ביטוח מער' היי-אנד

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
1. מכיר משרדי עורכי דין בעלי כח אדיר בתביעות נזיקין, שחברות הביטוח מפחדות להתעסק איתם.
2. תלוי מי מתפשר.
3. זה שיש כל מיני סוכני ביטוח לא אמינים, זה עדין לא מעפיל על שאר סוכני הביטוח.
4. אני עובד עם אותו סוכן ביטוח כבר 20 שנים, והכול מגיע מיוזמתו, דורש שליחת שמאי אחת לשלוש שנים. בנוסף שאני רוכש מוצר בעל ערך אני מעדכן את סוכן הביטוח, שולח לו לפי בקשתו צילום, וחשבונית. לאחר כמה ימים הוא שולח לי עדכון לפוליסה ומחייב בהתאם.
5. חשוב מאוד, מיהו סוכן הביטוח שלך, עד כמה הוא מיקצועי, מעודכן, ואמין.
1. זה שאתה מכיר עורכי דין טובים סבבה , לא כל אחד מכיר ולא כל אחד יכול לשלם להם
2. הרוב מתפשרים
3. אין קשר בין מה שכתבתי ובין סוכני ביטוח , לא הזכרתי את המילה "סוכן ביטוח" , יש הרבה מאוד (לא יודע באחוזים) שכלל לא עובדים מול סוכני ביטוח (ביטוחים ישירים למיניהם), וגם אלו שעובדים מול סוכן, חובת הלקוח לבדוק טוב מה כתוב בפוליסה ללא קשר לסוכן....
4. אז זה אומר שטעית , כתבת שחובת חברת הביטוח לשלוח שמאי כל 3 שנים. זה שיש לך סוכן טוב שדואג לך סבבה, אבל יש להעמיד דברים על דיוקם.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
1
אז זה אומר שטעית , כתבת שחובת חברת הביטוח לשלוח שמאי כל 3 שנים. זה שיש לך סוכן טוב שדואג לך סבבה, אבל יש להעמיד דברים על דיוקם.

זה שסוכן הביטוח שלי שולח לי שמאי כל שלוש שנים, זה בטח לא בשביל הפנים היפות שלי.
כנראה שהוא פועל לפי הנהלים.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
זה שסוכן הביטוח שלי שולח לי שמאי כל שלוש שנים, זה בטח לא בשביל הפנים היפות שלי.
כנראה שהוא פועל לפי הנהלים.
"כנראה" זה משהו שאתה מניח , לא בדקת,
אין שום נהלים כאלו באף חברת ביטוח בארץ, ואם יש נהלים זה אחרי 5 שנים וגם אז הם לא מחוייבים מבחינת החוק , אבל אולי יש נהלים של סוכן הביטוח וזה בסדר ויפה שהוא דואג לך, מאחל לכולם סוכן טוב כמו שיש לך :)

נערך לאחרונה ב:

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
172
נקודות
43
חיכיתי לך.

ואם יש לי שקעים שכן עונים על התקן האמריקאי?

תפילותיך נענו יקירי.
כוונת המשורר הייתה-שקעים ותקעים אמריקאיים/אירופיים שאינם עומדים בתקן הישראלי. ואידך זיל גמור...
מאד מרשים לקרוא כאן,חוות דעה ביטוחיות בדיני נזיקין אולי נחכים:)

בעז

אוהב את התחום
מעורבות
28
נקודות
18
האם נבדקה אי פעם השפעת סוכן הביטוח ואיכותה של הפוליסה על צליל המערכת? :)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תפילותיך נענו יקירי.
כוונת המשורר הייתה-שקעים ותקעים אמריקאיים/אירופיים שאינם עומדים בתקן הישראלי. ואידך זיל גמור...
מאד מרשים לקרוא כאן,חוות דעה ביטוחיות בדיני נזיקין אולי נחכים:)

זה אומר שאם יש תקן אמריקאי זה תופס גם בארץ?

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
הרי זה נושא השרשור,
פוליסה טובה כשהמערכת יקרה = צליל טוב ! :)

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
זה אומר שאם יש תקן אמריקאי זה תופס גם בארץ?
נמר - חברות הביטוח מתעשרות מהכספים שהן לא משלמות. לכן, בקרות מקרה ביטוח (למשל - אש), הן יחפשו מדוע לא לשלם, ומבחינתן (במידה מסויימת של צדק), אם משהו בשרשרת הציוד לא היה תקני - זה תירוץ לא לשלם. אגב - זה גם נמצא בפוליסות (עמוד 5,094,141, שורה 58, בכתב ראי בסנסקריט ובשפת סתרים של נזירים, על דרך הרמיזה שרק חוקר לפוסט דוקטורט בפיקוחו והנחייתו של טום הנקס ואיילת זורר יבין, אולי).

מבחינת חברות הביטוח, תו תקן הוא סוג של ערובה לסבירות ואיכות, גם אם זה לפעמים שטויות במיץ כי הן אומרות: "אם גוף מוסמך שמקובל על כולם בדק ואישר את התקעים והשקעים שמקובלים עלינו אז נמצא תירוץ אחר לא לשלם את דמי הביטוח. לעומת זאת, אם יש תקע או שקע מחו"ל שהגוף המקובל עלינו לא בדק אותו אז מבחינתנו זה כאילו אותו גוף בדק ופסל את אותו תקע או שקע, זו הפרה בוטה של תנאי הפוליסה ועילה עבורינו קודם כל לא לשלם כלום, אפילו אם האש בכלל פרצה מחוץ לבניין".

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
עשיתי ביטוח עד השקל האחרון ולא רק למקרה של גניבה, לכל צרה שלא תבוא. למערכת יש פרק מפורט בתכולת הבית בפוליסה של הבית. העלות ביטוח השנתית לעומת העלות של המערכת זניחה. אז עוד כמה מאות שקלים בשנה ויש לי שקט. זו דעתי.

אתה משתמש בשקעים אמריקאיים?
כי אם כן, אז בעצמך כתבת בהמשך שהביטוח לא יהיה תקף...
ארז

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
כשהייתי בהתמחות, ייצגנו חברה שרצתה לייבא את השקעים של אחד היצרנים היותר איכותיים של שקעים ומתגים בעולם שלא הצליח לעבור את מכון התקנים למרות שהיה מובנה בציוד של היצרן הזה מנגנון בטיחות שלא היה אצל אף אחד מהמתחרים ולמרות שבאמת ובתמים הציוד שלה היה בכמה רמות עדיף על ציוד אחר שקיבל תו תקן. השחיתות והפרוטקציוניזם של כל מני יצרנים אחרים נחותים משמעותית הדהים אותנו, וכשכלו כל הקיצין ועתרנו לבג"צ - התברר לנו שאחד מבעלי השליטה בחברת ביטוח מהגדולות, היה גם בעל עניין רציני בחברה אחרת שייבאה שקעים ומתגי הפסק שכבר קיבלו את תו התקן של מכון התקנים. צא ולמד: כלום לא ענייני.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
תלוי על על איזה נייר מודפסת הפוליסה.
ככל שהנייר משובח יותר, איכות הצליל טובה יותר.
מי שלא משתמש בנייר אלא שומר את הפוליסה במחשב, איכות הצליל תלויה באיכות המסך.

אריה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור