בחירת סטרימר אודיו למערכת סטריאו.

Idantalesnik

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
היי, אני מתלבט בין רכישת Wiim Ultra לבין Bluesound עבור מערכת הסטריאו שלי. המערכת כוללת מגבר כוח וקדם מגבר של Denon מסדרת S10 ורמקולים של Zen Acoustic. אשמח לעזרה ממי שיש לו ניסיון עם אחד מהמכשירים.

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
זה תלוי אם יש לך ממיר חיצוני או שאתה מתכנן בעתיד הקרוב לצרף ממיר. יש לי היכרות עם הWIIM PRO והוא מצוין כסטרימר אך הממיר שלו חלש
יחסית וכאן הבלוסאונד טוב יותר אך לא בהרבה. הפער במחיר הוא גדול ולכן אפילו ממיר יד שניה ותיק בעלות נמוכה ייתן לך יתרון על הבלוסאונד בפחות מסכום ההפרש ביניהם. קח בחשבון שלWIIM יש מוצא גבוה והוא נותן תמונה דינאמית יותר מהרבה מאוד סטרימרים שיקרים ממנו משמעותית

RB68

חבר משקיען
מעורבות
592
נקודות
93
ה-Wiim אחלה, אבל ממש כדאי לך לחשוב במונחים של התאמה חשמלית, פחות במונחים של מי מבסוט ממה.

האם הקדם שלך הוא pra-s10?
אם כן, עם רגישות כניסה של 150mv, כל מקור מודרני (בכלל זה הwiim והבלוסאונד) יעיפו לך את הווליום למצב שטווח השליטה שלך יהיה בשולי השוליים של הכפתור. מאוד לא נוח ולכאורה גם לא נכון מבחינת יחס אות לרעש (לא נכנס פה לשאלה כמה זה יורגש).
אני לא יודע מה נתוני המגבר שלך, אבל אם הסטרימר הוא המקור היחיד - כנראה שלהעיף את הקדם ולחבר סטרימר/דאק ישירות לפאואר יהיה עדיף בהרבה.

רועי

Idantalesnik

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
הפרה שלי הוא מדגם Denon PRA-S10, מחובר לנגן CD מאותה סדרה ולשני מגברי כוח (Power Amplifiers) מסדרת S10.
המטרה שלי היא להוסיף סטרימר איכותי, שיספק נוחות שימוש מבלי לפגוע באיכות הצליל, ואולי אפילו לשפר אותה.

מה ממליץ ?

ותודה על התשובות

RB68

חבר משקיען
מעורבות
592
נקודות
93
וכן 150 לצד
מניח שאתה מתכוון 150 וואט לצד במגברי הכח?
מה שאני התייחסתי עליו זה נתון אחר לגמרי (של הפרה) - 150 מילי-וולט, רגישות הכניסה שלו...

RB68

חבר משקיען
מעורבות
592
נקודות
93
לפי מה שבדקתי 150מיקרו-וולט
מילי, לא מיקרו :).
המשמעות היא, שמקור כמו הwiim, שמוציא 2 וולט (2000 מיליוולט) במקס' של היציאה האנלוגית שלו, יעיף את מה יוצא מהפרה אל הפאואר אל המקס שלו, כבר במצב מאוד התחלתי בכפתור הווליום.
זה לא רלוונטי בתרחיש שאתה יוצא דיגיטלית מהסטרימר אל הCD כדאק.
האם הכוונה שלך היא להשאיר את הCD במשחק?

Idantalesnik

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
הנגן CD שלי מפענח קבצים באיכות של עד 48kHz PCM, בעוד שהסטרימר מסוגל לפענח ברזולוציה גבוהה יותר.
השאלה היא: האם כדאי להמשיך להשתמש בנגן ה-CD לפענוח, או לעבור לסטרימר כדי לנצל את יכולות הפענוח המתקדמות שלו?

RB68

חבר משקיען
מעורבות
592
נקודות
93
הנגן CD שלי מפענח קבצים באיכות של עד 48kHz PCM, בעוד שהסטרימר מסוגל לפענח ברזולוציה גבוהה יותר.
השאלה היא: האם כדאי להמשיך להשתמש בנגן ה-CD לפענוח, או לעבור לסטרימר כדי לנצל את יכולות הפענוח המתקדמות שלו?
תראה, "לפענח" תוכל בכל מקרה דרך הסטרימר, גם כשהוא מחובר לcd על תקן של דאק. במקרה כזה ההמרה עצמה בסוף השרשרת תהיה מוגבלת לרזולוציה של הדאק (המיושן יחסית במקרה של הcd). לפני שנכנסים להשוואות, שאלה פשוטה יותר - האם אתה מתכנן להמשיך להאזין לתקליטורים עצמם או שהכוונה לנטוש את המדיה הפיזית?

Idantalesnik

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
אני שומע גם CD וגם תקליטים ומאוד נהנה מזה, אך לפעמים אני מעוניין להרחיב את האלבומים שאני חוקר. בשביל זה, סטרימר יכול להיות פתרון מצוין. הבעיה היא שהתרגלתי לאיכות הסאונד שאני מקבל מהמכשירים הנוכחיים, ואני לא רוצה להתפשר על איכות הסאונד בסטרימינג.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
529
נקודות
113
WIIM ULTRA מכשיר מדהים גם במונחים של מכשירים יותר יקרים ועברתי כמה ...

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,666
נקודות
113
אם ב wiim עסקינן
עדיף להשקיע עוד "קצת" ולקחת גרסה עם מודיפיקציה של יאיר פורמן לחשמל.

שכולל ספק ליניארי מותאם של TeddyPardo + כבל תקשורת בין היחידות ושינוי יציאת החשמל ביחידת ה wiim.

היה לי סט כזה שלקחתי זמנית ומאוד נהניתי ממנו, נמכר ממש לפני כמה ימים, לבחור היה יחידת wiim סטנדרטית, מכר אותה ולקח את הסט שהיה אצלי, וטוען לשיפור דרמתי.

20250103_082249.jpg

20250103_081922.jpg

פנה ישירות ליאיר פורמן לחבילה שמציע.
בהצלחה
ושבת שלום.

moshem74

חבר משקיען
מעורבות
529
נקודות
113
הספק המיוצב של IFI נותן שיפור דרמטי מנסיון, זה:
הפילטר חשמל שלהם זה : נותן שיפור דרמטי עוד יותר (לא יודע איך אבל זאת עובדה).
אחרי שמחברים אי אפשר בלי. ולא רק wiim אלה לכל מכשיר שמתחבר אליו 12V בננה.

yairf

עוסק בתחום
מעורבות
21
נקודות
38
תודה לאיתי על התגובה. ניתן לראות ולשמוע Wiim Ultra משודרג אצלנו בהוד השרון.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור