ביקור בית אצל SOL.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
"חבר'ה, חבר'ה רגע, רגע , מנדל צבינגי ופושקש משחקים בכדורגל כאן אצלנו במגרש"...

אין לי מושג מדוע החלטתי להתחיל את "הפוסט" במשפט הזה, (אולי בגלל ה- חבר'ה, חבר'ה רגע, רגע, מההלם שקבלתי) בכל אופן זה מה ששרתי בליבי בשנייה הראשונה שראיתי את "הסט-אפ" שיש לפיני ולפיקי רעייתו בסלון.

שלום לכולם,

רות (רעייתי) ואני התקבלנו בדלת פתוחה לרווחה, בלבביות ובחיוך נבוך במקצת אך אמיתי ומזמין, כזה שלא בא מהשכל אלה מהמוח ומשפת הגוף, ומבחינתי זו הייתה "יריית הפתיחה" לערב קולח, מרענן, מלהיב ומהנה, ואכן כך היה.

כיאה למארח טוב, פיני דאג להושיב את אורחו "בשפיצו" האופקי של משולש הזהב, תוך כדי שאני מנסה להבין מה מונח שם על המזנון (המחולק כמעין כוורת) ובכלל מי נגד מי שם? נבטים אליי שני "דוברמנים" ממוצעי קומה מרהיבים ביופיים עם ארשת פנים אצילית, קשוחה ועדינה כאחת, מלוטשים ונקיים למשעי (כאילו עכשיו יצאו מהקרטונים המרופדים) עם חיתוכים אלגנטיים וגימור מושלם (קצת שוויצרים הייתי אומר) כשעל כל "אלמנט" ביחידה מגנה רשת מתכת מעוצבת, שחורה בצבעה, חלקה ונעימה למגע (נגעתי רק לאחר שקיבלתי אישור ברור ומפורש מפיני), אומנם לא היה שלט "נא לא לגעת" , אולם, אתה לא יכול לגעת בגרמני נקי מלוטש ומצוחצח מבלי לקבל את אישורו.

לאחר שנרגעתי קצת "מבהלת הדוברמנים" פיני כדרכו החל בסקירת "הסט-אפ", מי שמכיר את פיני יודע שהוא לא אחד שחוסך במילים, ובאופן המפורט ביותר קיבלתי "הרצאונת" על כל מכשיר ומכשיר שנטל חלק בהפקת "סאונד" לפנים, לטוב ולרע יש לומר (דינם של "דוברמנים" קרמים).
לרוב היה "סאונד" מאוגרף מגובש מפורט ומדויק, שחשתי עצמי בזירת אגרוף (לא מתמודד) מול איזה אלוף עולם שחובט בי ואני מבסוט לאללה, מזוכיסט ממש, ולעיתים נחבטתי פחות, זה קרה בדרך כלל בהפסקות שבין סיבוב לסיבוב.

זאת ועוד, יצוין שטרם הגעתי "לדובדוב" ("דובדוב" המבין יבין) שעל הקצפת (ממש אריק קלפטון במיטבו-זו הקצפת).

"מטרק" למשנהו, נשנשנו מיני פיצוחים טריים, טעימים ומגניבים שפיקי הכינה "לכבוד האורחים" ואותם החלקנו בגרוננו בעזרת בירות מזיעות מקור ועוד מיני מאפים שמלאו את השולחן בסלון, ביננו מי צריך יותר מזה?!

פיקי המארחת ורות האורחת, רקחו בניהן מין חומר כימי כזה שכמעט ניתק אותן מאתנו הגברים ומהאווירה הנינוחה ששררה בסלון הבית באותם רגעים, הן רחפו להן בעולמן של שתי נשים שאך עתה הכירו.

לפיקי אני אומר, את אישה מקסימה עם יופי חיצוני ופנימי, מארחת למופת, עם חיוך שדל אוצר מילותיי לתארו, חיוך שנותן לך הרגשה שרות ואתה רצויים פה בביתי, איזה כיף!
הציורים התלויים בקפידה על קירות הבית, עבודת אומנות של ממש, שילוב הצבעים והרעיון שמסתתר מאחורי כל ציור, "שאפו" כל הכבוד לך!
פיקי ופיני זוג משלים שזכו האחד בשנייה, בהמשך גם תבינו למה?

עכשיו לדובדוב שעל הקצפת.
פיני נעים ההליכות, שלף בעדינות האופיינית לו תקליט מעטיפתו המקורית כמובן, (אני אומר המקורית כמובן מפני שזה היה תקליט משנת 1939 ואולי אף לפני, כשכול העולם נלחם אחד בשני. אני לא מכיר עוד מישהו שנשאר אצלו התקליט עצמו, כבר לא מדבר על העטיפה), הניחו על הפלטה (של שבת), הניח את הזרוע על "המפעלון" שסבב סביב עצמו בדיוק "מרגיז" (אני סתם קנאי), פה כבר לא יכולתי יותר, הרגשתי שזעה קרה עוטפת אותי וצמרמורת אוחזת בי, לא יכול לתאר לכם במילים את אשר הרגשתי ברגעים הללו, פשוט הועפתי למאה הקודמת ולזמנים אחרים לגמרי.

"הטראומה" חלפה עברה לה, והפעם הונח על הפלטה (של שבת) סינגל "חדש יחסית" (משנת 1983), השיר החל להתנגן ובשלהי הבית השני לפני הפזמון האחרון של השיר פיקי מזמינה את פיני לריקוד סלו צמוד כמו בימים ההם, במסיבות הביתיות שערכו פעם, מראה מלבב, לראות את הזוג המקסים הזה רוקד כמו שרקד אך לפני שלושים שנה או יותר, ממש מרגש.

קצת לפני השעה 23:00 (הביקור החל ב-18:20 לערך) נעמדנו על רגלינו הודנו מקרב לב על אירוח כן ואמתי ונפרדנו בברכת לילה טוב ולהתראות.

לכול המעוניין, להלן מפרט "המפעל" שעבד אמש כפי שהועבר אליי ב-mail ע"י פיני:
1. רמקולים: ISOPHON CASSIANO
2.מגבר: ASR emitter 1 exclusive
3.DAC:dCS Debussy
4.מחשב אודיו:
מארז:Streacom FC8 EVO
ספק כח:Streacom150w nanoPSU and AC/DC Adapter block
לוח אם:Intel Desktop Motherboard LGA1155 DDR3 1600 mini-ITX - BOXDH77DF
מעבד:Intel Core i5-3470T 2.90 GHz Processor - Socket H2 LGA-1155
דיסק קשיח:SSD ocz vertex 450 series 128gb
זכרונות:8gb kingston kit(4gx2) hyperx RED
5.פטיפון:Michell Engineering gyro space dec
6.פונו סטייג':Croft riaa r phono stage
7.רסיבר: Marantz SR7007
8.מחשב וידאו:ZOTAC ZBOX ID88 Intel Core i3 3220T 2.8GHz Dual-Core Barebone System ZBOX-ID88-.
9.כבלים:
רמקולים - HiDiamond Diamond 7
אינטרקונקטים - ZenSati #3 xlr + jENA labs RCA THE ULTIMATE
כבל USB –

שוב תודה רבה לפיקי ולפיני על עצם ההזמנה ועל חוויה בלתי נשכחת.
רות וחיים.

נערך לאחרונה ב:

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מערכת צד.jpg
מערכת חזית.jpg
הזוג סולטן.jpg
למטה הזוג סולטן באתנחתא קצרה.

תמונות מצורפות

• מערכת צד.jpg
    מערכת צד.jpg
    KB 517.3 · צפיות: 453
  • מערכת חזית.jpg
    מערכת חזית.jpg
    KB 439.3 · צפיות: 425
  • הזוג סולטן.jpg
    הזוג סולטן.jpg
    KB 437.7 · צפיות: 398
נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
תודה על השיתוף, מעניין לקרוא.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
שמול לתמונות.
לא מבין עדיין - מרוקאי לא מפותח.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
אחלה כתבה חיים מצפים לתמונות אם זה אפשרי :)

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
לקרוא ולהתענג.(ורד)
איזה אנשים נחמדים!
חיים לא מתבייש לפרגן בכל הזדמנות, ואי אפשר שלא לחשוב כמה נעים יכול היה להיות כאן, אם זה היה האופי הלאומי שלנו.

בזמן האחרון תומר, שכבר צבר קילומטראג' ונסיון, מסתובב לו בבתים של חברי הפורום ומביא רשמים ותאורים שכייף לקרוא, על המערכות ועל מי שהרכיבו אותן.
עכשיו חיים מתחיל בסיבובי הכרות עם מערכות וציוד שרק קרא ולמד עליהם כאן בפורום לאחרונה. מדליק איך שהבחור יוזם, יוצר קשר דרך האתר וצ'יק צ'אק מארגן פגישה והולך לשמוע מקרוב.
ומשניהם אנחנו בסוף נהנים.

בשיר שחיים בחר (וכתב חיים אחר - חפר כמובן) - הפזמון מצווה "לך ותקרא ותביא את החבר'ה לכאן"...
אז חיים פשוט מביא אותם אלינו, בכל פעם חבר אחר ומערכת אחרת. כייף לקרוא.

רק איך פיספסת תמונה של הזוג הרוקד????

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
חמוד אתה, חיים. הרבה אנרגיות חיוביות. (לא חמוד כמו כלבלב, חס וחלילה. חמוד ברגישותך ובהלך רוחך). המשך כך. וחשוב לא פחות, ספר לנו על המסלול האודיופילי שאתה עובר תוך כדי - לאיזה תובנות אתה מגיע, איזה טעם מתגבש, מה הפנטזיה הרכישתית הבאה, איזה מוסיקה חדשה אתה מכיר וכו'.

חיים לא מתבייש לפרגן בכל הזדמנות, ואי אפשר שלא לחשוב כמה נעים יכול היה להיות כאן, אם זה היה האופי הלאומי שלנו.
אתה חושב? אחד הדברים שחסרים לנו זה פירגון? קצת קשה לי להסכים איתך. יש לך דוגמאות קונקרטיות?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
המערכת של פיני מצויינת!
אתה כמובן מוזמן לשמוע עוד סוג של רמקול קרמי. דלתי פתוחה. ככה תבין שלקרמי אין אופי אם כי לאלקטרוניקה שמניעה אותו ולמהנדס שבונה אותו.

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
מתנוש, אתה רוצה דוגמאות מהחיים "הלאומיים" שלנו, או מהאתר כאן?
אם באפשרות הראשונה חפצה נפשך, אל תתאמץ. כנס עכשיו לאיזו כתבה מזדמנת באחד מאתרי החדשות ועבור על כמה מהודעות "הטוקבקיטסים". להקיא. וזה כמובן רק על קצה המזלג. לא נכנסנו לעולמות התוכן האחרים של החברה שלנו ספורט.....פוליטיקה.......חברה.....
אם תבחר באפשרות השנייה, אז הדוגמאות בשפע, רק צריך לחפש קצת. תתחיל אולי בנסיון דומה שהיה כאן בפורום בעבר, כשכמה חברים ותיקים יצאו להאזין למערכות של חברים בבתים שלהם וחזרו לכתוב את הרשמים. לך תבדוק מה יצא מזה אז, מה למשל כתב אז שמעון ולמה זה הוביל כאן, ותשווה למה שתומר כותב ולאן זה מוביל. (ואני מזכיר דווקא את תומר, כי בניגוד לחיים הוא הלך על קונספט דומה של האזנה קפדנית וכתיבת רשמים מפורטים).
יש עוד דוגמאות. בלי סוף כמעט. כל מי שמשוטט מעט מאוד בפורמים בינ"ל, ובטח מי שיוצא לו לעבוד עם גורמים במקומות שונים בחו"ל או לחיות שם, לומד מהר מאוד על ההבדלים בין יכולת הפירגון והיכולת להעיר או לבקר בדרך מכובדת, לבין הקודים התרבותיים ויכולות הפירגון של עם הספר היושב בציון.

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
איך יכול להיות אחרי כל כך הרבה שנים מתנצ'וק הצליח לא להיות מובן בציניות שלו .......... :)
הלו ..........טייק, עורה......... :)

איזה יופי של מערכת לפיני, הייתי אצלו בגלגול הקודם של ההגברה ועדיין היה נפלא.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
מתנוש, אתה רוצה דוגמאות מהחיים "הלאומיים" שלנו, או מהאתר כאן?
אם באפשרות הראשונה חפצה נפשך, אל תתאמץ. כנס עכשיו לאיזו כתבה מזדמנת באחד מאתרי החדשות ועבור על כמה מהודעות "הטוקבקיטסים". להקיא. וזה כמובן רק על קצה המזלג. לא נכנסנו לעולמות התוכן האחרים של החברה שלנו ספורט.....פוליטיקה.......חברה.....
אם תבחר באפשרות השנייה, אז הדוגמאות בשפע, רק צריך לחפש קצת. תתחיל אולי בנסיון דומה שהיה כאן בפורום בעבר, כשכמה חברים ותיקים יצאו להאזין למערכות של חברים בבתים שלהם וחזרו לכתוב את הרשמים. לך תבדוק מה יצא מזה אז, מה למשל כתב אז שמעון ולמה זה הוביל כאן, ותשווה למה שתומר כותב ולאן זה מוביל. (ואני מזכיר דווקא את תומר, כי בניגוד לחיים הוא הלך על קונספט דומה של האזנה קפדנית וכתיבת רשמים מפורטים).
יש עוד דוגמאות. בלי סוף כמעט.
אה...
(נאמר בפליטת אוויר והוצאת לשון. סוג של "שויין")
לא מסכים איתך.

1. טוקבקים זה תמיד זבל. גם בחו"ל. זה לא אומר כלום. אנשים עומדים מאחורי האנונימיות ומזהמים חופשי. הנה דוגמא משעשעת מאתמול:
לא קשור לאודיו.

2. בוזגלו הוא מקרה קצה של התנהגות לא הולמת. הוא אינו מעיד על הכלל.
3. אני מעדיף אהבלים שהולכים להאזין אצל אחרים ואז מביעים את דעותיהם בחוסר טאקט, מאשר דו פרצופיות אמריקאית או - גרוע יותר - צרפתית.
מי שלא רוצה לקבל חוות דעת של אנשים מפגרים יותר ומפגרים פחות על המערכת שלו, שלא יזמין אותם. אם אני מזמין כמה אנשים, אני מעדיף להתמודד עם חוות הדעת המטומטמות שלהם, ולהוכיח אמפירית למה הן מטומטמות, מאשר לספוג התנהגות צבועה. מי שמזמין אליו אנשים הביתה לוקח את הסיכון הזה.

תן לי את הישירות הישראלית, תן לי את האינטנסיביות התקשורתית הזאת שלעיתים מהולה בגסות רוח. אני מתמודד איתה הרבה יותר בקלות מאשר אוטיזם של רוסים (במסווה של מתורבתים), יומרנות צרפתית או קפיצות אנאלית בריטית.
כל מי שמשוטט מעט מאוד בפורמים בינ"ל, ובטח מי שיוצא לו לעבוד עם גורמים במקומות שונים בחו"ל או לחיות שם, לומד מהר מאוד על ההבדלים בין יכולת הפירגון והיכולת להעיר או לבקר בדרך מכובדת, לבין הקודים התרבותיים ויכולות הפירגון של עם הספר היושב בציון.
כאן אתה צודק. וזה באמת נחמד יותר להתעסק עם ביקורת מסוייגת מהולה ברגישות לזולת. אבל... מה אגיד לך, זה בעיניי לא העיקר. הרי בסופו של דבר, התוכן נשאר אותו תוכן. ח-ר-א נשאר ח-ר-א גם אם תצפה אותו בפירורי לחם.

איך יכול להיות אחרי כל כך הרבה שנים מתנצ'וק הצליח לא להיות מובן בציניות שלו .......... :)
הלו ..........טייק, עורה......... :)

איזה יופי של מערכת לפיני, הייתי אצלו בגלגול הקודם של ההגברה ועדיין היה נפלא.
אפיך, אני מת על זה שאתה מגונן עלי כמו אב על ילד הכאפות שלו בבית ספר :). מה שמוביל אותי לשתי שאלות:
1. איך המערכת של פיני בהשוואה לשלי, לדעתך? סה"כ רכיבי הגברה ורמקולים שיש בהם הרבה מין המשותף, לא?
2. מתי אתה בא?

efi1965

כתב האתר בצפון
צוות האתר
מעורבות
407
נקודות
83
נתחיל עם 2 ............. עכשיו ...........:)
הלוואי

1. קשה לי להגיד מה משותף, הייתי אצל פיני לפני כשנתיים ? משהו כזה.
מבחינתי בתור אחד שרק "נפתח" לתחום הזה הייתי פעור פה ועיניים כמו דג פיראנה מול המערכות שלכם.
יש גם הבדל עצום באקוסטיקה והמרחב בין שניכם.
אצל פיני מדובר בסלון בינוני עם מרחק קטן ממקום הישיבה לרמקולים ומפתח בין הרמקולים די חריג. יש יתרונות ויש חסרונות כמובן.
אצלך מדובר בסלון גדול מאוד עם השקעה גדולה באקוסטיקה. הדבר היחידי שאני יכול להגיד שאצלך זה נשמע יותר "גדול" ויותר פתוח אבל כפי שאמרתי במרחב שלך זה מובן מאליו. אם הייתי הולך היום כשאני כבר מבין יותר הייתי גם בודק אלמנטים נוספים כגון במה, פרוט ושאר ירקות.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אה...
1. איך המערכת של פיני בהשוואה לשלי, לדעתך? סה"כ רכיבי הגברה ורמקולים שיש בהם הרבה מין המשותף, לא?
?
לא ממש ;)
יש הבדלים בין הרמקולים, על אף שהם קרמים

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
כתבת יפה סולטן
בתור בר מזל שאירח והתארח אצל פיני וזוגתו, מסכים עם כל מילה
אני דרך אגב, בפעם האחרונה שהם שקפצו לביקור, ישבתי עם זוגתו בסלון ועזבתי אותו להאזין בחדר. אישה מקסימה
כן ירבו כתבות כאלו סולטן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור