אז למה שלא תרכוש 3 ספקים לינארים איכותיים אחד של 3.3, אחד של 5 ואחד של 12.דפק לי את המחשב ספק לינארי מפונפן , אז מה לעשות , הכל דרק
אז למה שלא תרכוש 3 ספקים לינארים איכותיים אחד של 3.3, אחד של 5 ואחד של 12.
כל אחד לפחות 15 אמפר ותחבר אותם עם המולקסים של ספר מחשב עם כבילה איכותית מנחושת מסוככת?
ספר.יש משמעות לסנכרון ההתנעה של שלושת הספקים הללו.
זה לא פשוט כמו שאתה מבין.
לי בכלל נראה שהוא משתמש בנייד, אז מדובר רק במחבר אחד.
טוב , נדבר , אולי באמתספר.
אני שנים מתעסק עם ספקי כח של מחשבים.
למה אתה ישר תוקף ומדבר לא נעים.? עשיתי לך משהו?
אני לא מכיר כזה דבר.
אני שנים מתעסק עם ספקי כח של מחשבים.
מצטער ,המיגים עם הגומי יותר טוב מאשר בלי !בדקתיכי הם לא בנויים אותו דבר.
לחדשים יש כדוריות שאין בקודמים.
אתפלא אם תדווח שעל הגומי זה נשמע טוב יותר.
ארז
מצטער ,המיגים עם הגומי יותר טוב מאשר בלי !בדקתי
למה להצטער.מצטער ,המיגים עם הגומי יותר טוב מאשר בלי !בדקתי
כן, לא מובן מדוע מוצר שמיועד לטיפול בחדר צריך להגיע עם הרמקול כאשר למתכנניו אין מושג באיזה חדר הם ימוקמו..
אם תנאי החלל לא תואמים אופטימלית והמאזין שומע שיפור בביצועים בזכות אביזר כלשהוא, אז למה לא בעצם?...
כי אם האביזר משפר בכל חלל שהוא ובכל מצב, אז למה שלא לכלול אותו כחלק מהמוצר מלכתחילה ?
רק אם הוא לא משפר תמיד, או עלול לקלקל, או שיצורו עולה הון שמייקר מאד את המוצר אז באמת אין טעם לכלול אותו מלכתחילה.
כאשר אתה קונה מגבר הוא מגיע עם רגליותלמה מי שמייצר אורז לא ייצר גם תבלין קרי,סהכ זה משפר את הטעם.
למנ מי שמייצר מגברים לא יכלול אביזר שיכוך?
אנשים כאן קצת אינטליגנטים..
לא מבין איך שואלים כזו שאלה..?
הזלזול שלך ("שניצל גומיות, רוזי כפתורים, משה פעמונים") דוחה , במיוחד אחרי שמאתגרים אותך אותך עם ניסוי עיוור (הזדמנות לכסף קל) ואתה משתפן ורושם :אין קשר ליצרנים בכלל, מדובר בחברות עלוקיות שהבינו שיש שם כסף צף בכל תחום ההאינד שאפשר לדוג אותו ע"י המצאות של תוספים למניהם, היות ויש פה עניין של משחק ב רגשות/עלויות כלליות/ יוקרה ו ויזואליות מלבד צליל, אז יש שם "בשר", ולא חסר כאלה, חיפוש בגוגל מביא מלא לדוגמא כאלה שמצמידים אבנים לחוטי RCA, כאלה שמצמידים מגנטים לכל מיני כבלים, כפתורים/גומיות, רגליות סטים מעץ פילטרים לרמקולים, זו תעשייה שלמה כל זה וקל מאוד להתחבר לזה כי זה סוג של תקווה, השקעה מול תועלת אפשרית ש מכסימום זה לא ייתן כלום אבל נראה/מרגיש טוב עם. וכמובן יש כאלו שזה משפיע עליהם בצורה כזאת או אחרת ואפשר לראותם פה, שניצל גומיות, רוזי כפתורים, משה פעמונים...לכן אין טעם להתווכח, מי שמוצר מסויים עושה לו את זה, והוא חש בהבדל מסויים כי... בבקשה, כל שנותר זה לגהץ ו להנות.
ו שכל אחד יגיע למסקנות שלו בעצמו.
ברור, סתאם מקשקשים הכל ברוח טובה וכל שדרוג מבורך.
העיקר שנהנים מהדרך ו מריגושים חדשים, אודיופיליה זה סם החיים.
אם אתה כבר בחיפושים בגוגל, תבדוק עבורך אם יש אביזרים שיכולים לשפר את המוח.אין קשר ליצרנים בכלל, מדובר בחברות עלוקיות שהבינו שיש שם כסף צף בכל תחום ההאינד שאפשר לדוג אותו ע"י המצאות של תוספים למניהם, היות ויש פה עניין של משחק ב רגשות/עלויות כלליות/ יוקרה ו ויזואליות מלבד צליל, אז יש שם "בשר", ולא חסר כאלה, חיפוש בגוגל מביא מלא לדוגמא כאלה שמצמידים אבנים לחוטי RCA, כאלה שמצמידים מגנטים לכל מיני כבלים, כפתורים/גומיות, רגליות סטים מעץ פילטרים לרמקולים, זו תעשייה שלמה כל זה וקל מאוד להתחבר לזה כי זה סוג של תקווה, השקעה מול תועלת אפשרית ש מכסימום זה לא ייתן כלום אבל נראה/מרגיש טוב עם. וכמובן יש כאלו שזה משפיע עליהם בצורה כזאת או אחרת ואפשר לראותם פה, שניצל גומיות, רוזי כפתורים, משה פעמונים...לכן אין טעם להתווכח, מי שמוצר מסויים עושה לו את זה, והוא חש בהבדל מסויים כי... בבקשה, כל שנותר זה לגהץ ו להנות.
ו שכל אחד יגיע למסקנות שלו בעצמו.
(
אם אתה כבר בחיפושים בגוגל, תבדוק עבורך אם יש אביזרים שיכולים לשפר את המוח.
יכול להיות שתרצה להשתמש בהם.
(
אם אתה כבר בחיפושים בגוגל, תבדוק עבורך אם יש אביזרים שיכולים לשפר את המוח.
יכול להיות שתרצה להשתמש בהם.