באיזה עוצמה אתם רגילים להאזין למוסיקה דו ערוצית ???

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אני מאזין בדרך כלל בעוצמה של 80db-85db, יש לי תוכנת מטר / לדציבל בסמארטפון שלי (לא כל כך מדוייק) ומכשיר מדידה spl meter של רדיו-שק.
בדרך כלל, אני משתמש במד שבין האוזניים. דווקא הוא בורח מכיול מדי פעם, עם או בלי עזרים נילווים או נשאפים או אווירה סביבתית תורמת.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
כאשר ניר (ni-ro) היה אצלי
עניין אותי לדעת באיזה spl אנחנו שומעים.

עם אפליקציה ב smart (לא זכור שמה ואת רמת אמינותה)
המד הראה בין 70 ל 80 בהתאם לקטע הדינאמי ששמענו.
כאשר בממוצע היה 75db SPL.

Setup מאוזן ובנוי כהלכה, צריך להשמע במיטבו בכל spl ולתת ספקטרום מלא, בריא בכל מישוריו.
אין צורך לשמוע בכלל ב splים גבוהים.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מקרה מוזר שישעשע את הקורא. שהיית צעיר יותר, עבדתי בחברת סטראו ואביזרי רכב גדולה, שייבאה מכשיר מדידה Audio Control SA 3050.

בין תפקידי כמנהל מכירות ושיווק, הייתי מארגן תחרויות SPL לרכבים, השיא לרכב ישראלי היה מעל 150 db.
קומץ מהנהגים היו שורפים את הסאבוופרים מחוסר ידע ;).

audio-control-sa-3050-165095.jpg

תמונות מצורפות

• audio-control-sa-3050-165095.jpg
    audio-control-sa-3050-165095.jpg
    KB 107.7 · צפיות: 157

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
815
נקודות
113
מקרה מוזר שישעשע את הקורא. שהיית צעיר יותר, עבדתי בחברת סטראו ואביזרי רכב גדולה, שייבאה מכשיר מדידה Audio Control SA 3050.

בין תפקידי כמנהל מכירות ושיווק, הייתי מארגן תחרויות SPL לרכבים, השיא לרכב ישראלי היה מעל 150 db.
קומץ מהנהגים היו שורפים את הסאבוופרים מחוסר ידע ;).

צפה בקובץ המצורף 53792
יותר נכון שרפו אוזניים כנראה:)

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
Setup מאוזן ובנוי כהלכה, צריך להשמע במיטבו בכל spl ולתת ספקטרום מלא, בריא בכל מישוריו.
אין צורך לשמוע בכלל ב splים גבוהים

נכון אבל בקטעים מסויימים במוסיקה דווקא קלאסית בווליום קצת נמוך...פרטים כמו מיתרים ... הרבה תלוי בהקלטה ובעיבוד אחר כך .... פעם הייתי עושה ככה ... מייצב את ווליום לפי הפיקים אבל קטעים השקטים מהגבהים ופתאום בא פיק ...מעיף אותך
היום בהתאם למוסיקה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור