבר ללוח מימי תרפפ"ו או לוח בסיסי סיני עם חוטי גישור לפי מה שהיה לחשמלאי בארגז באותו הרגע, או משקיע המון בקונדישנרים על אותו בסיס תשתיתי באלפי שקלים ומאמין בשיפור שהם עושים ומתעלם בזילזול ממצאיהם של שותפים לתחביב שלא יתנשא על כאלה שמתאמצים ומנסים.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
לא נכנס לכיסם של אנשים רק רוצה לעשות הבחנה בין ציודופילים שלא חושבים מחוץ לקופסה ולשיטתם החלפה וקניה של ציוד היא מהות התחביב.
אודיופיל מנסה לפרוץ גבולות ולנסות דברים מחוץ למעטפת השידרוגים הבסיסית, משלב את שמיעתו הייחודית, אם ניחן בכזאת, יכולות טכניות ורוחב אופקים.
מסוגל לברור מוץ מתבן, שמן נחשים מעובדות תוך כדי התנסות אמפירית ולמצוא שיפורים שאותם חולק ומנסה עם שותפים לתחביב כדי לאשר את ממצאיו ולי יש דוגמאות כאלה.
הרי כתבת כאן שהיית סקפטי לגבי שרשרת החשמל וגילית ההיפך. מי שקונה כבלי חשמל בקוטר שני צול ומחבר לחוט 2.5 ממ"ר שמתחבר ללוח מימי תרפפ"ו או לוח בסיסי סיני עם חוטי גישור לפי מה שהיה לחשמלאי בארגז באותו הרגע, או משקיע המון בקונדישנרים על אותו בסיס תשתיתי באלפי שקלים ומאמין בשיפור שהם עושים ומתעלם בזילזול ממצאיהם של שותפים לתחביב שלא יתנשא על כאלה שמתאמצים ומנסים.

גדי, מציע שלפני התגובה הבאה שלך קח משהו נגד מרמרת, החיים יפים ואתה מבזבז אותם כאן בטרוניות בלתי פוסקת מול כל חברי הפורום. כולה תחביב, האמור לגרום הנאה ולא כתיבת מחקרים אמפירים.
עכשיו, מדד ההצלחה בבדיקה ה"כאילו" אמפירית שערכת הם האוזניים שלך.
מכוון שאיש כאן לא יודע כיצד הן מכויילות ומה הטעם אליו הן מכוונות, הבדיקה איך לומר בעדינות לא ממש אמפירית וגם לא אומרת הרבה לחברים אחרים שטעמם והסטאפים שלהם שונים משלך.

נערך לאחרונה ב:

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
801
נקודות
113
אני לא חושב שיש כאן חברי שחושבים לעצמם שהם אודיופילים גדולים, קטנים או בינוניים.
כול אחד אם זוג אוזניים וטעם משלו, ואם החלפת כבל עושה לדעתו שינוי - אין זכותך להגיד שלא ושאין כזה דבר. אתה נהנה מדברים פשוטים זולים או מה שלא יהיה וחושב שככה זה טוב לך? מעולה! מצויין! תהנה מזה! זה המטרה, לא?
אודיאופיל - זה אדם שיש לו דרישות יותר גבוהות לאיכות המכשירים ורכיבים לקבלת תוצאה רצוייה, דווקא אודיאופילים אלו שכול הזמן מחפשים רכיבים ומנסים דברים ע״מ לקבל איזה ״עוד פרט״ בצליל להבדיל למלומאן שנחשב לאדם אוהב לשמוע הרבה מוזיקה באופן כללי.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
ציודופיל == מי שאוהב את הציוד עצמו ואת העיסוק בו.
אודיופיל == מי שאוהב סאונד באיכות גבוהה שמתקבל מהציוד.
מוזיקופיל == מי שאוהב מוזיקה, עם או בלי תלות באיכות הסאונד שלה.

אלה תחומים אורתוגונאליים, יכול להיות מישהו שאוהב X ולא איכפת לא מ-Y, וייש מי שאוהב X רק יחד עם Y.

ואודיופילים לאו דווקא מתנהגים לפי המאפיינים המתוארים של "מנסה לפרוץ גבולות ולנסות דברים מחוץ למעטפת השידרוגים הבסיסית, משלב את שמיעתו הייחודית, אם ניחן בכזאת, יכולות טכניות ורוחב אופקים. מסוגל לברור מוץ מתבן, שמן נחשים מעובדות תוך כדי התנסות אמפירית ולמצוא שיפורים שאותם חולק ומנסה עם שותפים לתחביב כדי לאשר את ממצאיו".

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

יש סיבה מיוחדת שאדוני סבור שההגדרה שלו היא הנכונה ואין בלתה ?
במקום להיות ממורמר, שתף בטיפים מניסיונך.
חלק אולי ינסו וחלק אולי לא.
בלי קשר, אם בוער בעצמותיך לפתוח במסע צלב נגד כל מה שלדעתך הוא שמן נחשים, למה לא תציע בעשירית המחיר את אותו אפקט וככה גם תצליח בעסקים (בזכות ולא בחסד) וגם תשפר את מצב חשבון העו"ש של כולנו שאתה כל כך חרד להם...
הצלחתך תהיה הצלחה של כולנו.
בהצלחה.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
גדי, מציע שלפני התגובה הבאה שלך קח משהו נגד מרמרת, החיים יפים ואתה מבזבז אותם כאן בטרוניות בלתי פוסקת מול כל חברי הפורום. כולה תחביב, האמור לגרום הנאה ולא כתיבת מחקרים אמפירים.
עכשיו, מדד ההצלחה בבדיקה ה"כאילו" אמפירית שערכת הם האוזניים שלך.
מכוון שאיש כאן לא יודע כיצד הן מכויילות ומה הטעם אליו הן מכוונות, הבדיקה איך לומר בעדינות לא ממש אמפירית וגם לא אומרת הרבה לחברים אחרים שטעמם והסטאפים שלהם שונים משלך.

" שאותם חולק ומנסה עם שותפים לתחביב כדי לאשר את ממצאיו ולי יש דוגמאות כאלה." מה זה אם לא עוד זוגות אוזניים שדרך אגב אין היכרות ביניהם כי מדובר באנשים שנמנעים מלכתוב באתר ויצרו איתי קשר בפרטי ושכולם הגיעו למסקנות שלי.

גיא, תמשיך להיות "קונה" סטריאו כמו שנמר פעם תאר אותך ושיהיה לך לבריאות מכך.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
יש סיבה מיוחדת שאדוני סבור שההגדרה שלו היא הנכונה ואין בלתה ?
במקום להיות ממורמר, שתף בטיפים מניסיונך.
חלק אולי ינסו וחלק אולי לא.
בלי קשר, אם בוער בעצמותיך לפתוח במסע צלב נגד כל מה שלדעתך הוא שמן נחשים, למה לא תציע בעשירית המחיר את אותו אפקט וככה גם תצליח בעסקים (בזכות ולא בחסד) וגם תשפר את מצב חשבון העו"ש של כולנו שאתה כל כך חרד להם...
הצלחתך תהיה הצלחה של כולנו.
בהצלחה.

אני משתף בנסיוני, מה השירשור הזה אם לא כזה.
לדעתי הממורמרת רוב ממאה הכותבים האובססיבים באתר לא מזיזים את התחת שלהם לנסות את מה שאני מציע, המאמץ שלהם מסתכם בכניסה למכונית והיפרדות מעוד כמה אלפי שקלים אצל יבואן בטרייד.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אני משתף בנסיוני, מה השירשור הזה אם לא כזה.
לדעתי הממורמרת רוב ממאה הכותבים האובססיבים באתר לא מזיזים את התחת שלהם לנסות את מה שאני מציע, המאמץ שלהם מסתכם בכניסה למכונית והיפרדות מעוד כמה אלפי שקלים אצל יבואן בטרייד.

תודה :בעד:
אין לי מושג על איזה בסיס הערכותיך מבוססות....חבל שאתה חש ככה....

הייתי שמח להחליף את המא"ז אצלי עבור המערכת אלא שאין אחד מומלץ....
ארז

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,078
נקודות
113
גיא, תמשיך להיות "קונה" סטריאו כמו שנמר פעם תאר אותך ושיהיה לך לבריאות מכך.

תודה על האיחולים גדי.
את השיח בין נמר וביני תשאיר לנו - אנחנו מסתדרים מצוין גם מחוץ לפורום.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
תמשיכו לקנות ולהחליף כבלים וציוד באלפי שקלים, לחשוב שיש שיפור ולחשוב שאתם אודיופילים גדולים.

אם לדעתך, החלפת כבלים אינה משפיעה על המערכת, אזי אני חולק עליך.
היום אני עם כבלים חדשים שעוברים "ברייק-אין", אני רוצה להגיד לך, שאני כל יום ולעתים פעמיים ביום, אני מזהה שינויים.
אין פה שום עניין פסיכולוגי.
אני חייב להוסיף שכמעט הכל השתנה, הפירוט, הצליל, הבמה ועומק הבמה.
כך שמבחנתי אין צל של ספק שיש שינוי, ולא מזערי.

אהרון66554

אוהב את התחום
מעורבות
90
נקודות
28
היום אני עם כבלים חדשים שעוברים "ברייק-אין", אני רוצה להגיד לך, שאני כל יום ולעתים פעמיים ביום, אני מזהה שינויים.

איך הגעת למסקנה שהוא אומר שאין הבדל בין כבלים?

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
תמשיכו לקנות ולהחליף כבלים וציוד באלפי שקלים, לחשוב שיש שיפור ולחשוב שאתם אודיופילים גדולים.
אפשר להבין מהפוסט הזה שאתה חושב שאתה חושב יותר טוב מאיתנו?

אריה

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,609
נקודות
113
gds
לא יודע מי אתה ולא מעניין אותי גם למעשה,
המשפט שרשמת...
"תמשיכו לקנות ולהחליף כבלים וציוד באלפי שקלים, לחשוב שיש שיפור ולחשוב שאתם אודיופילים גדולים"

גועל נפש של התבטאות.
ולא מוסיפה לך שום כבוד או חן.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113

אין חולק על כך שכבלים טובים מביאים לידי ביטוי את יכולותיה של המערכת. חלק מאי הבנתך לדבריי קשור באיזה שהוא אופן לאנשים שמנסים לתקן בעיות פונדמנטליות בסט אפ בהחלפה לא נגמרת של כבלים במיוחד כבלי חשמל מפלצתיים שמתחברים בסופו של דבר לשקעים וקו נפרד מצ'וקמקים.

אפשר להבין מהפוסט הזה שאתה חושב שאתה חושב יותר טוב מאיתנו?

אריה

ברור, אני אודיופיל, זה בטבע של רובנו.
הלוואי והייתי מקליט כמה מהיבואנים שסיפרו לי איך ביקרו בבתים עם מערכות של מגה אלפים ואיזה חוסר ידע בבניה של כזו ואיזה תוצאה מחורבנת.

gds
לא יודע מי אתה ולא מעניין אותי גם למעשה,
המשפט שרשמת...
"תמשיכו לקנות ולהחליף כבלים וציוד באלפי שקלים, לחשוב שיש שיפור ולחשוב שאתם אודיופילים גדולים"

גועל נפש של התבטאות.
ולא מוסיפה לך שום כבוד או חן.

ראה התשובה לאריה גור.
שיהיה גם לך יום נפלא.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור