- מעורבות
- 1,261
- נקודות
- 113
שאלה אם אלה ש"רוצים לראות" גם ממש מתכוונים בפועל לקנות, או סתם נחמד להם שיהייה.
אני לגמרי הייתי רוצה לקנות!
שאלה אם אלה ש"רוצים לראות" גם ממש מתכוונים בפועל לקנות, או סתם נחמד להם שיהייה.
מה זה משנה איזה חברה ״חסרה״ בארץ אם גם בשאר החברות (לרוב הגדול) אין מצב לשמוע דגם המתאים שבחרתה? מבחינתי הכול חסר.
אומרים - תזמין ו… תתמודד
חלום רטוב עד כדי שהייתי מוכן לקנות על עיוור דרטזיל.
ששמעתי את הסט בארץ ,הבנתי שהמוצר יקר כי הו שוויצרי
התוצאה לא הייתה שווה חצי מהכסף שעלה . סהכ אכזבה גדולה.
לכן הרבה מותגים שצויינו עם מחיר בלתי מוגבל הם בערבון מוגבל.
היו מותגים כמו אבסולר שצויין שנשמעים מצויין.
מי בא למינכן לשמוע מערכות שאין בארץ ואין לנו תקציב לרכוש אותן
מאי 2019מתי התערוכה ?
Laboratory 47 ציוד מיוחד במינו וכבלים שיגרמו לכם לחשוב מחדש על כל התחום מבחינת VFM.
מי בא למינכן לשמוע מערכות שאין בארץ ואין לנו תקציב לרכוש אותן
יפה גיא, על זה דיברתי - גם אם מצאתה דבר - לא תמיד (כמעט אף פעם) תוכל לבצע האזנה בבית עם כול הסט אפ שלך - אזי איך לרכוש? אכן בעיה - אלה אם כן אתה מיליונר ולא אכפת כול פעם על ניסיון לשלם חצי מחיר המוצר.אין תחליף לאוזן, בדגש על האוזן האישית שלך - מדובר על תחום מאוד סובייקטיבי.
יש מוצרים נחשבים ונחשקים שהזכרתי בעבר הגורמים לי לכאב אוזניים, לא משנה כמה תשבוחות מוצר כזה יקבל מידי אנשים אחרים, אלי הביתה הוא לא ייכנס.
הערה נוספת ברשותך, אלה אם מדובר על רכישה זניחה - איני רוכש מוצר מבלי לשמוע.
כרטיסים:השנה זה נראה לי נופל על יום עצמאות, גם לא מתאים (לי) וגם כרטיסים יקרים
יפה גיא, על זה דיברתי - גם אם מצאתה דבר - לא תמיד (כמעט אף פעם) תוכל לבצע האזנה בבית עם כול הסט אפ שלך - אזי איך לרכוש? אכן בעיה - אלה אם כן אתה מיליונר ולא אכפת כול פעם על ניסיון לשלם חצי מחיר המוצר.
מניסיון האישי שלי ברשימת שך 15 מכשירים - יכולתה לשמוע אולי 3-4-5 וגם לא ממש אותו דגם שרצית ומתוכם אולי 2 בבית, שאר - אין מצב - תזמין - תשמע ותתמודד אם לא מתאים לבד. (אמת אני די מבין את יבואן - מדובר במוצר יקר שאם פותחים - מחיר יורד, ולא ניתן להחזיק את כול המוצרים, ודברים מתחדשים - הכול ברור - אך אלינו זה לא מקל במיוחד
ובעולם אודיופילי" - אין מוצר "זניחה" - הכול עולה טונות של כסף.