אנלוגי לשבת - תצילו אותי מעצמי!

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
שלמה ידידי,
לא מבין על מה אתה מדבר, נעצים, נעליים, והתקפות אגו.
בקיצור, עזוב.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
שלמה ידידי,
לא מבין על מה אתה מדבר, נעצים, נעליים, והתקפות אגו.
בקיצור, עזוב.

אענה לך.

רוב ההקלטות של מוסיקת ההבי מאטל הן קטסטרופה.
רמקול קרמי איכותי, קרבון איכותי, אלומניום איכותי, ריבון איכותי - יחשפו את ההקלטות הנוראיות הללו.

ככל שהרמקול יותר שקוף, כך יתפנק על הקלטות.

אם ההקלטה טובה, רמקול קרמי, ריבון, קרבון וכ״ו איכותיים ישאירו אותך עם פה פעור.

בוא לשמוע יעקב. בוא לבקר.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
איירון מיוחד זה בדרך כלל הקלטות פח.
האחרונה לא רעה, דווקא.
אבל זאת לא הטרוניה שלי עם האנלוגי. אותה עמימות חריפה היתה נשמעת גם בתקליטים מודפסים ומוקלטים טוב יותר.
בקיצור, אעלה את השרשור הזה מין האוב בסשן ההאזנה הבא, ואדווח על הבדלים.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
Heh,

קללת ציוד הטופ. אסתכן בלומר שככל שהציוד טוב יותר (ועוד עם רמקולים טופ טופ), ככה פחות ופחות הקלטות מעניקות את אותה הנאה מהמוזיקה נטו כי הבדלי האיכות בסאונד מתחדדים וצובטים לנו את האוזן. אני כבר שנים בקושי מצליח להאזין לסוזי והבנשיז כי המוזיקה כל כך טובה אבל ההקלטה כל כך מחורבנת, תת רמה.

אלביס נהג להקליט את המוזיקה שלו כך שתישמע אותו דבר ברדיו של רכב כמו במערכת ביתית - חומר למחשבה.

gtr

חבר משקיען
מעורבות
474
נקודות
83
אומנם פאן שונה של רוק כבד,אבל תנסה לנגן את Yello -Touch .
ברמקולים שיכולים להעביר את החוויה הזאת.
מבטיח לך שלסתך תישמט,בליווי הברות בלתי ברורות.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
זה או או..
או לנגן מוסיקה צבועה דרך רמקולים פח, או לנגן מוסיקה פח דרך רמקולים והגברה צבועה.:D

חומר למחשבה...
לא מזיק להחזיק עוד מערכת קטנה בצד רק לסגירת פינות כאלה.:)

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מרוב הגיגיי החכמה כאן, אני חש בור ועם הארצות :oops:

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
Heh,

קללת ציוד הטופ. אסתכן בלומר שככל שהציוד טוב יותר (ועוד עם רמקולים טופ טופ), ככה פחות ופחות הקלטות מעניקות את אותה הנאה מהמוזיקה נטו כי הבדלי האיכות בסאונד מתחדדים וצובטים לנו את האוזן. אני כבר שנים בקושי מצליח להאזין לסוזי והבנשיז כי המוזיקה כל כך טובה אבל ההקלטה כל כך מחורבנת, תת רמה.

.
מסכים לגבי המוסיקה, לא מסכים לגבי ההקלטה, אני מאד אוהב את איך שהבס-תופים נשמע שם, מאד מיוחד
והקול שלה עמוק וקר כזה עם צבע מאד יפה יושב בול על המוסיקה. מה הבעיה אני לא מצליח להבין??

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
מסכים לגבי המוסיקה, לא מסכים לגבי ההקלטה, אני מאד אוהב את איך שהבס-תופים נשמע שם, מאד מיוחד
והקול שלה עמוק וקר כזה עם צבע מאד יפה יושב בול על המוסיקה. מה הבעיה אני לא מצליח להבין??
לא יודע אם זה הקול שלה שכל כך טוב כמו שהסגנון שלה מיוחד, אבל דווקא התופים של בדג'י הכי מחדדים את האיכות הירודה של ההקלטה, במיוחד באלבומים המוקדמים (הוא נפלא). אין הפרדה, אין דינמיקה של סאונד, אין כלום. אשכרה low fi.
בתחילת הדרך כשחיפשתי רמקולים הלכתי לשמוע רצפתיים של מורדנט שורט, וכמו ילד טוב הבאתי איתי את "ג'וג'ו" של הבנשיז. אחרי כמה דקות האזנה המוכר תלה בי זוג עיניים עייפות ושם במקום זה איזו הקלטת ג'אז. זה היה הרגע שהבנתי.

katzofe

מושעה
מעורבות
73
נקודות
48
באמת ? טוב שלא השוות נניח הקלטות של dutuit ב Decca למשל..

נראה לך הגיוני להשוות הקלטות משני ז'אנרים שונים לחלוטין ??
אגב אם לי היה קורה דבר כזה שמוכר בוחר עבורי ז'אנר
הייתי משאיר אותו להקשיב לבד בעצמו ( ואולי מתעדכן בטלפון ואולי לא)

mmhifi

אוהב את התחום
מעורבות
11
נקודות
18
בדבר אחד אתה יכול להיות בטוח - זה לא אתה... ולא תקליטים... אפילו שהם לא הכי נקיים...
זה בציוד... באיכות ומצב של ראש... בשקט מכני... בטיונינג... ביציבות סיבובית של פלטה ובהתנגדות להפרעות חשמל...
בהתאמה של קדם פונו לראש(50% של תוצאה)... באיכות של כבל פונו...
וכשה הכול יגיעה למצב אידיאלי - אז מתחילה אורגזמה... ופתאום אין תקליטים רעים...
ודיגיטלי שלך לא רואה אור יום... ורדיו שלך עובד רק בשביל לחמם מגברים...
לפני זה - כן.... אפשר בהחלט להשתגע.... ודרך תמיד ארוכה ומייגעת...

נערך לאחרונה ב:

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
נו, קצופה, אם אני מגיע לבדוק רמקולים ובטעות הבאתי איתי דיסק שלא מאפשר בדיקה שלהם בגלל שהוא באיכות סאונד נמוכה, אז הדבר הנכון הוא לשמוע משהו שדווקא כן יכול להפגין את היכולות שלהם, בדיסק עם איכות סאונד גבוהה. אני לא רואה בעיה עם זה.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור