זה ביצוע בלתי-מוצלח באופן חריג, במיוחד בהתחשב במבצעים ובמקליטים.
אתה שוב מפציץ?
חלק מהביצועים האלה לא משהו בכלל.
מינש הוא אחד המנצחים שאני הכי אוהב, אבל זו אחת ההקלטות הכי פחות מוצלחות שלו, גם כביצוע וגם בסאונד.
הייה קשה לי להאמין שזה המצב, אז קניתי את זה ברימאסטרים שונים, כולל 24-ביט, ובסוף השגתי את זה -- ביוקר -- ב-RCA Living Stereo, ולא הייתי אמור להתאכזב, אבל התאכזבתי בכל זאת.
המהטה טוב למדי בסאונד, אבל לא ספקטאקולארי כמו הקלטות אחרות שלו. הביצוע סתמי למדי.
Szell ב-EMI די בינוני, על הקאראיאן ב-Decca דיברתי...
האם אתה ממליץ על כל אלה, שאנשים ירוצו לקנות אותם, או סתם יורה אותם?
אני בכלל לא מתווכח אתך על ההעדפות שלך.זו העדפתי שלי שאני מאד אוהב
רק בודדים אין לי גוליני 1977 בDGGA
אני מאד מאד אוהב את מינש הזה היה לי בתקליט
כמו שאמרנו הטעם ועדפה שונים מאחד לשני
עם קראייאן אני אוהב במיוחד את 1978/9 BPO EMI
סל אני אוהב את גירסת CBS
אמרתי לא קשור בכלליש לי את ה-Witches Brew ואין את Paradise Island.
מה זה קשור? והמחולות הסלאבונים??
את כולם אמרתי יש לי ספריה פרט לבודדים שאין לי אבל פישר אין ליאני בכלל לא מתווכח אתך על ההעדפות שלך.
אני כן מוחה על כך שאתה מפציץ כמויות ללא הבחנה וללא קשר, לא רק את המיטב שלך אלא סתם ביצועים שאינם בעדיפות אפילו עבורך, ועוד דברים שבכלל לא שייכים.
למה מה?
בניגוד מוחלט ל-LPs הנפלאים של Analogue Productions בסידרת RCA Living Stereo, ה-SACDs שלהם מאכזבים.תודה תודה זה LP
אני מחפש את CD לעם במחיר סביר זה 30% SACD
יתכן ושווה לקנות
זה סופר איכותי צריך להיות .
קשה לי להאמין שיש לך ערימה של ביצועים של משהו, ואתה אוהב את כולם (או כמעט את כולם) במידה דומה וכולם בטופ.את כולם אמרתי יש לי ספריה פרט לבודדים שאין לי אבל פישר אין לי
וירצקי ולטולד היה לי את LP לא בCD
והשאר הכל - מקארס את הגירסה בEMI מנצח שאני מאד מאד אוהב
אבל זו הנקודה -- לא מעניין מה שייש לך בספרייה או מה שהייה לך או מה שאפשר להשיג.עמיר
"כתבת קשה לי להאמין שיש לך ערימה של ביצועים של משהו, ואתה אוהב את כולם (או כמעט את כולם) במידה דומה וכולם בטופ."
טוב ככה אולי לא כולם בטופ אבל את כולם יש לי
אצלם את כל הביצועים שלי רק CD שהיה לי
אבל זו הנקודה -- לא מעניין מה שייש לך בספרייה או מה שהייה לך או מה שאפשר להשיג.
כן מעניין מה שייש לך להצביע עליו כתוצאה של סלקצייה -- מה שאתה אומר שהוא הטופ שבטופ עבורך מתוך מה ששמעת בפועל ואהבת במיוחד -- כל אלה שאינם ממש הטופ שבטופ לא מעניינים.
קראייאן 1957+1964 -זה אני חוזר שוב ושוב 1977+1984 אפילו 1984 בצלופן בוידאו אותו הקלטה וביצועאבל בשביל מה צילמת? להשוויץ שייש לך??
הרי אתה לא ממליץ על כ-ו-ל-ם באותה מידה, נכון?