michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
השקעתי הרבה בבידוד אקוסטי מהשכנים, שלא יפריע להם כשאני שומע בקולי קולות
מכובד.
השקעתי הרבה בבידוד אקוסטי מהשכנים, שלא יפריע להם כשאני שומע בקולי קולות
ראיתם את מתנוש ! חתיכת השקעה ,ספרו לנו "מה אתם לעשות בשביל מדינה",שלחו אולי צילומים ? מי מדד ,מי יעץ ,מה התוצאות בסוף , יש גרפים של המדידות , יש רום קורקשיין , בקיצור כל מה שהוא מעבר לאזניים.
חדר מאוד יפה,איזה מגבר סטריאו יושב שם...?5 דיפיוזרים מעץ אורן שאני בניתי בגודל 53x53 ס"מ כל אחד, 1 ס"מ מלמין אקוסטי מתחת לשטיח, וילונות כוורת סגנון "דואט" של אורגון, רק מסין.
הוספתי את המלמין מתחת לשטיח (האמת, בעיקר בשביל שהIROBOT השוטף לא יעלה על השטיח ולבודד חום וקור מהפרקט, מכיוון שהוא שטיח עור - עור מעביר טמפ' בצורה דיי מדויקת, תכונה שלא מתאימה לשטיח);
ואז הוספתי את הוילונות כוורת
החדר הפך מ"בלתי שמיע" ברמה קיצונית לרמה כזו שגם אם הולכים לחדר ליד "גודל" הצליל נשאר כמעט זהה.
אין שום דבר מכובד או אלטרואיסטי בעניין הזה -- הכל מתוך אגואיזם ותועלתנות בלבד:מכובד.
תעשה בגוגל Acoustic art בטח תימצא.( מהסוללר לא יכול לצרף לינק)מה זה מלמין אקוסטי ,?
ומשתדל לעשות מדיטציה שבסים הכי חזקים בארץ זה טוב (על הפנים ) ,עכשיו איתי רוצה שאני אקנה שטיחון בגודל ממחטת אף ,כי בקייץ לא צריך שטיח שיש שני כלבים בבית ,בקיצור בא לי למות!
תודה רבה, האינטגרייטד הואחדר מאוד יפה,איזה מגבר סטריאו יושב שם...?
כמו "ספוג הפלא", קניתי ב"רוטנברג" בהרצליה כמה מזרנים של 1 ס"מ והדבקתי לתחתית של השטיח עם דבק מגעמה זה מלמין אקוסטי ,?
5 דיפיוזרים מעץ אורן שאני בניתי בגודל 53x53 ס"מ כל אחד,
א. תתחדש!חזר סוף סוף שטיח חדש
, לא ממש לטעמי , אבל עבה פחד , סוף סוף הוצאתי החולצות טריקו מהפורטים, המערה שהיתה לי בשבועות האחרונים נעלמה,