אתמול, הודעה בווטסאטפ,
"דרק, נו מה?, בא או לא?"
לאחר פני הפליאה באימוגי',
אמרתי, "בא, בא, בטח בא!"
אז אתמול יצא לי לעשות גיחה חצי ספונטנית לחברינו גיא, במקור באתי לאסוף את ה-SSD 8T עם האוסף האיכותי שגיא גיבה לי מהסרבר הקודם (Raptor) ו...לשמוע מוזיקה.
אז לאחר הכוס תה (הפעם תה, כן), ירדנו למטה, למבצר הבדידות, משקט שהיה בבית, ל"אולטרה שקט", השקט אצל גיא, מרוב ששקט, שומע את הנשימות שלי,
גיא הביא מגבר חדש (חדש) Msb 202s power amp, שעוד לא עבר שבריר הרצה, ממש PLUN N PLAY ראשון, חובר ל-Msb reference Dac, ולמודול Msb Renderer...ז"א ALL MSB,
וחובר לזוג רמקולים Kroma atalier Thais ממזרים משובחים בגובה 1.10 !!,
הסאונד שבקע, כאשר המערכת הייתה עוד קרה!, והמגבר חדש מהניילון,
תחושת אינטימיות מתקתקה מפוקסת, רעננה, ומעודנת,
משקל תחתון סופר מפתיע!
פשוט תוצאה שמבינים עד כמה מוזיקה יכולה לרגש, לסחוף ולרטט את הנרבים העמוקים, מצריכה השקעה בהתאם.
כל הכבילה הייתה של Shunyata Research,
אז תודה אחי, על עוד ביקור משובח שייזכר עוד ימים קדימה!
"דרק, נו מה?, בא או לא?"
לאחר פני הפליאה באימוגי',
אמרתי, "בא, בא, בטח בא!"
אז אתמול יצא לי לעשות גיחה חצי ספונטנית לחברינו גיא, במקור באתי לאסוף את ה-SSD 8T עם האוסף האיכותי שגיא גיבה לי מהסרבר הקודם (Raptor) ו...לשמוע מוזיקה.
אז לאחר הכוס תה (הפעם תה, כן), ירדנו למטה, למבצר הבדידות, משקט שהיה בבית, ל"אולטרה שקט", השקט אצל גיא, מרוב ששקט, שומע את הנשימות שלי,
גיא הביא מגבר חדש (חדש) Msb 202s power amp, שעוד לא עבר שבריר הרצה, ממש PLUN N PLAY ראשון, חובר ל-Msb reference Dac, ולמודול Msb Renderer...ז"א ALL MSB,
וחובר לזוג רמקולים Kroma atalier Thais ממזרים משובחים בגובה 1.10 !!,
הסאונד שבקע, כאשר המערכת הייתה עוד קרה!, והמגבר חדש מהניילון,
תחושת אינטימיות מתקתקה מפוקסת, רעננה, ומעודנת,
משקל תחתון סופר מפתיע!
פשוט תוצאה שמבינים עד כמה מוזיקה יכולה לרגש, לסחוף ולרטט את הנרבים העמוקים, מצריכה השקעה בהתאם.
כל הכבילה הייתה של Shunyata Research,
אז תודה אחי, על עוד ביקור משובח שייזכר עוד ימים קדימה!