יש מצב שמודעות עצמית גבוהה, מלווה בקרטוב של ענווה, יעזרו לך! למרות שתרשה לי לומר לך, לא אודיופיל אתה ואפילו לא לייט. והסיבה למסקנה שלי(מעבר לכך שאתה מעיד על עצמך שאתה כזה) מבוססת על העובדה שאתה לא עונה על קריטריון ולא הקטן ביותר שקשור להגדרה זו, ובלי להחמיא לך זאת בניגוד להדיוט שרלטן, שהצורך הקיומי שלו זה לקום בבוקר ולהצטייר כאודיופיל "על" בכל רמח אבריו ודוגמאות לא חסרות.
באמת נשגב מבינתי, ואני באמת לא מבין מה אתה עושה כאן מה אתה מנסה לומר!? גם ממש לא נראה שזה קשור להגדרות הפורום הנל על התקנון "המחמיר" שלו. הקשר היחידי כאן שאין דברים בגו ולא סתם אומרים ש.."הסקרנות הרגה את החתול"...ואתה דוגמה ומופת פר אקסלאנס למשפט הזה.
יש הבדל גדול בין לקבל תזה מסויימת, לעלות ספקות בהקשר למהותה, לחלוק עליה, ויתרה מזאת להעביר עליה ביקורת נוקבת ככל שתהיה, עם זאת עניינית.. בניגוד לכל אלה, ובמילים אחרות, התגובות שלך (והאמת לא רק שלך) על מה שעלה כאן לעיל, מעוררים (ואני בטוח שלא רק בי) הרבה מעבר להשתאות , בכל הנוגע להשתתפותך בפורום הנדון! כוונתי היא לא רק בהקשר לביקורת שלך על דברי נמר, רוזי ושאר אלה שחושבים אחרת ממך, כוונתי היא לאלה החושבים בניגוד אלייך, אודיופיליה!
חשוב לרגע שאני נכנס לפורום שעוסק ביין, מתערבב בו , למרות שדה פקטו, אני בכלל מתעב יין. ומהסיבה הזו אני בכלל פעיל נמרץ בפורום שעוסק במיץ ענבים, עזוב עבדתי אלייך מדובר בפורום "שוקו". עכשיו איך נראה לך מהצד הביזוי העצמי הזה!? אתה רוצה לעשות צחוק ולהעביר דאחקות, ובקיצור להיות ליצן החצר, לך על זה כנראה שלפחות בזה אתה תצליח ולעניות דעתי לא רע!
נ.ב יש דרך נאותה לעלות את הגיגייך על הכתב, בעיקר כאשר זה בוער בעצמותייך, וקיימת אותה דרך ארץ לומר מה שעל ליבך בכל תחום! זו לא בושה לשאול, וליגיטימי ללמוד דברים חדשים, ובתוך כך לומר טעיתי בגישה. אני בוודאי שרחוק מלהיות מושלם, אם זאת זה עדיף מבחינתי מלתפס על עץ גבוה ללא היכולת לתמרן את הירידה ממנו.
אתה באמת חושב שאשכרה רוב האודיופילים בפורום הזה חסרי מנת משכל מינמלית, או לחילופין אינטילגנציה רגשית כל שהיא!? האמת כל הכבוד לך, אתה יכול להיות גאה שאתה מתמקד בלטחון מים באותו תחום אפור, תחום ששייך לפרשנות הסובייקטיבית גרידא, ולא שיש לי בעיה עם זה. בסופו של יום ההפסד שנובע מגישה זו, שייך לא רק לך, אלה גם לאותם הצינקנים שהולכים בדרך דומה והמבין יבין. במידה שאני טועה, אני מתנצל מראש, ולוקח בחזרה את כל מה שכתבתי!
המשך יום נעים לכולם