אינטרנט

• פותח הנושא trhv
  • פורסם בתאריך

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
אני שבע קרבות ;)...... וגם (ורד)
הוא מתכוון לאיכות הסאונד בערוצים שלהם

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
היה לי בזק של 40 מגה עבד סבבה ,
שדרגתי באותו המחיר ל 100 מגה, מאותו היום של השדרוג התחילו הבעיות,
כל כמה שעות נופל המודם... (ואז 5 דקות אין אינטרנט)
החלפתי מודם לסוג אחר (מבזק סטור) והבעייה נמשכת...
נראה לי שהבעייה של בזק שזה בתוך הבניין והדירה זוג חוטים מעפן מהאלף שעבר...
הטכנולוגיה של בזק על זוג חוטים לא יכולה לסחוב יותר מ 40 מגה בצורה תקינה,
ובמקרה הטוב מקבלים 60 מגה (עם נפילות של המודם)..
בזק חברה מיושנת, תשתיות מיושנות...
כנראה העבור להוט..
ממילא יש לי את הטלוויזיה שלהם, אז הם צריכים רק לחבר לי ראוטר...

נסה לשנות את ה- MTU בנתב של בזק מ- 1500 ל- 1492

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
יותר מזה, ההבדל הוא גם בסטרימינג מטידל וגם מוזיקה שיושבת על ההארד דיסק בבית ושניהם עוברים דרך הראוטר לסטרימר ומשם לדאק. אני מניח שהבעיה היא הראוטר עצמו של הוט שיש הרבה משתמשים שטוענים שהוא רועש. לא מבין בזה הרבה אבל לשמוע אני יודע ובזק עדיף חד משמעית.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113
הוט זו חברה שאסור להתעסק איתה בכלל.גם אם הם מוכרים רק ממתקים.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
יותר מזה, ההבדל הוא גם בסטרימינג מטידל וגם מוזיקה שיושבת על ההארד דיסק בבית ושניהם עוברים דרך הראוטר לסטרימר ומשם לדאק. אני מניח שהבעיה היא הראוטר עצמו של הוט שיש הרבה משתמשים שטוענים שהוא רועש. לא מבין בזה הרבה אבל לשמוע אני יודע ובזק עדיף חד משמעית.
ההשוואה שאתה עושה יכולה להיות בעייתית כי לעיתים לאותו שיר טידל השתמש במאסטר X ולך בבית יש את מאסטר Y.

לי יש את Brothers in Arms ב 3 דיסקים שונים, מ 3 תקופות שונות, עם הבדלים לא קטנים בווליום וגם באיכות הצליל ביניהם.
ההדפסה החדשה יותר הווליום שלה חזק יותר והיא נשמעת "דחוס כהוגן" כיאה ל Loudness War.

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
לירן, לא חושב שהבנתי אותך......אין "שלהם" ....יש רק מקור אחד .....שלטענתו של @pruym בבזק נשמע טוב מהוט.
כלומר טידל נשמע טוב יותר בהוט מאשר ביס?
אם זו היתה הכוונה אז באמת אני פורש מהדיון
אין גבול

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
ההשוואה שאתה עושה יכולה להיות בעייתית כי לעיתים לאותו שיר טידל השתמש במאסטר X ולך בבית יש את מאסטר Y.

לי יש את Brothers in Arms ב 3 דיסקים שונים, מ 3 תקופות שונות, עם הבדלים לא קטנים בווליום וגם בריכות הצליל ביניהם.
ההדפסה החדשה יותר הווליום שלה חזק יותר והיא נשמעת "דחוס כהוגן" כיאה ל Loudness War.
אתה מתעקש לא להבין! כל המוזיקה מטידל וגם כל המוזיקה שיושבת אצלי על ההארד דיסק נשמעת יותר טוב אחרי שעברתי לבזק.
או במילים אחרות, אלבומים שאני שומע בסטרימינג מטידל נשמעים יותר טוב דרך בזק, אלבומים אחרים, אלה שיש אצלי על ההארד דיסק ועל כן אני לא צריך לשמוע אותם עם טידל גם נשמעים יותר טוב אחרי שעברתי מהוט לבזק.

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
אתה מתעקש לא להבין! כל המוזיקה מטידל וגם כל המוזיקה שיושבת אצלי על ההארד דיסק נשמעת יותר טוב אחרי שעברתי לבזק.
או במילים אחרות, אלבומים שאני שומע בסטרימינג מטידל נשמעים יותר טוב דרך בזק, אלבומים אחרים, אלה שיש אצלי על ההארד דיסק ועל כן אני לא צריך לשמוע אותם עם טידל גם נשמעים יותר טוב אחרי שעברתי מהוט לבזק.
אני מבין מצוין, הנושא שאני מדבר עליו הוא לא קשור לראוטרים ולא קשור לכלום תתייחס רק למה שאני כותב להלן:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ההשוואה שאתה עושה בין טידאל לקובץ שלך יכולה להיות בעייתית, כי לעיתים לאותו שיר, טידל השתמש במאסטר X, ולך בבית יש את מאסטר Y. .....וכהוכחה לכך :
לי יש את Brothers in Arms ב 3 דיסקים שונים, מ 3 תקופות שונות, עם הבדלים לא קטנים בווליום וגם באיכות הצליל ביניהם.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני מבין מצוין, הנושא שאני מדבר עליו הוא לא קשור לראוטרים ולא קשור לכלום תתייחס רק למה שאני כותב להלן:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ההשוואה שאתה עושה בין טידאל לקובץ שלך יכולה להיות בעייתית, כי לעיתים לאותו שיר, טידל השתמש במאסטר X, ולך בבית יש את מאסטר Y. .....וכהוכחה לכך :
שוב אני אומר, אני לא משווה בין טידל לקובץ שלי. אני משווה בין קובץ שלי עם ראוטר של בזק ואותו קובץ עם ראוטר של הוט
בנפרד אני משווה קובץ אחר (שיר שאין לי על ההארד דיסק) מטידל עם ראוטר של בזק מול ראוטר של הוט.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
אצלי הראוטר של בזק מופרד ,זה יכול להיות גם של הוט, הבטחה כפולה + בידוד מרעשים חיצוניים
לפי הציור הבא:

(הנקודות בציור זה סתם רווח, בלי הנקודות הרווחים נעלמים)

--->קו טלפון ----->(מודם+ראוטר של בזק)>>(שרת +פיירוול + 2 כרטיסי רשת) >>( ראוטר חוטי + WIFI )
..........................................|........................................................................................|
............................... WIFI לאורחים ........................................................................רשת ביתית

נערך לאחרונה ב:

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
נסה לשנות את ה- MTU בנתב של בזק מ- 1500 ל- 1492
אין אפשרות לשנות (זה מודם + ראוטר של בזק) , בדקתי את כל ההגדרות ...
לא חושב שזה יכול לשנות משהו , האינטרנט לפעמים עובד ימים שלמים יופי , ואז ימים שלמים כל כמה שעות מתנתק ל 5 דקות עד שחוזרת הנורה הירוקה שאומרת שהקו חזר...

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אין אפשרות לשנות (זה מודם + ראוטר של בזק) , בדקתי את כל ההגדרות ...
לא חושב שזה יכול לשנות משהו , האינטרנט לפעמים עובד ימים שלמים יופי , ואז ימים שלמים כל כמה שעות מתנתק ל 5 דקות עד שחוזרת הנורה הירוקה שאומרת שהקו חזר...
תנסה להחליף את ספק הכוח של הראוטר.

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
תנסה להחליף את ספק הכוח של הראוטר.
החלפתי ראוטר (לחברה אחרת - גם מבזק) וגם את הספק כח שלו (היה מצורף לראוטר) ואותה התופעה,
הכל התחיל ביום ששידרגתי ל 100 מגה (לפני כחצי שנה בערך, היה לי 40 מגה שעבד סבבה),
דברתי עם חבר שלי היום על הנושא שיש לו בעיות דומות , לטענתו ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) אמרו לו שזאת תופעה ידועה להרבה ששדרגו ל 100 מגה וזאת מכיוון שהתשתית של בזק לא יכולה להעביר 100 מגה ואז שהקצב עולה הקו מתנתק ...
נשמע מאוד הגיוני....

roberts

מושעה
מעורבות
647
נקודות
113
החלפתי ראוטר (לחברה אחרת - גם מבזק) וגם את הספק כח שלו (היה מצורף לראוטר) ואותה התופעה,
הכל התחיל ביום ששידרגתי ל 100 מגה (לפני כחצי שנה בערך, היה לי 40 מגה שעבד סבבה),
דברתי עם חבר שלי היום על הנושא שיש לו בעיות דומות , לטענתו ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) אמרו לו שזאת תופעה ידועה להרבה ששדרגו ל 100 מגה וזאת מכיוון שהתשתית של בזק לא יכולה להעביר 100 מגה ואז שהקצב עולה הקו מתנתק ...
נשמע מאוד הגיוני....
אז מה הבעיה לחזור אחורה או להתחבר להוט ?

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
אז מה הבעיה לחזור אחורה או להתחבר להוט ?
חשבתי להתחבר להוט , אבל אחרי מה שאני קורא כאן עכשיו זה מפחיד אותי :)
יש עוד סיבה שאני בבזק, יש לי IP קבוע ...
(מצלמות הבטחה בבית למשל)
הבנתי שבהוט באינטרנט מעל 40 מגה אין IP קבוע , אמנם הוא קבוע לזמן מסויים אבל משתנה מפעם לפעם ,
(יש לזה פתרון ששולח אימיל שה IP משתנה ) , אבל יש לי גם DOMAIN שמחייב IP קבוע...

עובדה מעניינת:
מאמול בערב לא נפל האינטרנט אפילו פעם אחת ,יש לי תקשורת קבועה לאיזה מקום (IRC הישן מי שמכיר - mIRC) ואני רואה מתי הייתה נפילה ...
בדקתי מהירות כמה פעמים וראיתי שזה 30 מגה מקסימום...
כנראה "תפס" קו איטי...
גם שהיה לי 40 מגה הייתי בודק מהירות ואז לפעמים הייתי מקבל מקסימום 30 מגה, הייתי מכבה את המודם ומדליק שוב ואז היה תופס קו של 40 מגה...
כנראה לבזק יש גם קווים איטיים במרכזיית המיתוג שלהם...
עדיף לי 40 מגה ושלא יפול....
מאשר 60 מגה (שאני משלם על 100 מגה) ונופל כל הזמן...

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
נשמע מאוד הגיוני....
היתה לי בדיוק את אותה הבעיה
לא יעזור אם תחליף ראוטר ותחליף כבלים ותחליף קיר בבית
אחרי ששלחו אלי כמה טכנאים בא אחד מנוסה ואמר לי נכון שבאזור שלך כתוב שאפשר 100 מגה אבל אתה יחסית רחוק מהסיב האופטי ולכן בקצב גבוה הוא כל הזמן מאבד סינכרון
תחזור ל 40 והכל יסתדר
באמת זה מה שעשיתי ואכן הפסיקו הניתוקים אבל רציתי קצב גבוה יותר
אז עברתי להוט וקיבלתי 200 מגה

ni-ro

חבר משקיען
מעורבות
698
נקודות
113
אני בהוט (לא מבחירה), מפני שהממיר שלהם משמש גם הראוטר(בזק אין פונקציה כזו, לפחות לא לפני שנה).
הואיל והמערכת בממ"ד (הוויפיי לא עבר את קירות הבטון) ולא בא לי להעביר חוטים בכל הבית; ולאחר ניסיונות עם הראוטרים של בזק פרטנר (כולל מגברי עוצמות למיניהם שלא ספקו את הסחורה), נאלצתי לבחור בהוט (שבעניין האינטרנט בממ"ד מספק את הסחורה), בכל השאר (שירותי לווין וטלפון קווי ממש בזבוז כסף, אבל חייב לשאר בני המשפחה).
אז מי שצריך אינטרנט חזק לחדר ייעודי, זה הפיתרון היחידי שמצאתי.
תאכלס, מזכיר לי ששווה לבדוק עם בזק הוציאו גם ממיר הראוטר משולב.
ניר

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני בהוט (לא מבחירה), מפני שהממיר שלהם משמש גם הראוטר(בזק אין פונקציה כזו, לפחות לא לפני שנה).
הואיל והמערכת בממ"ד (הוויפיי לא עבר את קירות הבטון) ולא בא לי להעביר חוטים בכל הבית; ולאחר ניסיונות עם הראוטרים של בזק פרטנר (כולל מגברי עוצמות למיניהם שלא ספקו את הסחורה), נאלצתי לבחור בהוט (שבעניין האינטרנט בממ"ד מספק את הסחורה), בכל השאר (שירותי לווין וטלפון קווי ממש בזבוז כסף, אבל חייב לשאר בני המשפחה).
אז מי שצריך אינטרנט חזק לחדר ייעודי, זה הפיתרון היחידי שמצאתי.
תאכלס, מזכיר לי ששווה לבדוק עם בזק הוציאו גם ממיר הראוטר משולב.
ניר
גם לי היה בדיוק אותו ממיר של הוט והתאים לי שהממיר והראוטר על אותו מכשיר. היום אני רואה טלביזיה דרך האפליקציה של פרטנר בטלביזיה החכמה שזה במקרה גם יותר זול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור