כמה קל להתלהם, להשמיץ (ולחרטט) באינטרנט.
אני תוהה אם מישהו (וכמה) מהמבקרים הקשיב פעם לציוד של הגל?
סוניס, מבחינתי תקפת כאן בשלל השוואות טכניות לא רלבנטיות לכלום. כמה מילים אפשר לכתוב, על כלום....?
1. כל עוד לא שמעת את הציוד של הגל, דעותיך התיאורטיות ולא אומרות דבר.
2. כל עוד לא השוואת את הציוד המדובר של הגל לציוד אחר עם רכיבים דומים (לטענתך) - דעותיך התיאורטיות לא אומרות דבר.
3. לך לשמוע את הEAR acute. מכשיר שחולק כמה רכיבים פשוטים יחסית (בחלקם) ונשמע מדהים. לא רק ביחס למחירו. ממתי סך החלקים בתוך מכשיר מגדירים את ערכו הסוני או מחירו ?
4. מצידי, שבתוך ההגל המדובר יהיו חלקים בשקל וחצי. אם הוא תוכנן נכון ונבנה נכון ונשמע נכון, הוא שווה כל שקל. מה אתה שופט ציוד לפי הסכמות שלו והמרכיבים שבו? את מי זה מעניין בכלל? אנחנו כאן בשיעור פילוסופיה של הציוד או בתחום האודיופילה? לך לשמוע את הציוד של הגל ותחזור לכאן עם תובנות ואז אעריך קצת יותר את מה שאתה כותב.
5. אני בקושי מכיר הגל. את גבי פגשתי והכרחי בתערוכה. שמעתי איזה סט מצוין ואיזה צלילים האיש הוציא בחדר, ונהנתי מכל רגע. איכות צרופה! למדתי קצת מה הוא מייבא (ציוד מעולה שבמעולים!), קראתי קצת על הרקע שלו בארה"ב ובמה הוא התעסק ואני מלא הערכה. האיש מקצוען ויודע לבחור ציוד ולשלב מערכות. אז עם כל הכבוד לסוני, דנון ודומיהם, ששמעתי לא פעם וגם לא מאה פעם, קצת יותר ובכמה מקומות בעולם , במקומך הייתי קצת מרגיע. ההתקפה שלך חלולה ומבחינתי מאוד לא מרשימה. לך קצת לשמוע ולהשוות את מה שאתה מכיר להגל ואז אולי אוכל להעריך קצת יותר את הדברים שאתה כותב.