ביקור בית אצל Hornless

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שאלה לגיא.

מה עם שידה למערכת?

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
אחרי כמה נסיונות טובים יותר עם מעמדים למערכת שנראו רע או פחות טובים שנראו טוב יותר החלטתי שכאן אני עושה את הפשרה.

חייב לומר שהמעמדים המעפנים האלה של איקאה (עשויים מעץ בירץ' ועולים 275 ש"ח האחד) נראים טוב בעיניי ונשמעו לאזניי טוב יותר ממעמד שעולה קרוב ל -5K ש"ח. התוספת של בסיסי הבירץ' בסגנון LAVARDIN גם תרמה משהו. חושב להוסיף גם אחד מתחת לקדם.

כרגע אני בשלבי גיבוש אחרונים של המערכת. הדרישות שלי הם לסטנד נמוך ורחב שיראה טוב ויהיה בתקציב שפוי. אם אמצא משהו שעונה על הדרישות, אשקול רכישה.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
יש לערן מעמדים שיכולים להתאים לך עיצובית. די דומים לאיקאה הללו במבנה שלהם.
קוראים להם box.

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
איזה סט אפ חלומי ואיזה מגברי מנורות שניראים מממש מליון דולר:בעד:

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
Hornless, המערכת נראת מצוין! מגברי מנורות מליון דולר.

בקשר לסטנד, אתה יכול דיי בקלות לבנות בעצמך, ספייקים ותחתיות אפשר להזמין לבד מאיביי ופשוט להבריג לרגלי עץ.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
-.איכויות הסאונד: תמיד חיפשתי איכויות בסאונד, רכשתי מערכות יקרות יותר ויקרות פחות, אך לסאונד שאני מגלה לאחרונה לא נחשפתי לעולם, תמיד נשארתי בליגה ההיא. אך מוטב מאוחר...
לסיכום אוסיף ואומר שאת הסט האודיו פילי אני מדליק רק כשאני רוצה "לראות" מוזיקה, לשמוע מוזיקה אני שומע 24/7, בעבודה, בבית ובלילה אני לא יכול להירדם אם אין מוזיקת רקע. בקיצור, אני מקווה שעניתי לך על השאלות, אם בכל זאת יש
לך שאלות נוספות אשמח לסייע "במחקר" שאתה עורך, עלה והצלח ידיד.
הבנתי. מודה לך על התשובה המפורטת.
לצערי אתה לא מקדם את הסקר הגדול במאום כי אתה בדיוק כמו כולנו :), נולדת עם החידק. אני מחפש אנשים שנדבקו בו במהלך הדרך, כדי להבין מה גורם לאנשים להתחבר למוסיקה יותר דרך סאונד טוב יותר, למה לחלק זה כ"כ יותר חשוב מאחרים, ומעניין (אותי) אפילו יותר - למה אצל 99% מהמוסיקאים זה בעדיפות (כמעט) אחרונה.

גיא, באמא 'שך, אתה חייב סטנדים כפרה. כואב הלב. זה כמו לראות את בר רפאלי עם שמלה אדומה דקיקה הולכת באבן גבירול ונועלת כפכפי ADIDA של שוק הכרמל ב- 15 שקל. (שקל, לא שקלים. יש הבדל. "חמש עשרה שקל" הם לא אותו דבר כמו "חמישה עשר שקלים")

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
מתנוש,

היו לי כל כך הרבה לא טובים. מעדיף את אלה. ואם ממש ממש אהיה חייב, אתיעץ איתך לפני. טוב?:)

בכל מקרה, גם אלה גבוליים מבחינת מקום. הפונו + הספק החיצוני (כרגע לא מחוברים ומונחים אחד על השני). מחכה להתקין מעמד קיר לפטיפון, להתחיל לסדר מחדש ולהחליט אז.

נערך לאחרונה ב:

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
יש לערן מעמדים שיכולים להתאים לך עיצובית. די דומים לאיקאה הללו במבנה שלהם.
קוראים להם box.

תודה על ההמלצה!

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
למה אצל 99% מהמוסיקאים זה בעדיפות (כמעט) אחרונה.
זו "הדפקה" שיש לנו באוזניים או ליתר דיוק בראש
אני מחפש אנשים שנדבקו בו במהלך הדרך, כדי להבין מה גורם לאנשים להתחבר למוסיקה יותר דרך סאונד טוב יותר
לעניות דעתי, לא תמצא אנשים שמוזיקה לא דברה אליהם ופתאום נדלקו, אלה אם כן הוא נולד חרש ומשום מקום התחיל לשמוע, במקרה הזה הוא נדלק באמצע הדרך.
זה כמו לראות את בר רפאלי עם שמלה אדומה דקיקה הולכת באבן גבירול ונועלת כפכפי ADIDA של שוק הכרמל
תאמין לי שגם במקרה הזה אתה תדלק עליה, לא חשוב איך? מי? ומה? ייתפס לך הצוואר, אותו כנ"ל לגבי השולחנות המגניבים שיש לגיא.

Croc

חבר משקיען
מעורבות
111
נקודות
43
תמיד כיף אתצל גיא - גם האירוח, גם המערכות שהוא מרכיב וגם המוזיקה :D:מאזין:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור