ביקור אצל שי מפריק קונטרול

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,786
נקודות
113
בנוסף רציתי לומר לכם כזבל מצוי שעיקר התכונות שחשובות לי הם דינמיקה וגודל הבמה ,ורק לאחרי הטונליות שכמובן צריכה להיות טובה , והנה באים כמה "מתחילים" שמתעלפים מהמראה ולכאורה "אניני " טעם , לדעתי צריך קצת פרופורציה , ותסלחו לי שאחד בין זקני האודיופילים מוכיח אותכם ומשבש את השמחה בהתאם לאופיו המחורבן שידוע כנראה לכולם , סליחה על השבתת השמחה , מתנצל !

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,786
נקודות
113
חוץ מזה קצת להעיר את הפורום המדברי הזה שזו הכוונה העיקרית , מרשה לכם לקלל ! (כולם פה אנגלים ?)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
כל "פריק" כבודו במקומו.

zapilak

אוהב את התחום
מעורבות
95
נקודות
28
קשה להסביר במילים את התחושות והרבדים שהרמקול מגיע .
גיא בזמנו סקר את הדור הראשון שגם הוא מדהים ומצויין אבל יש הרבה שיפורים לטובה בדור הנוכחי.

מוזמן לקפוץ להאזין.

תודה על ההזמנה , אני תושב תל אביב , כשאהיה באיזור שלך אעדכן

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
בנוסף רציתי לומר לכם כזבל מצוי שעיקר התכונות שחשובות לי הם דינמיקה וגודל הבמה ,ורק לאחרי הטונליות שכמובן צריכה להיות טובה , והנה באים כמה "מתחילים" שמתעלפים מהמראה ולכאורה "אניני " טעם , לדעתי צריך קצת פרופורציה , ותסלחו לי שאחד בין זקני האודיופילים מוכיח אותכם ומשבש את השמחה בהתאם לאופיו המחורבן שידוע כנראה לכולם , סליחה על השבתת השמחה , מתנצל !
לדעתך ל Diamond X חסרה דינמיקה ?
מהאזנה לרמקול בחו״ל ה-X מציע צליל טבעי סוחף ואורגני. הרמקול מספק ביצועים דינמיים מרשימים, שלא נופלים ואף עולים על חלק מהמתחרים.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,786
נקודות
113
צליל טבעי סוחף ודינמי ? אין כמו דברי חנופה , לא

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
720
נקודות
113
הופתעתי לטובה מאלמנטים של אקוטון ששמעתי ברמקול אבאלון אידולון ותיק. טוויטר ומיד קטנים שהוציאו סאונד חי ומעניין. בתור אחד שבסופו של דבר לא מוצא תחליף לpaper cone על נגזרותיו זו הייתה הפתעה נעימה. בהחלט מעניין לשמוע את האסטלונים כדי להבין לאן לקח המתכנן שלהם את כיוון הצליל. הקופסאות יותר מעניינות אותי, כי גם כאן אני קצת שמרן.. תכנוני קופסאות עץ בד"כ נתנו לי הנאה הכי רבה על פני תכנוני אלומיניום/ אבן/ קומפוזיט כלשהו.
גילוי נאות: לא שמעתי הרבה רמקולים מודרניים נחשבים.

נערך לאחרונה ב:

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,124
נקודות
113
צליל טבעי סוחף ודינמי ? אין כמו דברי חנופה , לא

אלדר, אנא השב לשאלה: מדוע לדעתך הרמקול אינו דינמי? האם האזנת לו?

לדעתי האישית, Estelon הם אחד מיצרני הרמקולים הטובים יותר הפועלים כיום.
באופן ספציפי, הרמקול המדובר פועל באימפדנס שפוי, מסוגל להתמודד היטב עם הספקים גבוהים, רגישותו דומה לזו של רמקולים מודרניים רבים, והוא מגיב במהירות לשינויים בסאונד. הדרייברים, החומרים מהם בנוי גוף הרמקול, והמבנה הכללי שלו מאפשרים לו לפעול גם בווליום גבוה מבלי לעוות את הצליל.
לדעתי, הרמקול דינמי והצליל שהוא מפיק טבעי, מבלי להדגיש טווח תדרים מסוים על חשבון אחר.
אם לאחר האזנה לרמקול יש לך דעה שונה, אשמח אם תשתף אותנו – ייתכן ואני ואחרים מפספסים משהו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור