סבבה זו זכותך לחשוב ככה, אני לא מנסה לשכנע אותך לעשות משהו, או להאמין במשהו, בטח לא ברום קורקשן ,או אקוסטיקה, אז אתה לא חייב להתעצבן..אני רואה שהבנת למה אני מתכוון ואומר לך ככה, גם רסיבר ב40 אלף עם אודיסי לא יתן מה שקדם רציני וטוב יתן.
כל מה שרשמת לי בתגובה זה העתק הדבק פחות או יותר כמו מה שאתה רושם לכולם פה שלא מתיישרים עם הדעה שלך.
אותו הסגנון אותם הטיעונים רק תפאורה קצת שונה מסביב.
לעניינו, אין לי שום דבר נגד רום קורקשן ומי שאוהב להשתמש בו אז שיהנה.
אני שמעתי כמה וכמה מערכות עם רום קורקשן לחברים שאני מכיר היה טרינובים וכל השטויות האלה ובסוף זרקו אותם לפח והביאו קדם רציני ואיכותי, כי הבינו שזה לא זה לסטריאו.
אני מזמן נגד הדברים האלה לסטריאו, לא משנה איזה סטאפ שמעתי עם רוםקורקשן הוא היה נשמע מקולקל לא אמיתי לא טבעי מאוד מעייף תאוזן לאורך זמן(קצר).
בכלל אני בדעה שמי שמשתמש בדברים האלה מדתמש בהם רק כי הוא לא מצליח להוציא סאונד טוב מהמערכת שלו.(וזה לא משנה כמה השקיע בדרכמות).
ואגב ממש לא חייבים רסיבר ב 40,000 ש"ח עם אודיסי, מספיק 4,000 ש"ח. האודיסי הוא אותו אודיסי.
אתה רק חייב להבין, שאין דבר כזה "פרה רציני", או "פרה לא רציני", זה שוב פעם קולות בראש וקישקושים אודיופילים.
גם הזול, גם היקר וגם האולטרה יקר, לא יזיזו לגרף התדרים...
הגרף ישאר בדיוק באותו מקום, גם אם הפרה החדש שוקל בול 75 ק"ג...יעני ממש.. אבל ממש פרה רציני ..חח..
עושה לי רושם שעדיין אתה לא מבין את המושג הבסיסי הזה שנקרא גרף תדרים.
רן