היי
המערכת/setup
Reconstructed בעקבות הגעת הרמקולים הקדמיים, ה MAXX-2 של Wilson Audio.
לאחר כיוונן יסודי של מיקומם הפיזי בחלל (תפוקת האימפקט הטובה ביותר של הבאס) ובנוסף כיוונן המוניטור לפי ear hight ו ear distance מהרמקול, נבחר המיקום והכיוון שנתנו לרמקול דיי מהר להתבטאות מדהים בחלל.
יחד עם זאת דיי מהר התברר לי שה setup שהיה לי, משהו ב-שידוך צלצל פחות טוב ב overall,
ניסיתי לבודד מהלכים, בסופו של יום החלטתי להתחיל הכל מחדש...פשוט מכרתי הכל והתחלתי לבנות את המערכת "מאחורי" הרמקולים הראשיים, ניסיתי לא מעט הגברות עם תקציב של 25,000$ ואף צפונה (אם יצדיק) עבור אלקטרוניקת ההגברה, לאחר 4 חודשים בערך של ציוד שלקחתי לבדיקה וסבב קצר אצל כמה חברים עם אלקטרוניקה שעניינה אותי, הופתעתי *מאוד* מה N51 המשולב הבכיר של MBL, מהדרייב + אימפקט + מהירות וגודל הבמה שהוא יודע לייצר ב"כלום" מאמץ, גוון שהיה לטעמי ויתרון אדיר של "קופסא" אחת ולא 2 או 4, לאחר לפחות 7 הגברות ושילובים שבדקתי אצלי, וייעוץ עם כמה אנשים שנתרמו לעזרה והבנה של דברים מסוימים לגבי ואצלי בחלל, החלטתי להתקשר לאיש שאני מאוד מכבד ומסמפט אדון רן שביט...ולבסוף הזמנתי את ה N51.
השלב הבא היה המקור/ממיר
הממיר שנבחר היה MSB the Analog Dac + MSB power base...לאחרונה שדרגתי את הכרטיסים, ואני ממתין ל Renderer 2.
!!"הממיר" הזה גמר אותי, נקודה!!
נוספו זוג סטנדים ייעודיים של Solid-tech Rack of Silence ונוספו שיכוכים ומדפים ייעודיים.
כבלי הרמקולים שודרגו,
בבדיקה כרגע
כבלים (XLR/RCA/COAX) מייבוא פרטי של חבר שאני בודק ובוחן.
ובהמשך טיפול חשמל (מטורף שאני זומם עליו).
על כן המערכת עדיין לא סגורה בכל פניותיה
למרות התוצאה האמת מיוחדת שאני מקבל אצלי, שילוב נכון לטעמי של כל הרכיבים, ורמקולים פשוט פנומנאליים שהם לב המערכת והיכולת להוציא לפועל כל דבר שעומד מאחוריהם.
תודה רבה
על המילים החמות של כולם