michael123
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,439
- נקודות
- 113
אם הייתי עכשיו עם הקנון 5D ועדשת ה 24-70 2.4, הייתי לוקח את התמונה. סיפור אמיתי לגמרי.
24-70 F2.8L II USM
עדשה טובה, אבל כבדה
אם הייתי עכשיו עם הקנון 5D ועדשת ה 24-70 2.4, הייתי לוקח את התמונה. סיפור אמיתי לגמרי.
כרמי- אני חוזר ואומר שהצבעים שלה לא טובים בשבילי. והיות ואני מצלם בה בעיקר משפחה- חשוב לי שהצבעים יהיו מדוייקים ונכוניםכמו שרשמתי בתחילת אשכול זה - אני לא ממליץ לבחור להחליף מצלמה לדעתי מה שיש לו יכול לספק אותו בעל הראש - קצת לימוד נושא הצילום והגדרה נכונה של המצלמה יביא לא את התמונות שהוא רוצה.
אני ממש מעדיף להשאיר עם מה שיש לי היום.אני לא מנסה להאישם אותך אני מנסה לחסוך לך כסף על רכישת מצלמה - אם זה לא יעזור תמיד תוכל לרכוש מצלמה, מה יש לך להפסיד?
כמו שרשמתי ניתן לשנות את הגדרות הצבעים בפרופילים של המצלמה ואז כל התמונות יצאו עם גוונים שונים.
אין לי את המצלמה לידי לבדוק איך לשנות את ההגדרות של הפרופילים
אם אתה רוצה לרכוש מצלמה חדשה בבקשה - לך על זה מה שעמי המליץ זה פתרון מוצלח בהחלט
בד"כ לא.אתה עובד עם raw?
בלוג עמי- מזדהה עם מה שכתבת לגבי צילום לא מתוכנן. תמונות משפחתיות מתוכננות הן בדרך כלל הכי פחות מעניינות
ככל שקראתי יותר, מפתיע לראות עד כמה יש פער במחיר של מערכת איכותית בין ה DSLR (הזולים יחסית) ובין המירורלס (היקרים יחסית)השם הוא עמי חסון ואני מפעיל בלוג בשם: בלוג עמי. יתכן שצריך לשנות באתר בהתאם.
לגבי הנושא: לאף אחד לא בא סתם להשקיע כסף, אבל בתחילה כתבת שצילמת עם סוני [ נדמה לי RX100 ] והתוצאות היו יותר טובות! נכון, שתוכל להשתפר במצלמה הקיימת, אבל נראה לי שגם אלי יסכים שהחבילה שהצעתי לך, היא קפיצת מדרגה מבחינת אפשרויות והאיכות. [אולי אעלה מחר משהו על בסיס ציוד תואם].
מצד שני, באמת שכלום לא בוער, אנחנו עוסקים כאן רק... בצילום.
כרמי- תודה על הסבלנות. כל ההודעות שלך מענינות.אם וידאו חושב, אז DSLR זו לא אופציה מוצלחת, היות ואני מאמין שחשוב גם אוטופוקוס בוידאו ב DSLR רק קנון D750/D760 וכן סדרות יותר גבוהות עושות זאת - בכל מקרה עדשת סיגמא או טמרון לא טובות לאוטופוקוס בוידאו ולכך צריך עדשות קנון STM כאמור עם מצלמת קנון (ניקון ממש חלשה באוטופוקוס בוידאו), אבל קנון עדיין עם איכות וידאו טובה ועדין פחות טובה מול זו של סוני או פנסוניק
כמו כן פוגי בדגמים X-T1 או X-T10 לא מדהימות בוידאו X-T2 זה כבר סיפור אחר, אבל יקר יותר
חשוב להבין שההבדל בין מצלמות DSLR עם חיישן יותר גדול לזה של ללא מראה עם חיישן יותר קטן 3/4'' יהיה מורגש בעיקר כאשר התאורה תיהיה פחות טובה ויהיה צורך לעלות את ערכי ה ISO בתאורה טובה ההבדל יהיה קטן יותר.
אין מצלמה מושלמת גם בסכומים הרבה יותר גבוהים למצלמות יש חסרונות - צריך לדעת מה חושב ועל מה צריך להתפשר.
כאמור לדעתי נושא הוידאו משנה את חוקי המשחק כאן - וצריך להבין על מה מוכנים לוותר ומה יותר חשוב