אני מניח ששמו הפרטי של הסוחר מתייחס לצמח עם עלים וצמרות?מתן סוחר חכם מאד אמר לי פעם משפט זה ,לשכנע אנשים עם הגברה של ניים לעבור לחברה אחרת זה ,קרב אבוד מראש.
ממש לא במידה ואתה חושב על עץ האילן,להפך הוא הרגיל אותנו שצריך להיתחנן אליו בכדי שימכור , אזכיר שוב שרציתי לקנות סטרימר שלו nds עם ספק יקר והיה נשאר לו רווח הגון טען שיש לי שני יהלומים ואין צורך ברכישה נוספת.אני מניח ששמו הפרטי של הסוחר מתייחס לצמח עם עלים וצמרות?
לגופו של ענין, אני בטוח שאתה צודק. לכן לא מנסה לשכנע. רק מעלה את האפשרות.
וסיפור נוסף שיש לי, סוף סוף, אחרי התלבטויות שנמשכו שנה תמימה (יש לי את כל ההתכתבויות...) שלחתי גם את הראש העתיק שלי LINN KARMA ל"שיפוץ".
כשיגיע אספר גם על זה.
אריה
לא ברור לי מאיפה אתה מכיר אותי טוב כל כך...אל תשמע לעיצות של אחרים,
אתה טועה מספיק לבד
לא חובה מספיק ה252 אבל להוסיף סופרקאפ ורצוי dr ואז הוצאה נוספת של כבלים סופר לומינה או להשאר עם הכבלים הרגילים אבל חובה לזרוק את הרמקולים הישנים של ניים ,חובה להחליף ברמקול קודוס , חובה !!! ,סם בזיקוק גבוהה יותר ואז נמות מישיבה כל היום מול המערכת.NAC 52!!!!!!!!!
מיקי,לא חובה מספיק ה252 אבל להוסיף סופרקאפ ורצוי dr ואז הוצאה נוספת של כבלים סופר לומינה או להשאר עם הכבלים הרגילים אבל חובה לזרוק את הרמקולים הישנים של ניים ,חובה להחליף ברמקול קודוס , חובה !!! ,סם בזיקוק גבוהה יותר ואז נמות מישיבה כל היום מול המערכת.
כי לטעמי הרמקולים הם החלק הפחות משמעותי במערכת,
מצטער אבל לא. אין לי כוח. כבר עברנו סבבים של ויכוחים בנושא.???? Say Whatttt
ולאחר קריאת ההתפעלות שלי באותיות מודגשות (אני דרמתי מטבעי) אתה יכול להסביר ברוגע למה אתה חושב כך ?
???? Say Whatttt
ולאחר קריאת ההתפעלות שלי באותיות מודגשות (אני דרמתי מטבעי) אתה יכול להסביר ברוגע למה אתה חושב כך ?
אז אתה טועה בגדול לגבי קודוס. יש לי זוג וחי איתם כמעט שנה ואף פעם לא הרגשתי עייף בהאזנה ממושכת ובכל ווליום שתרצה.3.כנראה שעופר הילך עליך קסמים או שהשמיעה כבר לא מה שהייתה... קודוס מעייפים,אותי, בשמיעה ממושכת ובמיוחד הגבוהים..אם כבר אז שישדרג לSL2 .יש לבכור זוג.
צודק, כי זה לא פורום של טיפשים וקשקשנים בלשון המעטה.היות וזה לא פורום ניימיסטי,אזי, בזה הסתיימה חוות דעתי בנדון.
ב 82 שלי אילן החליף לפות 8 והתוצאה מדהימה באופן שקשה להאמין.מיקי
אהבתי את הנחרצות שלך. ברם-
1. NAC52 בהרבה הרבה יותר טוב ממחליפו. ועם הוספת POTS8 הוא כבר 90% מה-252, ובתוספת סופרקאפDR על אחת כמה וכמה..
2.אין כל צורך בכבילה יקרה חדשה, בין הפרה לספק, שלא מתאימה למוצרי OLIVE. מיותר לחלוטין וללא חתימת הצליל המוכרת..
3.כנראה שעופר הילך עליך קסמים או שהשמיעה כבר לא מה שהייתה... קודוס מעייפים,אותי, בשמיעה ממושכת ובמיוחד הגבוהים..אם כבר אז שישדרג לSL2 .יש לבכור זוג.
היות וזה לא פורום ניימיסטי,אזי, בזה הסתיימה חוות דעתי בנדון.