אינטרקונקט מתכת נוזלית!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
מנגן אצלי בבית מזה כמה שעות ,משהו אחר באמת ,פרטים וצילומים בקרוב ,למרות שאין לי חשק לטלטל אותו מאחרי המערכת ,הרכבה קשה במיוחד מטעמי בטיחות ,אבל לא יכולתי להתאפק ,ולו רק לשמוע את ה"פלא" אפילו לכמה שעות ,
הצליל רך ונוזלי תרתי משמע ללא קשיות המאפיינת מתכת ,צליל רחב מאוד עם במה לא משהו ,אבל בכל זאת משהו מדהים לשמוע את הרכות הבלתי אמצעית הזו בגודל כזה ,
לא יוצר מעולם כבל מהחומרים הללו בעולם ,בטח שלא מסחרית ,כבל לא חוקי לגמרי ,יוצר רק כדי להרגיע את הגוק שמקנן לי כמה שנים בראש ,
מה איכפת לי ? העיקר עובד הרעיון שלי.

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
לא מגלה !אבל כספית היא המוליך האולטימטיבי!

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
אגב אי אפשר להשיג כספית בארץ מסיבות בטחוניות!

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
הבחור ה heavens gate סיפר לי שבנו כבלים כאלו עם כספית , תהליך מסובך ומסוכן לחלוטין , אבל התוצאה הכי טובה ששמעו אי פעם .
ירדו מזה כי מסוכן ...
בטח הכבל שלך יפתיע :) .

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
הבחור ה heavens gate סיפר לי שבנו כבלים כאלו עם כספית , תהליך מסובך ומסוכן לחלוטין , אבל התוצאה הכי טובה ששמעו אי פעם .
ירדו מזה כי מסוכן ...
בטח הכבל שלך יפתיע :) .
האמת, הכבל הכי טוב ששמעתי אי פעם,אבל לא רוצה להפציץ בסופרלטיבים,למה אני תכננתי ועשיתי ,והרי כולם יודעים כמה אני צנוע.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
כבר יש כבל "נוזלי", פנו אלי לפני 6-7 שנים:

http://www.teoaudio.com/technical.php

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
גם audio magic מייצרים כבלים כאלו ...

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
אין כבל כזה למכירה ,אסור!

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
נכון עם כספית , אין כבל כזה , אבל ב audio magic משתמשבנוזל מסויים ולא כספית .

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
ואתם (או חלקכם) מלגלגים על מי שמכור ל NAIM? זה בסדר שבמסגרת תחביב אפשר לעשות גם דברים משוגעים רק שכל אחד יביט בחטוטרת של עצמו לפני שהוא מדבר על החטוטרת של אחרים....

אריה

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
לא מדויק אריה.....
במסגרת כל תחביב תמיד יש כמה "משוגעים" (במובן הכי חיובי שאפשר, כמובן) שלוקחים את הדברים עוד צעד או שניים קדימה. אלה יבקשו לבחון דברים חדשים, להיפתח לאפשרויות שונות שאף אחד לא חשב או העז לעשות לפניהם (ולמי שלא מכיר: "רק המעז מנצח"....). חלק מהם ילכו לכיוון DIY ויצברו שם ניסיון. להבנתי לשניצל יש סוג של פטיש לכבלים. זה מאוד מעסיק אותו, גורם לו להתעדכן בכל החידושים בעולם הרבה לפני כולם, לנסות, לצבור המון ידע על חומרים, ליפופים והשד יודע מה עוד, ולהתמקצע. רק טוב יכול לצאת מזה! הוא יודע להתלהב אבל גם לא מתבייש לציין כשפוגש בכבל "מעופש" לדבריו (הלוואי עלי אחוז אחד מהכבלים 'המעופשים' שהוא זרק).

אין שום קשר בין זה לבין כמה מבעלי ניים - ובטח לא כולם - שבכל מצב ובכל מקרה לא מוכנים לקבל שיש משהו אחר, אולי יותר טוב, בשוק. ביום שבו אתה וכמה מהחברים תהיו ביקורתיים כלפי ניים כמו ששניצל ביקורתי כלפי חלק ניכר מהכבלים שהוא שומע, קונה או בונה, סביר שאף אחד לא יבוא אליכם בטענות.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
כל אחד מתייחס לתחביב כראות עיניו. מי שכל הזמן עוסק בחיפושים ובהרכבה של רכיבים שונים ומשונים ולמעשה אינו מגיע לאיזו תוצאה סופית שמתאימה למצבו - הוא לא שטוף מוח פחות ממי שקונה הכול מיצרן אחד ואת הזמן שמתפנה לו משקיע אולי בדברים אחרים.

אין לי איזו ביקרות למה ששניצל עושה.

אריה

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
http://www.booknet.co.il/prodtxt.asp?id=28414

ממליץ על הספר הנ"ל. יש בו את הרעיון האודיופילי הכי מוזר ששמעתי בימי חיי : מישהו (מסיבות שלא אפרט) מוציא את עמוד השידרה של בנאדם אחר, משאיר אותו בחיים, (איכשהו..) ועמוד השידרה משמש אותו בתור אינטרקונקט במערכת שלו ! תסכימו אתי שזה אפילו יותר מוזר מכבל עם מתכת נוזלית.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
http://www.booknet.co.il/prodtxt.asp?id=28414

ממליץ על הספר הנ"ל. יש בו את הרעיון האודיופילי הכי מוזר ששמעתי בימי חיי : מישהו (מסיבות שלא אפרט) מוציא את עמוד השידרה של בנאדם אחר, משאיר אותו בחיים, (איכשהו..) ועמוד השידרה משמש אותו בתור אינטרקונקט במערכת שלו ! תסכימו אתי שזה אפילו יותר מוזר מכבל עם מתכת נוזלית.
אני קראתי על שני אנשים: אחד גר בגובה של 12,500 מטרים ומשתמש בקרינה הקוסמית בתור אינטרקונקט. השני יותר מעניין: גר בגובה של מינוס 2,000 מטר ומשתמש בחום כדור הארץ כדי להפעיל כת כל המערכות בבית שלו. מסיבות ברורות אי אפשר לפרט לגבי שני האנשים האלה.

אריה

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,792
נקודות
113
אני קראתי על שני אנשים: אחד גר בגובה של 12,500 מטרים ומשתמש בקרינה הקוסמית בתור אינטרקונקט. השני יותר מעניין: גר בגובה של מינוס 2,000 מטר ומשתמש בחום כדור הארץ כדי להפעיל כת כל המערכות בבית שלו. מסיבות ברורות אי אפשר לפרט לגבי שני האנשים האלה.

אריה
אני מבין למעשה את הליגלוג שלך ,אבל תן לי להסביר לך כמה דברים שאולי תצליח להבין ,הבניה של הדבר הזה לא נובעת מאיזה שוויץ שטבוע בי מלידה ,אלא מטעמים אחרים לגמרי,בחיטוטים מזה שנים באתרי כבלים אני נתקל מזה שנים בציון העובדה שהמתכת האולטימטיבית לכבלי אודיו הוא עמוד כספית טהורה ,ובמילים פשוטות ,שזהו הכבל הטוב. ביותר בעולם ,אני בניתי אותו בשבילי ,ואפילו ישמש אותי כמה שעות ויעלה לי הרבה כסף ,אני רציתי לשמוע אותו אצלי במערכת,ועשיתי אותו בשביל עצמי , הסיבה שכתבתי כאן על העניין ,הוא כי אני חבר כאן ורציתי לספר גם לכם ,תיארתי לעצמי שיגיע איזה טיפוס חביב כמוך וילגלג על העניין ,
אבל בוא תסביר לי אתה על מה יש לך ללגלג , הכבל הזה כמעט בלתי אפשרי לבניה ,ועוד יותר בלתי אפשרי לבניה בצורה בטוחה ,אני משתמש בכספית בעבודתי כבר 30 שנה ,מכיר את החומר ,צריך לתת לו מקום להתפשט ולהתכווץ ועדיין שלא תהיה דליפה או נתק ,שלא ידלפו אדים ,שלא יהיה קצר , בקיצור שהיה כבל יציב פחות או יותר ,בסביבה מוגנת כמו אצלי מאחרי המערכת,שהכבל יונח במיקום הנכון בהתאם לחוק הכלים השלובים,שיהיה לו מיכל התפשטות בכדי שלא יעלה הלחץ ,בקיצור כבל קשה מאוד לתכנון ולביצוע ,וכל זאת כדי לשמוע אותו ולספר לכם בכדי שיהיה לך חומר ללגלג על הכרות עם מישהו שמפעיל המערכת שלו עם חום כדור הארץ ,אתה יודע מה ,לא בעיה לי להשמע חלבי ונורמלי כמוך ,זה לא קשה ,אבל לי זה קצת משעמם ,ואני אדם סוער ואימפולסיבי ,עם יכולת דלה כל שהיא, להתחיל לעשות משהו ולגמור אותו ,ואפילו זה בגלל איזה שהוא יצר , אפילו אשתמש בו כמה דקות ,ואתה הרי מבוגר ממני בהרבה בוודאי יש לך נסיון בחיים ,אז למה אתה שולח לי לעזאזל ביקורת כזו אינפנטילית?כזו צרת עיין ,איפה רוחב הלב ? החסד? הסלחנות? רוחב הלב ,? מה אין לך מזה מעט בשבילי גם ?

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
מי שכל הזמן ... - הוא לא שטוף מוח פחות ממי שקונה הכול מיצרן אחד ואת הזמן שמתפנה לו משקיע אולי בדברים אחרים
יש כאלה עם תחביבים שונים מהמקובל, או תחביבים מקובלים לחלוטין, אבל שמידת העניין בהם והתעסקות בהם חורגים מהמקובל.

אין שום קשר בין זה לבין שטיפת מוח.

לעומת זאת, ישנם כאלה שהם שטופי מוח לחלוטין, אבל:

• אינם מודים בכך
  • מתייחסים לתכנים שהוחדרו למוחם כאילו הם האמת המוחלטת
  • בטוחים שהם צודקים
  • בטוחים שכל האחרים טועים
  • משקיעים את הזמן ש"התפנה להם" כבייכול ב"הפצת המסר" בצורה תעמולתית ומשיחית לחלוטין
  • מנסים להסביר שהם נורמאליים ו/או שהם שטופי מוח כמו אחרים, לסירוגין
  • ממש מתפלאים שהאחרים לא מעריצים את מושאה של שטיפת המוח
  • ממש מתפלאים שהאחרים לא מעריצים את ההתנהלות שלהם

קצת נמאס, קצת הרבה.

אולי מספיק עם התעמולה הזו?
אני מעריך שאני לא מדבר בשם עצמי בלבד כשאני אומר שאני לא רוצה להיות שטוף מוח בתכנים האלה.

די!

עמיר

clip99

חבר משקיען
מעורבות
129
נקודות
43
יהיה מעניין לראות תמונה של הכבל . יש מצב?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אני מבין למעשה את הליגלוג שלך ,אבל תן לי להסביר לך כמה דברים שאולי תצליח להבין ,הבניה של הדבר הזה לא נובעת מאיזה שוויץ שטבוע בי מלידה ,אלא מטעמים אחרים לגמרי,בחיטוטים מזה שנים באתרי כבלים אני נתקל מזה שנים בציון העובדה שהמתכת האולטימטיבית לכבלי אודיו הוא עמוד כספית טהורה ,ובמילים פשוטות ,שזהו הכבל הטוב. ביותר בעולם ,אני בניתי אותו בשבילי ,ואפילו ישמש אותי כמה שעות ויעלה לי הרבה כסף ,אני רציתי לשמוע אותו אצלי במערכת,ועשיתי אותו בשביל עצמי , הסיבה שכתבתי כאן על העניין ,הוא כי אני חבר כאן ורציתי לספר גם לכם ,תיארתי לעצמי שיגיע איזה טיפוס חביב כמוך וילגלג על העניין ,
אבל בוא תסביר לי אתה על מה יש לך ללגלג , הכבל הזה כמעט בלתי אפשרי לבניה ,ועוד יותר בלתי אפשרי לבניה בצורה בטוחה ,אני משתמש בכספית בעבודתי כבר 30 שנה ,מכיר את החומר ,צריך לתת לו מקום להתפשט ולהתכווץ ועדיין שלא תהיה דליפה או נתק ,שלא ידלפו אדים ,שלא יהיה קצר , בקיצור שהיה כבל יציב פחות או יותר ,בסביבה מוגנת כמו אצלי מאחרי המערכת,שהכבל יונח במיקום הנכון בהתאם לחוק הכלים השלובים,שיהיה לו מיכל התפשטות בכדי שלא יעלה הלחץ ,בקיצור כבל קשה מאוד לתכנון ולביצוע ,וכל זאת כדי לשמוע אותו ולספר לכם בכדי שיהיה לך חומר ללגלג על הכרות עם מישהו שמפעיל המערכת שלו עם חום כדור הארץ ,אתה יודע מה ,לא בעיה לי להשמע חלבי ונורמלי כמוך ,זה לא קשה ,אבל לי זה קצת משעמם ,ואני אדם סוער ואימפולסיבי ,עם יכולת דלה כל שהיא, להתחיל לעשות משהו ולגמור אותו ,ואפילו זה בגלל איזה שהוא יצר , אפילו אשתמש בו כמה דקות ,ואתה הרי מבוגר ממני בהרבה בוודאי יש לך נסיון בחיים ,אז למה אתה שולח לי לעזאזל ביקורת כזו אינפנטילית?כזו צרת עיין ,איפה רוחב הלב ? החסד? הסלחנות? רוחב הלב ,? מה אין לך מזה מעט בשבילי גם ?

מסכים עם כל מילה!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור