אתמול ביקרתי אצל אודיופריק ברעננה...

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
ממש. אתם מומחים להשקעות.
עושים 10% (זאת לא בעיה בכלל), ואז מושכים את הכסף, משלמים מס וקונים רמקולים :D
בדיוק לא מיכאל.
אם היינו מומחים להשקעות היינו קונים M9.:כוכב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

סרטון מעניין על קופסת התאמת התנגדיות של טוטאלדק ו-2 הזוגות מנגנים (פחות או יותר), 2 קטעים קלאסיים (אדוארד גריג ורחמנינוב).

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,434
נקודות
113
בדיוק לא מיכאל.
אם היינו מומחים להשקעות היינו קונים M9.:כוכב:

:)

אפשר לעזור לו
https://www.unilad.co.uk/technology...illion-of-bitcoin-offers-millions-to-find-it/

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113

סרטון מעניין על קופסת התאמת התנגדיות של טוטאלדק ו-2 הזוגות מנגנים (פחות או יותר), 2 קטעים קלאסיים (אדוארד גריג ורחמנינוב).

אננני רררוווצצהה ככככככזההההההה!!!

אני פאקינג לא מאמין שזיהיתי שזה רחמנינוב. גיל העמידה - הנה אני מגיע.

עכשיו, תומר, תגידו לי בבקשה, וואט דה פאק זה קופסאות התאמות התנגדות? בין המגבר לרמקולים? או ברמת הליין?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מתן,

הנה הקישור לסרטון:

הם אומרים שמערכת אלקטרונית ושטוטאלדאק יצרו אותה במיוחד למג'יקו M6. בנוסף, הם אומרים שהשליטה בעצמה של ה-dac היא על 4-.

יש עוד מידע בחץ למעלה בצד שמאל.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,769
נקודות
113
מי צריך את זה ? כמו שנשמע יותר טוב יבואו לפינת הלסינקי

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
Totaldac has been created by Vincent Brient in France not far from the Mont Saint-Michel (think of it if you wish to come)

upload_2021-1-15_21-32-19.png

איזה מקום יפה הוא בחר לעצמו...לדעתי 1 מ-5 מקומות היפים בעולם! שאני חושב על המקום אני נזכר בפירות XX.

תמונות מצורפות

• upload_2021-1-15_21-32-19.png
    upload_2021-1-15_21-32-19.png
    KB 742.2 · צפיות: 607

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
Totaldac has been created by Vincent Brient in France not far from the Mont Saint-Michel (think of it if you wish to come)

צפה בקובץ המצורף 52784

איזה מקום יפה הוא בחר לעצמו...לדעתי 1 מ-5 מקומות היפים בעולם! שאני חושב על המקום אני נזכר בפירות XX.
מקום בהחלט יפה, אחת מהמקומות חלומותי שגילמתי בדיוק לפני הקורונה:)
אמה מה- זה יפה ברחוק כעיקרון בלבד - בפנים ממש אין מה לעשות , אבל מסביב זה מקומות פנטסטיים ואם לקחת בחשבון שטיסה עלתה פחות ממאה יורו הלוך חזור...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אמה מה- זה יפה ברחוק כעיקרון בלבד - בפנים ממש אין מה לעשות...

גנאדי,
גם אנחנו ביקרנו שם, מקום יפיפה ומעניין מאוד, יש בו אדריכלות גותית ורומנסקית. במון סן מישל, פעמיים ביום הוא הופך לחלק מהיבשה בשל תופעת גאות ושפל קיצונית המאפיינת אזור זה. על האי מצויה עיירה היסטורית קטנה בעלת אותו השם, ומנזר המזדקר בראש ההר. הוא מכונה "פלא המערב" ונחשב ליישוב היפה ביותר בצרפת.
אפשר לבקר שם 3/4 יום בקלות, אפשר לאכול במסעדות הקטנות צדפות טריות, סרטנים מכל הסוגים וללגום שיכר של תפוחים.

genvirt

חבר משקיען
מעורבות
802
נקודות
113
גנאדי,
גם אנחנו ביקרנו שם, מקום יפיפה ומעניין מאוד, יש בו אדריכלות גותית ורומנסקית. במון סן מישל, פעמיים ביום הוא הופך לחלק מהיבשה בשל תופעת גאות ושפל קיצונית המאפיינת אזור זה. על האי מצויה עיירה היסטורית קטנה בעלת אותו השם, ומנזר המזדקר בראש ההר. הוא מכונה "פלא המערב" ונחשב ליישוב היפה ביותר בצרפת.
אפשר לבקר שם 3/4 יום בקלות, אפשר לאכול במסעדות הקטנות צדפות טריות, סרטנים מכל הסוגים וללגום שיכר של תפוחים.
זה בדיוק מה שעשינו תומר:)

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
קטע ה-2 מתוך 3, טוטאלדק ומג'יקו M6, מנוגנת בפסנתר "מוצארט - Rondo Alla Turca" או מתוך "The Turkish March".

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
קטע 3 של טוטאלדק ומג'יקו M6, שיר לקריסמס, שיר אודיופילי בעליל.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113

קטע מוזיקלי נוסף שכל המערכת (d1) של טוטאלדק מנגנת, הפעם עם אקורדייוניסט והרמקולים שלהם d150 (עולים לזוג 36,000 אירו) מנגנים ביחד.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור