שרשור תגובות לכתבה: בזק בינלאומי משיקה את שירות Gamer+
dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,471 מעורבות 753 נקודות 113 16/1/20 #1 שרשור תגובות לכתבה: בזק בינלאומי משיקה את שירות Gamer+
A ayal30 חבר משקיען הודעות 3,102 מעורבות 918 נקודות 113 16/1/20 #2 תודה על הכתבה . כל עוד התשתית של בזק רעועה שום דבר לא יעזור וגם השרות של בזק בן לאומי לא להיט לצערי אני לוקח את מה שהם אמרו בערבון מוגבל ..
תודה על הכתבה . כל עוד התשתית של בזק רעועה שום דבר לא יעזור וגם השרות של בזק בן לאומי לא להיט לצערי אני לוקח את מה שהם אמרו בערבון מוגבל ..
Sol חבר משקיען הודעות 2,444 מעורבות 621 נקודות 113 16/1/20 #3 נכתב ע"י ayal30: תודה על הכתבה . כל עוד התשתית של בזק רעועה שום דבר לא יעזור וגם השרות של בזק בן לאומי לא להיט לצערי אני לוקח את מה שהם אמרו בערבון מוגבל .. לחץ כדי להרחיב... ברחוב שבו אני מתגורר התשתית שלהם משנות ה-70 של המאה הקודמת. הסיכוי לרצף אינטרנטי שואף ל-0. לאחר סבל של שנים רבות אמרתי שלום ולא להתראות.
נכתב ע"י ayal30: תודה על הכתבה . כל עוד התשתית של בזק רעועה שום דבר לא יעזור וגם השרות של בזק בן לאומי לא להיט לצערי אני לוקח את מה שהם אמרו בערבון מוגבל .. לחץ כדי להרחיב... ברחוב שבו אני מתגורר התשתית שלהם משנות ה-70 של המאה הקודמת. הסיכוי לרצף אינטרנטי שואף ל-0. לאחר סבל של שנים רבות אמרתי שלום ולא להתראות.