ביקור בית אצל איתי

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
שלום,

עבר זמן מה מאז "הפוסט" האחרון שלי, והינה אתמול זכיתי בביקור אצל איתי.

ודאי יצא לכם לא פעם, לנהל שיחות טלפון עם אדם שאינכם מכירים ושלא פגשתם מעולם, ובאופן לא רציונלי אתם מעלים בעיני רוחכם איזו דמות ערטילאית שלכאורה דומה למציאות, עם שיער כזה, או גובה כזה, וכהנה וכהנה, זה כמובן אף פעם לא מצליח לקלוע.
זה בדיוק מה שקרה לי אתמול עם איתי, אולם הפעם הופתעתי לטובה.
כבר בלחיצת היד הראשונה, חשתי באדם עדין, רגיש, מנומס ומסודר, ויש להניח שמסימפטומים אלו הגיע "הווירוס".

הסקרנות משכה אותי מיד לפינה שלכבודה באתי, ראיתי שם זוג רמקולים (wilson), איך לומר, "מיוחדים" בעיני, ונוכחותם העלתה אצלי את רף הציפיות שבלאו הכי היה גבוה, אם אקדים קצת את המאוחר, אומר שלא התאכזבתי.

בקיצור ישבנו. תחילה כמקובל, הצגת המערכת ע"י המארח ומיד לאחר מכן לעניין שלשמו התכנסנו כאן. המוסיקה!!!
שמענו כל מיני קטעים ובסגנונות שונים, (איתי ודאי יפרט יותר על הרפרטואר) שמענו הרבה שירים, מה אומר לכם חברים, אוי! הבסים! הבסים! הבסים! מה ששמעתי אתמול, לזה קוראים בסים! אם כי לעיתים הם טיפה חרגו אולם בצורה נסלחת, התרשמתי מאוד מהפסנתר שנשמע מוחשי, מהגיטרה החשמלית הצלולה ומהגיטרה האקוסטית החדה, איזון נפלא בסאונד.
הבמה אומנם מעט קטנה אבל עמוקה ומיוחדת המגבשת את הסאונד ומעבירה אותו אליך בצורת כרוכה היטב, במצב זה הנגנים מסתדרים על הבמה בצורה טובה ומרווחת.

"לפינלה" ולהפתעתי אני חייב לומר, איתי נתן בראש עם מנה גדושה של רוק כבד בעוצמות המתאימות לסגנון, עם מתופף מטורף על כל הגוף ועם רגל פשוט חשמלית, לא יאמן! המערכת עמדה יציבה ומבטיחה, בנקודה הזו אני כבר לא הייתי בבית של איתי, או במילה אחרת זה מעיף אותך לאן שאתה רק בוחר לעוף. חוויה מדהימה!

אני מודה לאיתי על עצם ההזמנה ועל האירוח המוזיקלי הנפלא.

להלן פרטי המערכת כפי שאיתי העביר אליי:
רמקולים: WILSON
הקדם והממיר: THETA
הגברה:BRYSTON

חיים.

נערך לאחרונה ב:

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
705
נקודות
113
יופי חיים התגעגנו ל"ביקורי הבית" שלך.
איתי- טוב אנחנו חברים, אז דעתי משוחדת, יחד עם זאת, יש לך אחלה מערכת.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
תן כמה תמונות...

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
כהרגלי לא צילמתי, אולי איתי יאות לספק תמונות, מה שכן זה נראה טוב.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,681
נקודות
113
חיים היקר, וואו - טוב שמחתי מאוד ראשית להכירך-מה שרשמת עלי, טוב דעתי זהה לשלך - עליך...איש נחמד ומקסים, עם אוזן של מוזיקאי ואחד שיודע אך ל"נבור" בין השורות-או במקרה שלנו- בין הנגנים והבמה...אך אמרת לי אתמול "אני מחפש את הנגן/מתופף מאחור"...היה לי תענוג באמת לארח אותך..(באופן די ספונטני)...

קטע הרוק שדיברת חיים היה של Dream Theater. אכן קטע אנרגטי ודינאמי במיוחד...:בעד:

רשימת הקטעים שלדעתי ולטעמי מאוד מומלצים במפגן יכולת ווקלית/אינסטרומנטים למינהם/הרכבים/מורכבות:

סדר השירים שנוגנו:

David Munyon - Four Wild Horses
Paul Stephenson - Moon in the Glass
Ralp Illinberger - Light Wave
Pink Floyd - Another Brick In The Wall - Part I/The Happiest Days Of Our Lives/Another Brick In The Wall - Part II
Allan Taylor - The Traveller
Bach - Goldberg Variations
John Cooper - Fantasia
Chris Jones - No Sanctuary Here
Diana Krall - How Deep Is the Ocean
Diana Krall - I Don't Stand a Ghost of a Chance With You
Diego el Cigala - Te Extraño
Dire Straits - Private Investigations
Dire Straits - Six Blade Knife
והפינאללה כאמור - Dream Theater

היה שיח מרתק תוך כדי שמיעה - נהניתי לשמוע אך חיים מנתח את הבמה ואת הכלים במרחב... :אצבע מורמת

חיים הגיע ב-16:15 -והלך סביב השעה 17:30.
כאשר 99% מהזמן המערכת ניגנה ולא הפסיקה...

נערך לאחרונה ב:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,681
נקודות
113
T4fahm7.jpg

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
זאת הבמה שאתמול הופיעו בה המיטב .

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
הזדמן לי בעבר להאזין למערכות של איתי.
תמיד יש בהם משהו "וואו" ובהתחשב בחלל האזנה הלא גדול, ה"וואו" גדל יותר, לא מעט בזכות עבודת כיול סיזיפית וקפדנית של איתי.
בקרוב נשמע גם את זאת...;)
אני בטוח שיהיה כיף ומענג.
ארז

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
כרגיל חיים עם תאורים ציוריים :)
תודה על הפוסט :בעד:
ולך איתי כמעט תתחדש :cool:

נערך לאחרונה ב:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,681
נקודות
113
;)

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
490
נקודות
83
לא שמעתי את הסט של איתי...
אבל לפחות על הנייר נשמע מצויין.
להוסיף את ההתרשמות של חיים, אז לא פלא.
אבל הסט זניח.
איתי ממש מותק ומקסים, וזה הכי חשוב.
ואני לא מכיר אותו....
רק מהכתיבה לאורך הזמן.
אז כנראה שהיה כיף לשניכם.
: -)

ayal30

חבר משקיען
מעורבות
921
נקודות
113
יפה חיים כייף שאתה משתף אותנו :בעד:

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
איתי בחור מקסים.
בעל ידע רב בכיול,ויודע להוציא את המקסימום מכל סט.
לא הזדמן לי לשמוע את הסט הנוכחי,למרות שהזמין מספר פעמיים.
שמעתי הרכבים שונים אצלו במהלך השנים,ותמיד הגיע לסאונד מיוחד.
חיים,יופי של כתיבה חוויתית,תמשיך להעשיר אותנו בחוויותייך.

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
איתי,
תן עוד תמונה ,
עם יותר תאורה.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,681
נקודות
113
zariel
אשמח לנדב בתמונות עדכניות יותר בהמשך.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תענוג של פוסט
תענוג של מערכת
תענוג של מארח

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,681
נקודות
113
w5DuGE7
או סוף סוף יש קצת זמן של שקט מול המחשב.

חשוב להבהיר שאני כרגע בתהליך בחירת הגברה חדשה ל-SETUP,
עדכון - התחדשתי במגבר של Accuphase P600.
http://www.accuphase.com/cat/p-600en.pdf

5sJQ0yf.jpg

וכאמור חיים שמע בהגברה של BRYSTON רב ערוצי מצויין לטעמי מאוד שבעצם החליפה מונובלוקים של החברה - מצויינים גם הם אך לטעמי פחות הטעימו לחלל ולתוצאה הסופית - דווקה ההגברה "דלת ההספק" יחסית "יושבת" שם טוב יותר - הגברה זו תשאר בהמשך בהחלט לצרכי ה-"רב ערוצי" אצלי...ובמקומו יחליף כאמור מגבר דו ערוצי חדש. (accuphase p600).

חשוב להבהיר בנוסף...
שאני משלב SUB מצויין של JL AUDIO למערכת - כאשר הסאב מושפע/נשלט/מוגדר ב-CROSS אקטיבי חיצוני להביא אך ורק תדרים מתחת ל-40hz...ובאיזון EQ (
(בין 20hz ל- 40hz בקפיצות מדודות לתיקון פרמטרי- 20/22/25/27/30/31/33/35/37/40) לפי מדדי SPL שנמדדו -בנוסף כיול ה-Attack, פאזה מדוייקת הרבה יותר, והשהייה נכונה יותר תוך כדי שמיעה ותוצאה).
הסאב וזה חשוב לציין מגיע כ"מלווה/מחזק" בלבד ולא "משלים"...(חתוך עם הרמקול הראשי).
הרמקולים הראשיים אצלי כאמור FULL RANGE (לא העזתי לגעת-ניסיתי וגרעתי - העדפתי "טבעי")
משמע ללא חיתוך כלל. וכאמור הרמקולים מעניקים את מה שהם תוכננו וזה ירידה ל-21hz...(לפחות ע"פ הניירת של המניואל של הרמקול ).
למעשה מה שחיים שמע-זה לדעתי הגסה ב-90% את הרמקול (וכן התחום תחתון שלהם חוויה אמיתית-במיוחד בחלל שלי ש"סופג" את יכולתם) ובקטעים שבהם הצריך הסאב להכנס ולהיות מודגש מעט יותר.-הסאב עשה זאת ככ טוב...
חשוב לי לציין, ששיחקתי לא מעט עם המיקום של הרמקולים (והסאב), TOE IN/OUT יצירת משולש נכון, מי שמכיר אותי יודע כמה אני פרפקציוניסט, ישנה דעיכה והגברה מן הסתם בגיין בגלל פרופורציות החלל ומיקום הרמקולים בחלל של תדרים סביב/מתחת ל-40 - שם הסאב בעצם נותן חיזוק אך לחלוטין לא מבטל את התחום התחתון הטבעי של הרמקול - וזה היה חשוב לי מאוד...

לדעתי הגעתי להרמוניה מאוזנת ויפייפיה שמאוד לטעמי - הסאונד הבוקע מאוד מאוזן, למטה, בביניים, למעלה והיותר פסגה, התוצאה מצויינת וכך אני אוהב אותה...
בא לי לנסות את התוצאה גם עם הגברה אחרת...וזה כרגע בשלבים.

אני משתמש עם הממיר הבכיר של THETA - ובקדם פסיבי אנאלוגי של החברה + יחידת CONTROL דיגיטלית של החברה בשילוב MSB.
הכבילה - כבל דיגיטלי STEALTH הדגם הבכיר לדעתי.
בהגברה - JPS Labs לדעתי גם בין הבכירים.

w5DuGE7

נערך לאחרונה ב:

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
מזל טוב ובשעה טובה לאיתי על הרכישה החדשה, והכוונה ל- Accuphase P600.
שתהנה ותתענג עד בלי די.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,681
נקודות
113
תודה רבה איש יקר:לב:

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
או סוף סוף יש קצת זמן של שקט מול המחשב.

חשוב להבהיר שאני כרגע בתהליך בחירת הגברה חדשה ל-SETUP,
עדכון - התחדשתי במגבר של Accuphase P600.
http://www.accuphase.com/cat/p-600en.pdf

5sJQ0yf.jpg

וכאמור חיים שמע בהגברה של BRYSTON רב ערוצי מצויין לטעמי מאוד שבעצם החליפה מונובלוקים של החברה - מצויינים גם הם אך לטעמי פחות הטעימו לחלל ולתוצאה הסופית - דווקה ההגברה "דלת ההספק" יחסית "יושבת" שם טוב יותר - הגברה זו תשאר בהמשך בהחלט לצרכי ה-"רב ערוצי" אצלי...ובמקומו יחליף כאמור מגבר דו ערוצי חדש. (accuphase p600).

חשוב להבהיר בנוסף...
שאני משלב SUB מצויין של JL AUDIO למערכת - כאשר הסאב מושפע/נשלט/מוגדר ב-CROSS אקטיבי חיצוני להביא אך ורק תדרים מתחת ל-40hz...ובאיזון EQ (
(בין 20hz ל- 40hz בקפיצות מדודות לתיקון פרמטרי- 20/22/25/27/30/31/33/35/37/40) לפי מדדי SPL שנמדדו -בנוסף כיול ה-Attack, פאזה מדוייקת הרבה יותר, והשהייה נכונה יותר תוך כדי שמיעה ותוצאה).
הסאב וזה חשוב לציין מגיע כ"מלווה/מחזק" בלבד ולא "משלים"...(חתוך עם הרמקול הראשי).
הרמקולים הראשיים אצלי כאמור FULL RANGE (לא העזתי לגעת-ניסיתי וגרעתי - העדפתי "טבעי")
משמע ללא חיתוך כלל. וכאמור הרמקולים מעניקים את מה שהם תוכננו וזה ירידה ל-21hz...(לפחות ע"פ הניירת של המניואל של הרמקול ).
למעשה מה שחיים שמע-זה לדעתי הגסה ב-90% את הרמקול (וכן התחום תחתון שלהם חוויה אמיתית-במיוחד בחלל שלי ש"סופג" את יכולתם) ובקטעים שבהם הצריך הסאב להכנס ולהיות מודגש מעט יותר.-הסאב עשה זאת ככ טוב...
חשוב לי לציין, ששיחקתי לא מעט עם המיקום של הרמקולים (והסאב), TOE IN/OUT יצירת משולש נכון, מי שמכיר אותי יודע כמה אני פרפקציוניסט, ישנה דעיכה והגברה מן הסתם בגיין בגלל פרופורציות החלל ומיקום הרמקולים בחלל של תדרים סביב/מתחת ל-40 - שם הסאב בעצם נותן חיזוק אך לחלוטין לא מבטל את התחום התחתון הטבעי של הרמקול - וזה היה חשוב לי מאוד...

לדעתי הגעתי להרמוניה מאוזנת ויפייפיה שמאוד לטעמי - הסאונד הבוקע מאוד מאוזן, למטה, בביניים, למעלה והיותר פסגה, התוצאה מצויינת וכך אני אוהב אותה...
בא לי לנסות את התוצאה גם עם הגברה אחרת...וזה כרגע בשלבים.

אני משתמש עם הממיר הבכיר של THETA - ובקדם פסיבי אנאלוגי של החברה + יחידת CONTROL דיגיטלית של החברה בשילוב MSB.
הכבילה - כבל דיגיטלי STEALTH הדגם הבכיר לדעתי.
בהגברה - JPS Labs לדעתי גם בין הבכירים.

איתי .

תתחדש ותהנה מהמגבר האיכותי שרכשת :בעד:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור