אירוע לחברי האתר: אודיו אנלוגי מול דיגיטלי אצל B-Side

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
אתה מקבל רק קפה אצל ערן? פעם פחות מוויסקי סקוטי איכותי לא הייתי מתניע את הרכב לכיוון שלו.
טוב זה היה שהוא היה צעיר רווק פרוע ויפה... :) היום הוא איש משפחה מסור.

חייב לומר שאני כן מגיע למפגשים, זה במיוחד לפגוש את החברים מהפורום.
מפגש אישי זה משהו אחר.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,261
נקודות
113
1. כשאתה מציג את זה ככה, באמת נראה שעדיף לחיות בקהיר מאשר חיפה.
הזיהום שאתה מדבר עליו מרוכז במספר שכונות ספציפיות, על גב ההר בואכה קריות, נשר, נווה שאנן. אני, ועוד 60% מחיפה, לא גרים שם. והוא לאין ערוך יותר טוב היום ממה שהיה לפני 10 שנים. איך אני יודע? כי אבא'לה עובד במשרד מבקר המדינה, באגף איכות הסביבה. וואלה.
2. אחרי שלושה סירובים, אני צריך. ואכן הילדים מקבלים קדימות. וטוב שכך:).

3. זאת אכן לא הנקודה. אבל כפי שאמרתי, את מעט האנשים היקרים (יחסית) לליבי שם אני אראה בסשן אחד על אחד ואקבל את הצומי הראוי. בין אם זה סטייקים מנמר, תקליטים וסושי מזיו, או קפה קפסולות ומורק"ים מערן.
לראות מתלהבים שמזילים ריר על ציוד וינטאז' עם וופרים מקרטון קצת פחות בא לי. לשמוע תוצאה מעלפת - לא אשמע. אז מה נשאר?

1. וואלה תשמע... עם ההסבר היפה עדיין לא שכנעת אותי. עדיין מעדיף להיות רחוק מהאיזור הזה בקילומטרים ולא במטרים.

2. לא זכור לי סירובים, בטח לא שלושה. אז הינה חגיגית אתה מוזמן.
סטייקים עליך, קבב, צוריסו, מרגז, יין + ריידל עלי.
וזה לא עניין של עדיפות ללידלים (אם כי ברור שהם מקבלים עדיפות) זה יותר עניין שמאז שיש ילדים,
זמן פינוי נטו הוא מצרך נדיר ועד שיש לך כזה, לא בזין שלך אף אחד. רוצה לבד.
אז תעשה רגליים ותבוא, אולי נזמין עוד חבר או שניים.

3. אצל נמר קיבלת סטייקים?!!! ועוד ברבים אתה אומר... בן של ז.... אני קיבלתי ספרייט בלי גזים ועוגיות חיוכים.
טוב נו, תימני. אתה בטח הבאת את הסטייקים.
אגב, אצל זיו אני קיבלתי הטרדות מיניות נון סטופ. אז כנראה שכל אחד והפייבוריט שלו.

אל תבוא למפגש, בלי טובות! רק מה אני ושוני נעשה עכשיו עם הבלון גז?????

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
1. וואלה תשמע... עם ההסבר היפה עדיין לא שכנעת אותי. עדיין מעדיף להיות רחוק מהאיזור הזה בקילומטרים ולא במטרים.

2. לא זכור לי סירובים, בטח לא שלושה. אז הינה חגיגית אתה מוזמן.
סטייקים עליך, קבב, צוריסו, מרגז, יין + ריידל עלי.
וזה לא עניין של עדיפות ללידלים (אם כי ברור שהם מקבלים עדיפות) זה יותר עניין שמאז שיש ילדים,
זמן פינוי נטו הוא מצרך נדיר ועד שיש לך כזה, לא בזין שלך אף אחד. רוצה לבד.
אז תעשה רגליים ותבוא, אולי נזמין עוד חבר או שניים.

3. אצל נמר קיבלת סטייקים?!!! ועוד ברבים אתה אומר... בן של ז.... אני קיבלתי ספרייט בלי גזים ועוגיות חיוכים.
טוב נו, תימני. אתה בטח הבאת את הסטייקים.
אגב, אצל זיו אני קיבלתי הטרדות מיניות נון סטופ. אז כנראה שכל אחד והפייבוריט שלו.

אל תבוא למפגש, בלי טובות! רק מה אני ושוני נעשה עכשיו עם הבלון גז?????

אתה לא זוכר שהיתה תקופה שהייתי על הציר חיפה נתניה קצת? סטייל לנסוע מקהיר לאלכסנדריה... שלוש פעמים ניסיתי לבוא אליך, לא יודע למה האמת, עד שהבנתי שזמן אצלך הוא אכן מצרך נדיר.

אצל נמר קיבלתי אירוח למופת שהשאיר אותי פעור פה. כמו כל בדווי אמיתי, הוא מצטיין בהכנסת אורחים! הגיע אלי, קיבל רק כוס מים. על פלייסמנט. שהיה על מפית מתחרה לבנה. שהיתה על עיתון. שהיה על מפת שולחן. שהיתה על שעוונית.

לגבי הבלון גז, אני חושב שה- STEALTH שלי צריך מילוי. כבר עברו כמה שנים. וזאת אכן הזדמנות טובה לשאול את זיו - תגיד, בשיא הרצינות, צריך לפעמים למלא גז שם? כמו בבולמי אויר של אופניים?

אתה מקבל רק קפה אצל ערן? פעם פחות מוויסקי סקוטי איכותי לא הייתי מתניע את הרכב לכיוון שלו.
טוב זה היה שהוא היה צעיר רווק פרוע ויפה... :) היום הוא איש משפחה מסור.

חייב לומר שאני כן מגיע למפגשים, זה במיוחד לפגוש את החברים מהפורום.
מפגש אישי זה משהו אחר.
מערן קצת לא נעים לי, כי בגלל שהוא כזה נעים הליכות (אך בניגוד לזיו פחות חזק בלחתוך כשצריך), שאני אף פעם לא יודע מתי הגיע הזמן ללכת. אז אני מנסה לא להגיע לגבול הזה בכלל. וויסקי יקשה על הענין מאד! חוץ מזה, אני פולני. תמיד לא נעים לנו.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
הסיבה שאצל ערן לא רוצים ללכת - זה כי הבחור פשוט "קוסם" מוציא סאונד מדהים מכל סט שלא יהיה לו
אפילו סט פשוט יחסית מקבל אצלו טיפול מיוחד עד שיוצאים ממנו צלילים ממכרים. וזה מה שגורם לך לנחת וחוסר רצון
לקום מהכיסא אפילו לפולנים. תוסיף כוסית טובה וקיבלת מתכון שתרצה ממנו עוד.

אבל זה היה בבית המיוחד בבית דגן. (הייתה שם אווירה נעימה וחמימה)

נערך לאחרונה ב:

spiderrman

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
מתי מקבלים אישור על ההרשמה? הבנתי שלא יהיה מקום לכולם, איך אני יודע אם אני ברשימת המתנה?
מישהו קיבל אישור?
תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
האישורים נשלחו לפני מספר ימים. אנחנו בעודף ביקוש ולכן יש רשימת המתנה, אם יתפנו מקומות, נשלח הזמנות נוספות.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור