באילו יצרני אודיו שאינם מיוצגים בארץ אתם חושקים ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מאוד אהבתי את zanden audio,
קונדו כבר אמרתי (ויש יבואן, ערן)

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
מה זה משנה איזה חברה ״חסרה״ בארץ אם גם בשאר החברות (לרוב הגדול) אין מצב לשמוע דגם המתאים שבחרתה? מבחינתי הכול חסר.
אומרים - תזמין ו… תתמודד

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
Cocktail Audio (NOVAFIDELITY)
מסטרימרים לא יקרים ועד סטרימרים HI END
וגם ALL IN ONE אמיתי...תרתי משמע

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
מה זה משנה איזה חברה ״חסרה״ בארץ אם גם בשאר החברות (לרוב הגדול) אין מצב לשמוע דגם המתאים שבחרתה? מבחינתי הכול חסר.
אומרים - תזמין ו… תתמודד

יש יבואנים שכן מחזיקים בתצוגה מבחר נאה מהמוצרים שהם מביאים, בנפח שוק ההייאנד זה לא דבר של מה בכך.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מי בא למינכן לשמוע מערכות שאין בארץ ואין לנו תקציב לרכוש אותן :)

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
חלום רטוב עד כדי שהייתי מוכן לקנות על עיוור דרטזיל.
ששמעתי את הסט בארץ ,הבנתי שהמוצר יקר כי הו שוויצרי
התוצאה לא הייתה שווה חצי מהכסף שעלה . סהכ אכזבה גדולה.
לכן הרבה מותגים שצויינו עם מחיר בלתי מוגבל הם בערבון מוגבל.
היו מותגים כמו אבסולר שצויין שנשמעים מצויין.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
חלום רטוב עד כדי שהייתי מוכן לקנות על עיוור דרטזיל.
ששמעתי את הסט בארץ ,הבנתי שהמוצר יקר כי הו שוויצרי
התוצאה לא הייתה שווה חצי מהכסף שעלה . סהכ אכזבה גדולה.
לכן הרבה מותגים שצויינו עם מחיר בלתי מוגבל הם בערבון מוגבל.
היו מותגים כמו אבסולר שצויין שנשמעים מצויין.

אין תחליף לאוזן, בדגש על האוזן האישית שלך - מדובר על תחום מאוד סובייקטיבי.

יש מוצרים נחשבים ונחשקים שהזכרתי בעבר הגורמים לי לכאב אוזניים, לא משנה כמה תשבוחות מוצר כזה יקבל מידי אנשים אחרים, אלי הביתה הוא לא ייכנס.
הערה נוספת ברשותך, אלה אם מדובר על רכישה זניחה - איני רוכש מוצר מבלי לשמוע.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
Laboratory 47 ציוד מיוחד במינו וכבלים שיגרמו לכם לחשוב מחדש על כל התחום מבחינת VFM.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
Laboratory 47 ציוד מיוחד במינו וכבלים שיגרמו לכם לחשוב מחדש על כל התחום מבחינת VFM.

לא מפתיע בכלל, הרי גם לפני עשרים ושלושים שנים ידעו לייצר סאונד נפלא ובמחירי בדיחה בהשוואה להיום, מה שהשתנה מאז בתחום התימחור, קשור יותר ל"בום" הכלכלי שהעולם עבר מאשר לטכנולוגיה ושימוש בחומרים "אקזוטיים", חברות בוחרות לבדל את עצמן באמצעים שונים, תמחור הוא אחד המרכיבים.

אותם הדברים ניתן לראות בשווקי יוקרה אחרים, אני שוב אחזור לדוגמת השעונים, שעון יוקרה לדוגמת אומגה ספיד מאסטר מון, נמכר לפני עשרים שנים ב X דולרים, מחירו של אותו השעון כיום בייצור משנת 2019 ומבלי שהשתנה בו דבר הוא פי 3X, למה... א. מיתוג - בקובצת סווטץ החליטו שאומגה תתחרה ראש בראש מול רולקס, ב. עלות העבודה במערב עלתה, ג. כסף נעשה זול יותר.

כמובן שיש מרכיבים נוספים אבל זו התורה על רגל אחת.

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מי בא למינכן לשמוע מערכות שאין בארץ ואין לנו תקציב לרכוש אותן :)

השנה זה נראה לי נופל על יום עצמאות, גם לא מתאים (לי) וגם כרטיסים יקרים

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
אין תחליף לאוזן, בדגש על האוזן האישית שלך - מדובר על תחום מאוד סובייקטיבי.

יש מוצרים נחשבים ונחשקים שהזכרתי בעבר הגורמים לי לכאב אוזניים, לא משנה כמה תשבוחות מוצר כזה יקבל מידי אנשים אחרים, אלי הביתה הוא לא ייכנס.
הערה נוספת ברשותך, אלה אם מדובר על רכישה זניחה - איני רוכש מוצר מבלי לשמוע.
יפה גיא, על זה דיברתי - גם אם מצאתה דבר - לא תמיד (כמעט אף פעם) תוכל לבצע האזנה בבית עם כול הסט אפ שלך - אזי איך לרכוש? אכן בעיה - אלה אם כן אתה מיליונר ולא אכפת כול פעם על ניסיון לשלם חצי מחיר המוצר.
מניסיון האישי שלי ברשימת שך 15 מכשירים - יכולתה לשמוע אולי 3-4-5 וגם לא ממש אותו דגם שרצית ומתוכם אולי 2 בבית, שאר - אין מצב - תזמין - תשמע ותתמודד אם לא מתאים לבד. (אמת אני די מבין את יבואן - מדובר במוצר יקר שאם פותחים - מחיר יורד, ולא ניתן להחזיק את כול המוצרים, ודברים מתחדשים - הכול ברור - אך אלינו זה לא מקל במיוחד:)
ובעולם אודיופילי" - אין מוצר "זניחה" - הכול עולה טונות של כסף.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
יפה גיא, על זה דיברתי - גם אם מצאתה דבר - לא תמיד (כמעט אף פעם) תוכל לבצע האזנה בבית עם כול הסט אפ שלך - אזי איך לרכוש? אכן בעיה - אלה אם כן אתה מיליונר ולא אכפת כול פעם על ניסיון לשלם חצי מחיר המוצר.
מניסיון האישי שלי ברשימת שך 15 מכשירים - יכולתה לשמוע אולי 3-4-5 וגם לא ממש אותו דגם שרצית ומתוכם אולי 2 בבית, שאר - אין מצב - תזמין - תשמע ותתמודד אם לא מתאים לבד. (אמת אני די מבין את יבואן - מדובר במוצר יקר שאם פותחים - מחיר יורד, ולא ניתן להחזיק את כול המוצרים, ודברים מתחדשים - הכול ברור - אך אלינו זה לא מקל במיוחד:)
ובעולם אודיופילי" - אין מוצר "זניחה" - הכול עולה טונות של כסף.

ברשותך אתקן את הדברים שרשמת לגבי.

כבלים, קיבלתי מאושיק לבדיקה בנובמבר 17 כמדומני.
רמקולים, מגבר, CD - האזנתי אצל אמיר ארמה, יאמר לזכותו שכמעט כל ציוד שהוא מביא נמצא אצלו בתצוגה.
רמקולים חדשים - שמעתי בתערוכה, האזנתי שוב אצל היבואן אודיופריק, ערן מחזיק ליין רחב של מוצרים אצלו בתצוגה
פטיפון ישן - האזנתי בתערוכה.
פטיפון נוכחי - שמעתי אצל חבר ואצל היבואן שמעתי דגם בכיר ממנו.
אוזניות - גם את ה GRADO וגם את הפוקל שמעתי בתערוכה ואצל חברים לפני שרכשתי.
מקור דיגיטלי - את ה CARY שמעתי אצל היבואן BGSOUND

מגבר ופרוססור ק"ב שמעתי מרנצים מספר פעמים, החלטתי ללכת על הדגם הכי בכיר שנמכר באותה עת.

מה כן רכשתי על עיוור...

א. מגבר אוזניות - את הסאונד של יוניסון אני אוהב, הביקורות ברשת מהללות והסכום לא יגרום לי לפשיטת רגל במידה ולא הייתי אוהב.
ב. BD\SACD - לא טרחתי לשמוע, רכשתי סט משלים של מרנץ עבור הק"ב - מתבייש לומר שעד היום לא הפעלתי דרכו סרט אחד - כל תוכן הווידאו אצלי מוזרם דרך סטרימר.

לומר שבארץ רוכשים הכל על עיוור רחוק מהמציאות, נכון שלא לכולם יש את כל הציוד בהדגמה אבל גם לא ניתן לומר שיש מחסור, אולי למעט ציוד אולטרה, אולטרה יקר.

היבואנים שכן היתה לי אינטראקציה עימם (אמיר ארמה, ערן, זיו, ברוך, אושיק, סטריאו סטר, פיוז, יגל לסרי) מחזיקים ציוד רב שניתן להאזין לו.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור