אינטרקונקט מתכת נוזלית!

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
אני מבין למעשה את הליגלוג שלך ,אבל תן לי להסביר לך כמה דברים שאולי תצליח להבין ,הבניה של הדבר הזה לא נובעת מאיזה שוויץ שטבוע בי מלידה ,אלא מטעמים אחרים לגמרי,בחיטוטים מזה שנים באתרי כבלים אני נתקל מזה שנים בציון העובדה שהמתכת האולטימטיבית לכבלי אודיו הוא עמוד כספית טהורה ,ובמילים פשוטות ,שזהו הכבל הטוב. ביותר בעולם ,אני בניתי אותו בשבילי ,ואפילו ישמש אותי כמה שעות ויעלה לי הרבה כסף ,אני רציתי לשמוע אותו אצלי במערכת,ועשיתי אותו בשביל עצמי , הסיבה שכתבתי כאן על העניין ,הוא כי אני חבר כאן ורציתי לספר גם לכם ,תיארתי לעצמי שיגיע איזה טיפוס חביב כמוך וילגלג על העניין ,
אבל בוא תסביר לי אתה על מה יש לך ללגלג , הכבל הזה כמעט בלתי אפשרי לבניה ,ועוד יותר בלתי אפשרי לבניה בצורה בטוחה ,אני משתמש בכספית בעבודתי כבר 30 שנה ,מכיר את החומר ,צריך לתת לו מקום להתפשט ולהתכווץ ועדיין שלא תהיה דליפה או נתק ,שלא ידלפו אדים ,שלא יהיה קצר , בקיצור שהיה כבל יציב פחות או יותר ,בסביבה מוגנת כמו אצלי מאחרי המערכת,שהכבל יונח במיקום הנכון בהתאם לחוק הכלים השלובים,שיהיה לו מיכל התפשטות בכדי שלא יעלה הלחץ ,בקיצור כבל קשה מאוד לתכנון ולביצוע ,וכל זאת כדי לשמוע אותו ולספר לכם בכדי שיהיה לך חומר ללגלג על הכרות עם מישהו שמפעיל המערכת שלו עם חום כדור הארץ ,אתה יודע מה ,לא בעיה לי להשמע חלבי ונורמלי כמוך ,זה לא קשה ,אבל לי זה קצת משעמם ,ואני אדם סוער ואימפולסיבי ,עם יכולת דלה כל שהיא, להתחיל לעשות משהו ולגמור אותו ,ואפילו זה בגלל איזה שהוא יצר , אפילו אשתמש בו כמה דקות ,ואתה הרי מבוגר ממני בהרבה בוודאי יש לך נסיון בחיים ,אז למה אתה שולח לי לעזאזל ביקורת כזו אינפנטילית?כזו צרת עיין ,איפה רוחב הלב ? החסד? הסלחנות? רוחב הלב ,? מה אין לך מזה מעט בשבילי גם ?

תמונות!

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
צריך הרבה אומץ להתעסק עם חומר כמו כספית- אין ספק שמדובר על תעוזה ויצירתיות גבוה.
מקווה שבטיחות היא מעל לכל.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני מבין למעשה את הליגלוג שלך ,אבל תן לי להסביר לך כמה דברים שאולי תצליח להבין ,הבניה של הדבר הזה לא נובעת מאיזה שוויץ שטבוע בי מלידה ,אלא מטעמים אחרים לגמרי,בחיטוטים מזה שנים באתרי כבלים אני נתקל מזה שנים בציון העובדה שהמתכת האולטימטיבית לכבלי אודיו הוא עמוד כספית טהורה ,ובמילים פשוטות ,שזהו הכבל הטוב. ביותר בעולם ,אני בניתי אותו בשבילי ,ואפילו ישמש אותי כמה שעות ויעלה לי הרבה כסף ,אני רציתי לשמוע אותו אצלי במערכת,ועשיתי אותו בשביל עצמי , הסיבה שכתבתי כאן על העניין ,הוא כי אני חבר כאן ורציתי לספר גם לכם ,תיארתי לעצמי שיגיע איזה טיפוס חביב כמוך וילגלג על העניין ,
אבל בוא תסביר לי אתה על מה יש לך ללגלג , הכבל הזה כמעט בלתי אפשרי לבניה ,ועוד יותר בלתי אפשרי לבניה בצורה בטוחה ,אני משתמש בכספית בעבודתי כבר 30 שנה ,מכיר את החומר ,צריך לתת לו מקום להתפשט ולהתכווץ ועדיין שלא תהיה דליפה או נתק ,שלא ידלפו אדים ,שלא יהיה קצר , בקיצור שהיה כבל יציב פחות או יותר ,בסביבה מוגנת כמו אצלי מאחרי המערכת,שהכבל יונח במיקום הנכון בהתאם לחוק הכלים השלובים,שיהיה לו מיכל התפשטות בכדי שלא יעלה הלחץ ,בקיצור כבל קשה מאוד לתכנון ולביצוע ,וכל זאת כדי לשמוע אותו ולספר לכם בכדי שיהיה לך חומר ללגלג על הכרות עם מישהו שמפעיל המערכת שלו עם חום כדור הארץ ,אתה יודע מה ,לא בעיה לי להשמע חלבי ונורמלי כמוך ,זה לא קשה ,אבל לי זה קצת משעמם ,ואני אדם סוער ואימפולסיבי ,עם יכולת דלה כל שהיא, להתחיל לעשות משהו ולגמור אותו ,ואפילו זה בגלל איזה שהוא יצר , אפילו אשתמש בו כמה דקות ,ואתה הרי מבוגר ממני בהרבה בוודאי יש לך נסיון בחיים ,אז למה אתה שולח לי לעזאזל ביקורת כזו אינפנטילית?כזו צרת עיין ,איפה רוחב הלב ? החסד? הסלחנות? רוחב הלב ,? מה אין לך מזה מעט בשבילי גם ?

שניצל,

אני מופתע מדבריך ומבטיח לך שאין בי שום ביקורת כלפיך ואני לא מזלזל באף אדם. אתה מצטט חלק מדברי - שים לב שאני בתגובתי שהרגיזה אותך ציטטתי את דבריו של ברקץ לגבי אדם שהוציאו לו את עמוד השידרה מבלי להרוג אותו והשתמשו בעמוד השידרה שלו כמוליך.

מאחר והקטע הזה כנראה נשמט מעיניך אני מביא אותו שוב (ההדגשה שלי)
"ממליץ על הספר הנ"ל. יש בו את הרעיון האודיופילי הכי מוזר ששמעתי בימי חיי : מישהו (מסיבות שלא אפרט) מוציא את עמוד השידרה של בנאדם אחר, משאיר אותו בחיים, (איכשהו..) ועמוד השידרה משמש אותו בתור אינטרקונקט במערכת שלו ! תסכימו אתי שזה אפילו יותר מוזר מכבל עם מתכת נוזלית."

זה הקטע אותו ציטטתי ואליו הגבתי כפי שהגבתי, לא קשור בכלל למוליך שאתה בנית.

גם שכתבתי מוקדם יותר על נושא "שטיפת המוח" סיימתי במשפט ברור (פוסט מספר 13):
אין לי איזו ביקרות למה ששניצל עושה.
מה שאתה עושה מתאים לתחביב ולכתיבה כאן - מה שאני יוצא נגדו זה הדבקת התגיות לאנשים שעושים משהו אחר ושים לב שגם בהמשך לדבריך, חברים ישר קופצים וכותבים מבלי לקרוא את הדברים לעומק. במקום למהר ולרדת עלי - היה הגיוני יותר שמישהו יבדוק ויענה לך שהתגובה שלי בכלל לא התייחסה לדבריך.

בכל מקרה אני מצטער אם פגעתי בך.

אריה

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
בחייך, אריה, ההודעה הזאת , הודעה מספר 11 , אין בה לגלוג?

ואתם (או חלקכם) מלגלגים על מי שמכור ל NAIM? זה בסדר שבמסגרת תחביב אפשר לעשות גם דברים משוגעים רק שכל אחד יביט בחטוטרת של עצמו לפני שהוא מדבר על החטוטרת של אחרים....

אריה

וזו הודעה ישירה לפוסט של שניצל.
אז לא התנצלת לחינם....(ורד)

ארז

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
מה שאני יוצא נגדו זה הדבקת התגיות לאנשים שעושים משהו אחר
אין כאן עניין של "הדבקת התגיות לאנשים שעושים משהו אחר" בתוך התחביב.

יש כאן עניין של התקוממות כנגד פירסום/תעמולה (לא חלק ישיר מהתחביב עצמו!) של חברה מסויימת, שנעשה מתוך עמדה מקוממת (אני צודק, כולכם טועים), וניסיונות להוכיח שהתועמלן לא מטורף, או, לחליפין, שהאחרים מטורפים כמוהו.

גם אין התנגדות מיוחדת לחברה הסציפית, רק לצורה שבה אוהדיה מתנהלים בעניינה.

עמיר

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אין כאן עניין של "הדבקת התגיות לאנשים שעושים משהו אחר" בתוך התחביב.

יש כאן עניין של התקוממות כנגד פירסום/תעמולה (לא חלק ישיר מהתחביב עצמו!) של חברה מסויימת, שנעשה מתוך עמדה מקוממת (אני צודק, כולכם טועים), וניסיונות להוכיח שהתועמלן לא מטורף, או, לחליפין, שהאחרים מטורפים כמוהו.

גם אין התנגדות מיוחדת לחברה הסציפית, רק לצורה שבה אוהדיה מתנהלים בעניינה.

עמיר

:כל-הכבוד: אמן, ואמן. כן ירבו.

avilavi

אוהב את התחום
מעורבות
4
נקודות
18
*Cough* תמונות *Cough*

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113

באמת ללא קשר לאריה,
אבל שחברה יבינו עד כמה יצר הסקרנות והצורך לחקור ולדעת טבוע בך.
ושאתה עושה זאת באמת בשביל עצמך ויותר מכך ,ההיתלהבות של ילד שאוכל גלידה ואתה בעיניני אודיו ,
מבחינתי זה אותו דבר.
אבל אם הייתה רק כזה ללא האימפולסיביות שלך יכול להיות שהייתה קצת "משעמם".
וממש לא בגלל שאנו חברים,תמשיך כך:בעד:

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
אני עדיין ממליץ על הספר. אחד הטובים שקראתי בשנים האחרונות ...

בכלל היתה בשנים האחרונות פריחה של תרגומים לספרי מופת בתחום המד"ב. הוצאת אפוס, קדמת עדן, ואפילו עם עובד הוציאו מחדש כמה מהקלאסיקות כמו "פני מועדות לכוכבים" ועוד. יש לי הרגשה שאנ לא היחיד פה שגדל על הספרים האלה.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
:מבולבל:
אני עדיין ממליץ על הספר. אחד הטובים שקראתי בשנים האחרונות ...

בכלל היתה בשנים האחרונות פריחה של תרגומים לספרי מופת בתחום המד"ב. הוצאת אפוס, קדמת עדן, ואפילו עם עובד הוציאו מחדש כמה מהקלאסיקות כמו "פני מועדות לכוכבים" ועוד. יש לי הרגשה שאנ לא היחיד פה שגדל על הספרים האלה.
למרות שאני חש אודיופילי בנשמה,וספר טוב תמיד עושה לי את זה.
עצם המחשבה להשתמש בחלקי אנוש למערכת כל שהיא....
לא מתיישב אצלי בגנים :מבולבל:
אלדר מעריך מאוד את הסקרנות שלך :בעד:

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
שניצל,

אני מופתע מדבריך ומבטיח לך שאין בי שום ביקורת כלפיך ואני לא מזלזל באף אדם. אתה מצטט חלק מדברי - שים לב שאני בתגובתי שהרגיזה אותך ציטטתי את דבריו של ברקץ לגבי אדם שהוציאו לו את עמוד השידרה מבלי להרוג אותו והשתמשו בעמוד השידרה שלו כמוליך.

מאחר והקטע הזה כנראה נשמט מעיניך אני מביא אותו שוב (ההדגשה שלי)
"ממליץ על הספר הנ"ל. יש בו את הרעיון האודיופילי הכי מוזר ששמעתי בימי חיי : מישהו (מסיבות שלא אפרט) מוציא את עמוד השידרה של בנאדם אחר, משאיר אותו בחיים, (איכשהו..) ועמוד השידרה משמש אותו בתור אינטרקונקט במערכת שלו ! תסכימו אתי שזה אפילו יותר מוזר מכבל עם מתכת נוזלית."

זה הקטע אותו ציטטתי ואליו הגבתי כפי שהגבתי, לא קשור בכלל למוליך שאתה בנית.

גם שכתבתי מוקדם יותר על נושא "שטיפת המוח" סיימתי במשפט ברור (פוסט מספר 13):
אין לי איזו ביקרות למה ששניצל עושה.
מה שאתה עושה מתאים לתחביב ולכתיבה כאן - מה שאני יוצא נגדו זה הדבקת התגיות לאנשים שעושים משהו אחר ושים לב שגם בהמשך לדבריך, חברים ישר קופצים וכותבים מבלי לקרוא את הדברים לעומק. במקום למהר ולרדת עלי - היה הגיוני יותר שמישהו יבדוק ויענה לך שהתגובה שלי בכלל לא התייחסה לדבריך.

בכל מקרה אני מצטער אם פגעתי בך.

אריה

רבותי...
שוב חוזרים לתבנית המוכרת והלא כל כך נחמדה של התפלשות ברפש...?
מדוע אי אפשר להבליג על הבלים?
תנסו את זה ותיווחכו שזה עובד.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
הכבל נארז באריזה אטומה ,ונשלח אחר כבוד למחסן ,
לסיכום , הכבל סגור מידי לטעמי ועל המערכת שלי הן בגבוהים והן בבסים ,עם מיד מצוין ואיזון טוב בכל התדרים ,מה שבטוח הוא ,שכל ההכרזות של יצרני הכבלים שזהו המוליך האולטימטיבי אינם נכונות,כאודיופיל ,מצפה ליותר מהירות ונקיון מכבל ,לסיכום ,די מאוכזב ,אבל לפחות שרפתי את הפיוז שקינן בי המון זמן ,
לא צרפתי תמונות בכדי לא לקרוא את כל חכמי הדור כותבים כאן חוות דעת מלומדות,היחידי ששמע אותו הוא רונן פרץ שבא לבקר אותי אתמול וראה את העסק עובד',ירצה ,יכתוב את התרשמותו.

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
לפחות נמחק מרשימת הפנטזיות, זה גם משהו.

אז עכשיו אתה עדיין עם האינטרקונקטים של JENA?

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
כן !

רועי51

חבר משקיען
מעורבות
210
נקודות
43
לסיכום , הכבל סגור מידי לטעמי ועל המערכת שלי הן בגבוהים והן בבסים ,עם מיד מצוין ואיזון טוב בכל התדרים ,מה שבטוח הוא ,שכל ההכרזות של יצרני הכבלים שזהו המוליך האולטימטיבי אינם נכונות,כאודיופיל ,מצפה ליותר מהירות ונקיון מכבל ,לסיכום ,די מאוכזב ,אבל לפחות שרפתי את הפיוז שקינן בי המון זמן ,
לא צרפתי תמונות בכדי לא לקרוא את כל חכמי הדור כותבים כאן חוות דעת מלומדות,היחידי ששמע אותו הוא רונן פרץ שבא לבקר אותי אתמול וראה את העסק עובד',ירצה ,יכתוב את התרשמותו.
קצת קשה ליישב בין המצוטט לבין מה שכתוב בהודעה 6. ועבורי ואולי עבור עוד כמה שהידע, היכולת, ודאי ההתלהבות והרצון להשקיע, אצלם, בטלים בשישים לעומת אלו של פותח הדיון, הסתירה הזו יוצרת איזה בילבול, אפילו מבוכה. אשמח ובכנות להסבר, אם יש.

נערך לאחרונה ב:

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
קצת קשה ליישב בין המצוטט לבין מה שכתוב בהודעה 6. ועבורי ואולי עבור עוד כמה שהידע, היכולת, ודאי ההתלהבות והרצון להשקיע, אצלם, בטלים בשישים לעומת אלו של פותח הדיון, הסתירה הזו יוצרת איזה בילבול, אפילו מבוכה. אשמח ובכנות להסבר, אם יש.

אתה צודק,
אני מאמין שההשמעה הראשונה ותוספת ההיתלהבות הם אילו שבאו לידי ביטוי בהודעה 6.
וכניראה לאחר שמיעה קצת יותר רצינית ואןלי השפעות חיצוניות (חום ,קור ,היתפשטות....)
הביאו למסקנה ש"זה לא זה".
והאמת ניכתבה.
זו רק השערה שלי.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,791
נקודות
113
ככה כתבתי שם וזה סוף המעשה ,תרצה עוד אינפורמציה לגבי כתיבה נוספת שלי ,תמיד תוכל לפנות ל"הסטוריונים " המקטלגים ומתייקים כל פסיק הנכתב עיי שניצל בכדי להסביר על הסתירות התמוהות הנובעות מכתיבתו האימפולסיבית ,
בכל מיקרה לגבי הכבל - נשמע חם ומאוזן ,אבל בעיני קצת עצל על המערכת שלי ,יכול להיות שאם הייתה לי מערכת צרחנית ,הוא היה מתאים ביותר ,
העובדות בסופו של דבר שהכבלים שיש לי בבית יותר טובים ,אבל מדובר בכבלים סוף העולם שמאלה ,ואלו אינם כבלים ה300 שקל ,כי אם כבלים הנחשבים לטופ העולמי ,
מצטער באם התלהבתי יותר מדי בהתחלה ,אבל אתה יודע ! לוקח כמה ימים עד שיורד האסימון.

845

אוהב את התחום
מעורבות
108
נקודות
43
יותר נכון היה לשלוח אותו למכון טהור לחומרים מסוכנים.לא הייתי מתעסק ב"מתכת נוזלית" תמורת שום תוצאה טובה באיכות הצליל.רק האדים של המתכת הזאת יכולים לשלוח את יצור חי למועדון השיש תוך פרק זמן קצר מאוד...:ישן:

ronenperetz

חבר משקיען
מעורבות
237
נקודות
63
ראיתי בעיניים ושמעתי באוזניים, אכן כבל סגור בקצוות אך המיד שלו זורם במין קלות כזאת שגורמת לכבלים טובים ו"נחשבים"
להישמע די מתאמצים בתחום הבינוני.
אני חושב שהכבל הזה הוא מזור לסטאפ צעקני. די מדהים היה לראות את הפלא הזה, אלדר מאוד מוכשר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור