TakeOne
חבר משקיען
- מעורבות
- 865
- נקודות
- 113
אני מבין למעשה את הליגלוג שלך ,אבל תן לי להסביר לך כמה דברים שאולי תצליח להבין ,הבניה של הדבר הזה לא נובעת מאיזה שוויץ שטבוע בי מלידה ,אלא מטעמים אחרים לגמרי,בחיטוטים מזה שנים באתרי כבלים אני נתקל מזה שנים בציון העובדה שהמתכת האולטימטיבית לכבלי אודיו הוא עמוד כספית טהורה ,ובמילים פשוטות ,שזהו הכבל הטוב. ביותר בעולם ,אני בניתי אותו בשבילי ,ואפילו ישמש אותי כמה שעות ויעלה לי הרבה כסף ,אני רציתי לשמוע אותו אצלי במערכת,ועשיתי אותו בשביל עצמי , הסיבה שכתבתי כאן על העניין ,הוא כי אני חבר כאן ורציתי לספר גם לכם ,תיארתי לעצמי שיגיע איזה טיפוס חביב כמוך וילגלג על העניין ,
אבל בוא תסביר לי אתה על מה יש לך ללגלג , הכבל הזה כמעט בלתי אפשרי לבניה ,ועוד יותר בלתי אפשרי לבניה בצורה בטוחה ,אני משתמש בכספית בעבודתי כבר 30 שנה ,מכיר את החומר ,צריך לתת לו מקום להתפשט ולהתכווץ ועדיין שלא תהיה דליפה או נתק ,שלא ידלפו אדים ,שלא יהיה קצר , בקיצור שהיה כבל יציב פחות או יותר ,בסביבה מוגנת כמו אצלי מאחרי המערכת,שהכבל יונח במיקום הנכון בהתאם לחוק הכלים השלובים,שיהיה לו מיכל התפשטות בכדי שלא יעלה הלחץ ,בקיצור כבל קשה מאוד לתכנון ולביצוע ,וכל זאת כדי לשמוע אותו ולספר לכם בכדי שיהיה לך חומר ללגלג על הכרות עם מישהו שמפעיל המערכת שלו עם חום כדור הארץ ,אתה יודע מה ,לא בעיה לי להשמע חלבי ונורמלי כמוך ,זה לא קשה ,אבל לי זה קצת משעמם ,ואני אדם סוער ואימפולסיבי ,עם יכולת דלה כל שהיא, להתחיל לעשות משהו ולגמור אותו ,ואפילו זה בגלל איזה שהוא יצר , אפילו אשתמש בו כמה דקות ,ואתה הרי מבוגר ממני בהרבה בוודאי יש לך נסיון בחיים ,אז למה אתה שולח לי לעזאזל ביקורת כזו אינפנטילית?כזו צרת עיין ,איפה רוחב הלב ? החסד? הסלחנות? רוחב הלב ,? מה אין לך מזה מעט בשבילי גם ?
תמונות!