אתמול אחרי העבודה קפצתי לנמר לשמוע את הקסם החדש, ללא מצלמה וללא ציפיות מיוחדות. טוב יש מצלמה בטלפון ואמת היו צפיות גדולות
אצל נמר היו ערן וזיו שהרכיבו ראש חדש ״מיוג'ימה מדקה״ וכולנו היינו עסוקים מאוד בלהראות רציניים, מזל שאין תמונות שלי כאן
כאשר הראש חובר ועבד והתחיל להתנגן (ראש חדש ללא ברקאין) כבר מהצלילים הראשונים זה נשמע פגז, כיוונים קלים והתיישבנו לשמוע מוזיקה. ובאמת מה שיצאה מהמערכת היה מוזיקה. פשוט מטורף לא מהעולם הזה, ניקיון, פרוט ורכות בבמה ענקית. וברגע שמגיעה הבאס פשוט לא להאמין איזה עומק ופרוט יש שם.
לאחר תקליט דד כן דאנס עם פרוט מעולה ודינמיקה מטורפת עם ניקיון ועומק נהדרים. ותקליט קלאסי של מלאר שפעם הראשונה הרגשתי את היכולת בלתי נתפשת להפרדת כל הכלים ביצירה קלסית ובמה ענקית ומפולגת עם מקום מוגדר לכל כלי. נמר ניגן תקליט של איתי אנקרי לא אודיופילי בכלל שנשמע ממש מופרט נקי וטבעי וברגע שהופיע הבאס בתקליט קיבלתי סטירה שלא האמנתי עד כמה ניתן לשמוע כך מתקליט רגיל.
אני לא יכול לתאר לכם מוסיקה כמו שנמר יכול לעשות זאת, אני רק יכול להמליץ למי שיכול לקפוץ לבקר ואני מבטיח לו שזו תהייה חוויה, אם אתם לרגע חושבים שאני מגזים כאן בתחושות שלי ... תחשבו שוב.