אני לא לגמרי בטוח בכך, אבל אני מעריך שאתה בטוח, אבל ממש בטוח, ללא שום ספק, שאתה עומד למות מתישהו, ולפיכך, אתה מוכרח להיות משוגע.יש לי הרבה להגיד אבל אני אעשה
את זה בקיצור,
פעם הלכו שני חברים ברחוב,
ואז אחד אומר לשני שמע, מי שבטוח
במשהו אבל ממש בטוח ללא שום ספק,
הוא מוכרח להיות משוגע,אתה בטוח בזה,
כן עונה חברו
אני לא לגמרי בטוח בכך, אבל אני מעריך שאתה בטוח, אבל ממש בטוח, ללא שום ספק, שאתה עומד למות מתישהו, ולפיכך, אתה מוכרח להיות משוגע.
אני לא יודע איזה דברים חכמים ומקדמים את הדיון יש לך אומר ואתה נמנע מלומר אותם, אבל אם הם מהסוג שכן כתבת, טוב שעשית את זה בקיצור
מה הנקודה שלך בכל ההתפלספויות האלה?אתה צודק חלקית כי כשהייתי בן עשרים
ידעתי שאני אמות אבל לא האמנתי בכך,
בין תודעה לאודיו יש משהו משותף
שני המושגים הם אניגמטים,
הרבה פילוסופים הגדירו את תודעה
עם דוגמאות וטבלאות אך אף תאוריה לא
מקובלת בתור הוכחה מדעית,
ויש דעה רווחת שגם בעוד חמישים שנה
לא יהיה ניתן להוכיח מדעית.
ברור שהמציאות בתודעה של כל אחד
היא שונה כי לכל אחד מאיתנו יש יכולות שונות
פיזיות ומוחיות.
אם התודעה לא מוגדרת מדעית,והיא שונה
אצל כולנו,איך יתכן להתווכח מה נכון ומה לא,
כשכל מערכת אודיו שונה ביכולות ביצוע
ושנשמעת שונה אחת מהשניה,
זה כאילו יש לה טביעת נשמה המיוחדת לה,
בדומה לנו הבני האדם.
אין צורך להיות אורקל או גורו להסביר ולשכנע
את מושגים המופשטים שלא ניתן להסביר
במילים.
יוסי
תלוי באיזה סרט הייתה.בסרט שאני הייתי לא הבחנתי בין המציאות להולוגרמה...לא זוכר את שמואך אני משום-מה מעולם לא ראיתי הולוגרמה שניתן לומר עליה שהיא השתקפות של מציאות, זה תמיד נראה משהוא מטושטש קמעה.
דווקא לא "זיהיתי את עצמי" -- חשבתי על מישהו אחר שבטוח שהוא תמיד צודק -- ועם זאת, זה לא אומר שהוא משוגע/גורו/אוראקל.עמיר
מה שמעניין שרק אתה זיהית את עצמך
בפוסט הראשון שלי והגבת, על מה חשבת
שאתה באמת אורקל או גורו?
ייתכן בהחלט, וייש הוכחות שייש לך שותפים לדיעה, אם כי זה לא באמת מבוסס על סטטיסטיקות הקריאה הכלליות. לפחות אתה כבר יודע שככל שאתה צודק יותר בדעתך, מה זה אומר עליך.לדעתי לא אני ולא אחרים קוראים את
מה שאתה כותב, כי אין דברים בפיך,
ולא ניתן מהם ללמוד דבר,ארוכים ומתישים
אני מעריך את הכנות. זה דבר חשוב.ואתה יודע מה אני באמת אוהב אצלך
כ ל ו ם
הדין כבר מוצה, לא? הובעו דיעות לכאן ולכאן, אף אוראקל לא קפץ להגיד מה מבין הטיעונים השונים הוא האמת. כל אחד ומסקנותיו הוא, אם הוא בכלל קרא ו/או יש לו מסקנות.יוסי , צא מהדיון .
תשאיר אותו לבד. שאף אחד לא יענה לו.
אין ספק שאני יחיד בעולמנו שייש לו אסוציאציה "הדבר הייחיד שבטוח [בחיים] הוא ...", ובהיותי מיוחד ויחיד בזה, זה אכן מייחד אותי משאר העולם ואומר עלי הרבה.התשובות בדיון הגיעו כבר לאקסיומות /״בדיחות״ שהמוות משורבב בהם.
זה מצביע ומסביר לא במה אנו עוסקים אלא במי.
לי עצוב שאחרי דיון, שרובו הגדול הייה ענייני, מתחילים עם כל מיני פילוסופיות שאינן ממין העניין וכל מיני מסקנות אישיות חכמות.יוסי אתה איש נחמד וטוב , בגלל זה אני קופץ
אבל גם לדעתי הדיון מוצה -- ובא איש נחמד וטוב והוסיף דברים -- ועוד דברים עם פואנטות אישיות שאולי לא באו דווקא ממקום כל כך טוב, וניסיתי שלא להבין אותן כך.נמר נמר, אתה צודק.
מסקנות :
כל זה קורה בגלל שהדיון מוצה. ולדעת רבים זה פשוט לטחון מים.
קשה לי לקבל את ההתנשאות למרות שאני לא סובל מרגשי נחיתות.
עמיר ניחן ביכולות כתיבה / תאור שאין לרבים.
אין לי כלום אישי נגדו, כולם באים ממקום טוב.
בבית הכנסת יש מושג שנקרא ״טורח ציבור״.
הכל בסדר. שבת שלום.
רגע רגע,זה לא קשור כלל וכלל לעמיר.תלוי באיזה סרט הייתה.בסרט שאני הייתי לא הבחנתי בין המציאות להולוגרמה...לא זוכר את שמו
מה זה פה? אני לא מוכן לזה שהעולם לא סובב סביבי!!!רגע רגע,זה לא קשור כלל וכלל לעמיר
הולוגרמה של גרניט טוב מאוד,רק שהתחלתי להתיאש קצת וחתכתי תושבות מאלומיניום .מחר הולכות לצבע.יא שלמה , תחזיק מעמד שבוע הבא יהיה לך גרניט אמיתי .
או מאילת או מנתניה. הולוגרמה של גרניט לא טוב ?
מה שמעניין שרק אתה זיהית את עצמך
בפוסט הראשון שלי והגבת, על מה חשבת
שאתה באמת אורקל או גורו?
מה הנקודה שלך בכל ההתפלספויות האלה?
שאין טעם לוויכוחים הכלליים על אנאלוגי/דיגיטלי ו/או האם יש נכון/לא וכו', כי היכולות של המערכות והמאזינים ייחודיות לכל אחד מהם?
שמי שחושב שהוא אומר משהו נכון חייב להיות משוגע ו/או אוראקל ו/או גורו?
או מה?
כתבת המון משפטים, שאת כל אחד מהם בנפרד נדמה לי שאני מבין, אבל לא את מה אתה מנסה לומר.
אז הנה מקרה שתקליט אנאלוגי אומר משהו נכוןיוסי אתה איש נחמד וטוב
תלוי באיזה סרט הייתה.בסרט שאני הייתי לא הבחנתי בין המציאות להולוגרמה...לא זוכר את שמו
אז הנה מקרה שתקליט אנאלוגי אומר משהו נכון
יש הקדמה תזמורתית נהדרת עם סולו של סאצ'מו.
המשפט הרלוואנטי נמצא בסביבות 2:00
עמיר
עזוב ,סרט...חבל להתעכב
זה שיש יוצא מן הכלל לא מבטל את הכלל...
אגב, אני רואה שעדיין לא נזכרת, מעניין אותי באיזה סרט ראית הולוגרמה מציאותית.
התשובות בדיון הגיעו כבר לאקסיומות /״בדיחות״ שהמוות משורבב בהם.
זה מצביע ומסביר לא במה אנו עוסקים אלא במי.