exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,126
- נקודות
- 113
אי שם, הייתי אחד האספנים הגדולים ביותר של הטכנולוגיה הזו.
אראה לך בהזדמנות תמונות מהאוסף האדיר שהיה לי (מעל 1000 דיסקים וכ 50 boxset's ואוסף קטן ויקר של הוצאות dts - הייתי אספן אולטימטיבי של Laser Disc.
נגנים יקרים שאספתי עם השנים והצלחתי לשים את ידיי כגון Theta והנגני Elite של פיוניר japan שעלו המון כסף יחסית לאותם הזמנים (במיוחד Theta Voyager) אני זוכר את היום הזה שהבאתי אותו, איזו התרגשות.
הדיסק הגדול והמוגשם הזה והטכנולוגיה הנל, תמיד הצליח לרגש אותי, הטקסיות של הוצאת הדיסק הגדול (כגודל תקליט) מה Sleeve Jacket והכנסתו בעדינות מהמרכז של הדיסק אל פנים המגירה הרחבה והארוכה שנפלטה, את "רעש" המכניזם ש"עשה" לי את זה, העטיפות, המארזים הכה מושקעים באהבה אדירה לקולנוע (ומוזיקה), והטכנולוגיה הזו.
טוב גלשנו קצת...אבל תמיד כיף להזכר ותודה לאיציק שהזכיר נוסטלגיה נעימה.
מודה שמעולם לא התאהבתי בטכנולוגיה של ה LD, אני עוד זוכר את החשיפה הראשונה שלי לטכנולוגיה כנער בלונדון אי שם במחצית השניה של שנות השמונים (הרבה שנים לפני שהטכנולוגיה נעשתה נפוצה), אומנם היה לי אוסף של כשבעים סרטים (כל אחד נבחר בקפידה) אך למזלי לחברי הטוב היתה באותה תקופה (אזור 96 וצפונה סיפרית LD, כך שכול ערב היינו חורשים ביחד על סרטים. את ה DVD קיבלתי בזרועות פתוחות, למרות ספריית הסרטים של חברי עם השנים רכשתי כחמש מאות כותרים שלפני שבוע וקצת מצאו מקום חם אצל חבר בפורום. כבר שנים שאיני מוצא טעם לרכישת סרטים.
להבדיל מסרטים מוזיקה היא עניין שונה, ניתן להנות מאותו השיר/דיסק/תקליט אין סוף פעמים ולכן למרות שיש ברשותי סטרימר אני נהנה לרכוש מדיות.