אני חושב שאתה יותר מצודק, יש הבדל מיידי אבל אחרי שעות של האזנה השיפור יותר משמעותי ואז אם אתה חוזר לכבל הישן הכל שוב נשמע מקולקל גם בגלל שהחדש טוב יותר (בהנחה שהוא באמת יותר טוב ואני לא מדבר כרגע על הכבלים הספציפיים של גיא) וגם בגלל שהישן עדיין לא ״יושב״.אני לא טענתי שאין הבדלים, ברור שיש.
טענתי היא שהסאונד האמיתי של כבל מתקבל רק לאחר מספר לא מועט של שעות מהרגע שחובר.
לכן בשבילי ההבדלים בין כבלים בבדיקה של כמה דקות לאחר החיבור הם ממש לא דבר שאפשר ללכת איתו למכולת או לספר לחבר'ה.
באודיו היי אנד צריך הרבה אבל ממש הרבה סבלנות.
בהכל אני מסכים איתךאני חושב שאתה יותר מצודק, יש הבדל מיידי אבל אחרי שעות של האזנה השיפור יותר משמעותי ואז אם אתה חוזר לכבל הישן הכל שוב נשמע מקולקל גם בגלל שהחדש טוב יותר (בהנחה שהוא באמת יותר טוב ואני לא מדבר כרגע על הכבלים הספציפיים של גיא) וגם בגלל שהישן עדיין לא ״יושב״.
ד"א, מה שכתבתי מכוון לכבלים שכבר עברו ברייק אין.
לכבלים חדשים - התהליך ארוך פי כמה עד קבלת הסאונד ה"אמיתי" שלהם.
תתחדש ותהנה ניראה מדהים, שאלה, רמקול שעומד לפני המעמד לא מייצר ויברציות לאלקטרוניקה?
אני לא מנסה לעצבן אף אחדאני לא טענתי שאין הבדלים, ברור שיש.
טענתי היא שהסאונד האמיתי של כבל מתקבל רק לאחר מספר לא מועט של שעות מהרגע שחובר.
לכן בשבילי ההבדלים בין כבלים בבדיקה של כמה דקות לאחר החיבור הם ממש לא דבר שאפשר ללכת איתו למכולת או לספר לחבר'ה.
באודיו היי אנד צריך הרבה אבל ממש הרבה סבלנות.
הרמקולים במרחק העולה על 2.5 מטר מטוויטר לטוויטר ו 3 מטרים מחזית הרמקול לנקודת הישיבה, צילום רוחב מטעה וכך גם גודל המזנון.. ולא, המרצפות אינן 30x30 למי שמחשב מרחק ע"פ מרצפות בצילום.
לגבי כבלים, ניסיוננו שונה.
המרצפות זה 33 על 33 אם אינני טועה. בכל מקרה, זה לא נראה בתמונה 2.5 מטר. אבל זה גם לא חשוב, במזנון נאגרת כל כך הרבה אנרגיה לא רצויה שאתה מאבד הרבה מהאפקט של הסטנד.
תתחדש, המג׳יקו באמת אוהבים הרבה כוח ואז הם מראים את המג׳יק שלהם.
דרך אגב, האם אתה מחבר את הלקסמנים עם חיבור בלאנס?
תודה על התתחדש ששכחת...
תתחדש גיא! סט מדהים שעכשיו בטח מדהים עוד יותר. תהנה.
הרבה מזל טוב , רק עכשיו נכנסתי ל'אודיופיליה " ,לא ידעתי שפרסמת העניין ,לדעתי צעד מדהים ,מי שלא מכיר ההבדל לא מבין בכלל את גודל הדרמה , הכפלת הכח והזרם הופכת את הצליל לרגוע יותר ,עוטף יותר ,מוזיקלי יותר ,ובכלל -לקסמן זו קניה שאין לה שני ,יותר מכל מיני מפונפנים וממותגים , נכון ,לא זול ,אבל לא פותחים לך התחת והאיכות אפילו טובה יותר !
הרמקול שלי בכלל לא עובד עם מגבר סטריאו ,ובטח שלא חלש , ושוב מזל טוב!