פריק קונטרול FreakControl
עוסק בתחום
- מעורבות
- 195
- נקודות
- 43
תודה נסיך !מאחל לך המון הצלחה שי יקר ואהוב
תודה נסיך !מאחל לך המון הצלחה שי יקר ואהוב
תודה רבה !בהצלחה !
מרשים מאוד.
מצטרף לידידי שוקרון,חייבים ביקור לחוות מקרוב את הסאונדשימוש מאוד יפה באומנות ובכלל נראה חלל יפפה. בהצלחה, נשים לעצמי איזה יעד לבקר בב"ש ו
אלדר מזמין אותך לחוות את רעידות החדר עם צליל צלול .הרבה שאלות לשניצל , מה? כן שמעתי הרמקולים שלהם , טובים מאוד , אבל טעמי אחר לגמרי, אינני אנין טעם , אוהב שהחדר רועד והצליל צלול , החדרים במינכן גרועים , ויתכן שאני טועה!
תודה רבהמצטרף לידידי שוקרון,חייבים ביקור לחוות מקרוב את הסאונד
והמגע "בממלכה "של שי.
תודה יובלחנות מדהימה עם אירוח לבבי וחום (בלב) משול למדבר- שווה ומחייב קפיצה והכרה של המקום והאיש היקר- שי!
תודה על הפירגון והמילים החמות !חברים אני לא מרבה לכתוב באתר בדרך כלל עוקב ולומד אבל הפעם אחרוג ממנהגי.
לפני הכל אומר שהמרחק לדרום מפחיד אותנו או לפחות אותי למרות שזה היה זריז החוויה היתה שווה ופיצתה כל דקה על הכביש .
ראשית, אומר כמה מילים על שי בחור לבבי שמבין דבר או שתיים בתחום האודיו והארוח אצלו יוצא מגדר הרגיל.
שנית, החנות ברמה גבוה מאוד הצתנע ואומר שלא מביישת רמה של חנות אודיו נחשבת בחול .
החנות מעוצבת עם אוירה בוטיקית מאוד אין עומס של רמקולים ויש חדרי האזנה יעודיים שמתוכננים ללא דופי.
את סיישן האזנה התחלנו עם המערכת היקרה במילה אחת וואו אבל וואו גדול .
החלק הכי חזק שחרוט לי בזכרון מהמערכת הזאת זה הסנטר החזק שלה ושמעתי המון מערכות בסדר גודל של מחיר כזה
הסנטר היה מורגש ברמת קיצון הרגשתי את הזמר ממש שר מולי פנים מול פנים וברמה של לא לעצום את העניים ולחפש את הסנטר אלה בלבל שזה מגיע אלייך לפנים בלי להתאמץ וזה היה כל כך מורגש ועוצמתי.
מעבר לסנטר המדהים היתה במה ההולגרמית שנוצרה המוזיקה נשמעה מאוד טבעית עם במה גדולה וגבוהה שמתאפיינת בנוסף ברצפת רעש נמוכה ועל הבס אין מה לדבר בכלל היה מורגש בבטן בכל הרבדים שלו מערכת פשות חלומית .
מעבר לעניין המוזיקלי כל המערכת על חלקיה נראו פשוט מדהימים בעיקר האדום שעל מגברי KAREN שפשוט מהפנטים את העניים אליהם.
משם עברנו לחדר השני שמענו בו את דגם הכניסה של ESTALON שהיתה מחוברת למקינטוש מנורות פשוט יחסית עם נגן בלו סאונד אבל התוצאה היתה מעלפת , המערכת היתה מוזיקלית מאוד במה מסודרת ומפורטת ללא ספק סט שיספק את רוב האודיופילים גם במחיר וגם במבחן התוצאה .
אני ממליץ בביקור לכל מי שאוהב מוזיקה
לא צריך לטוס לתערוכות שיש לנו יבואנים וחנוית טובים בארץ ושי בניהם
הם מביאים את הטופ אלינו אז מינימום שנלך אליהם.
בהצלחה שי
מקרר את הבירות!אין מנוס שי היקר,
צריך להגיע !
לפסח נארגן לך מצה עם ממרחטוב, אז ביקור בפסח לא בא בחשבון.
בשביל הבירות נגיע לפני..חח