אני שבע קרבות ...... וגםנשמע פחות טוב מבחינת הסאונד!
אני שבע קרבות ...... וגםנשמע פחות טוב מבחינת הסאונד!
הוא מתכוון לאיכות הסאונד בערוצים שלהםאני שבע קרבות ...... וגם
לירן, לא חושב שהבנתי אותך......אין "שלהם" ....יש רק מקור אחד .....שלטענתו של @pruym בבזק נשמע טוב מהוט.הוא מתכוון לאיכות הסאונד בערוצים שלהם
היה לי בזק של 40 מגה עבד סבבה ,
שדרגתי באותו המחיר ל 100 מגה, מאותו היום של השדרוג התחילו הבעיות,
כל כמה שעות נופל המודם... (ואז 5 דקות אין אינטרנט)
החלפתי מודם לסוג אחר (מבזק סטור) והבעייה נמשכת...
נראה לי שהבעייה של בזק שזה בתוך הבניין והדירה זוג חוטים מעפן מהאלף שעבר...
הטכנולוגיה של בזק על זוג חוטים לא יכולה לסחוב יותר מ 40 מגה בצורה תקינה,
ובמקרה הטוב מקבלים 60 מגה (עם נפילות של המודם)..
בזק חברה מיושנת, תשתיות מיושנות...
כנראה העבור להוט..
ממילא יש לי את הטלוויזיה שלהם, אז הם צריכים רק לחבר לי ראוטר...
ההשוואה שאתה עושה יכולה להיות בעייתית כי לעיתים לאותו שיר טידל השתמש במאסטר X ולך בבית יש את מאסטר Y.יותר מזה, ההבדל הוא גם בסטרימינג מטידל וגם מוזיקה שיושבת על ההארד דיסק בבית ושניהם עוברים דרך הראוטר לסטרימר ומשם לדאק. אני מניח שהבעיה היא הראוטר עצמו של הוט שיש הרבה משתמשים שטוענים שהוא רועש. לא מבין בזה הרבה אבל לשמוע אני יודע ובזק עדיף חד משמעית.
כלומר טידל נשמע טוב יותר בהוט מאשר ביס?לירן, לא חושב שהבנתי אותך......אין "שלהם" ....יש רק מקור אחד .....שלטענתו של @pruym בבזק נשמע טוב מהוט.
אתה מתעקש לא להבין! כל המוזיקה מטידל וגם כל המוזיקה שיושבת אצלי על ההארד דיסק נשמעת יותר טוב אחרי שעברתי לבזק.ההשוואה שאתה עושה יכולה להיות בעייתית כי לעיתים לאותו שיר טידל השתמש במאסטר X ולך בבית יש את מאסטר Y.
לי יש את Brothers in Arms ב 3 דיסקים שונים, מ 3 תקופות שונות, עם הבדלים לא קטנים בווליום וגם בריכות הצליל ביניהם.
ההדפסה החדשה יותר הווליום שלה חזק יותר והיא נשמעת "דחוס כהוגן" כיאה ל Loudness War.
אני מבין מצוין, הנושא שאני מדבר עליו הוא לא קשור לראוטרים ולא קשור לכלום תתייחס רק למה שאני כותב להלן:אתה מתעקש לא להבין! כל המוזיקה מטידל וגם כל המוזיקה שיושבת אצלי על ההארד דיסק נשמעת יותר טוב אחרי שעברתי לבזק.
או במילים אחרות, אלבומים שאני שומע בסטרימינג מטידל נשמעים יותר טוב דרך בזק, אלבומים אחרים, אלה שיש אצלי על ההארד דיסק ועל כן אני לא צריך לשמוע אותם עם טידל גם נשמעים יותר טוב אחרי שעברתי מהוט לבזק.
שוב אני אומר, אני לא משווה בין טידל לקובץ שלי. אני משווה בין קובץ שלי עם ראוטר של בזק ואותו קובץ עם ראוטר של הוטאני מבין מצוין, הנושא שאני מדבר עליו הוא לא קשור לראוטרים ולא קשור לכלום תתייחס רק למה שאני כותב להלן:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ההשוואה שאתה עושה בין טידאל לקובץ שלך יכולה להיות בעייתית, כי לעיתים לאותו שיר, טידל השתמש במאסטר X, ולך בבית יש את מאסטר Y. .....וכהוכחה לכך :
לי יש את Brothers in Arms ב 3 דיסקים שונים, מ 3 תקופות שונות, עם הבדלים לא קטנים בווליום וגם באיכות הצליל ביניהם.
ההדפסה החדשה יותר הווליום שלה חזק יותר והיא נשמעת "דחוס כהוגן" כיאה ל Loudness War.
אין אפשרות לשנות (זה מודם + ראוטר של בזק) , בדקתי את כל ההגדרות ...נסה לשנות את ה- MTU בנתב של בזק מ- 1500 ל- 1492
תנסה להחליף את ספק הכוח של הראוטר.אין אפשרות לשנות (זה מודם + ראוטר של בזק) , בדקתי את כל ההגדרות ...
לא חושב שזה יכול לשנות משהו , האינטרנט לפעמים עובד ימים שלמים יופי , ואז ימים שלמים כל כמה שעות מתנתק ל 5 דקות עד שחוזרת הנורה הירוקה שאומרת שהקו חזר...
החלפתי ראוטר (לחברה אחרת - גם מבזק) וגם את הספק כח שלו (היה מצורף לראוטר) ואותה התופעה,תנסה להחליף את ספק הכוח של הראוטר.
אז מה הבעיה לחזור אחורה או להתחבר להוט ?החלפתי ראוטר (לחברה אחרת - גם מבזק) וגם את הספק כח שלו (היה מצורף לראוטר) ואותה התופעה,
הכל התחיל ביום ששידרגתי ל 100 מגה (לפני כחצי שנה בערך, היה לי 40 מגה שעבד סבבה),
דברתי עם חבר שלי היום על הנושא שיש לו בעיות דומות , לטענתו ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) אמרו לו שזאת תופעה ידועה להרבה ששדרגו ל 100 מגה וזאת מכיוון שהתשתית של בזק לא יכולה להעביר 100 מגה ואז שהקצב עולה הקו מתנתק ...
נשמע מאוד הגיוני....
חשבתי להתחבר להוט , אבל אחרי מה שאני קורא כאן עכשיו זה מפחיד אותיאז מה הבעיה לחזור אחורה או להתחבר להוט ?
היתה לי בדיוק את אותה הבעיההחלפתי ראוטר (לחברה אחרת - גם מבזק) וגם את הספק כח שלו (היה מצורף לראוטר) ואותה התופעה,
הכל התחיל ביום ששידרגתי ל 100 מגה (לפני כחצי שנה בערך, היה לי 40 מגה שעבד סבבה),
דברתי עם חבר שלי היום על הנושא שיש לו בעיות דומות , לטענתו ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) אמרו לו שזאת תופעה ידועה להרבה ששדרגו ל 100 מגה וזאת מכיוון שהתשתית של בזק לא יכולה להעביר 100 מגה ואז שהקצב עולה הקו מתנתק ...
נשמע מאוד הגיוני....
גם לי היה בדיוק אותו ממיר של הוט והתאים לי שהממיר והראוטר על אותו מכשיר. היום אני רואה טלביזיה דרך האפליקציה של פרטנר בטלביזיה החכמה שזה במקרה גם יותר זול.אני בהוט (לא מבחירה), מפני שהממיר שלהם משמש גם הראוטר(בזק אין פונקציה כזו, לפחות לא לפני שנה).
הואיל והמערכת בממ"ד (הוויפיי לא עבר את קירות הבטון) ולא בא לי להעביר חוטים בכל הבית; ולאחר ניסיונות עם הראוטרים של בזק פרטנר (כולל מגברי עוצמות למיניהם שלא ספקו את הסחורה), נאלצתי לבחור בהוט (שבעניין האינטרנט בממ"ד מספק את הסחורה), בכל השאר (שירותי לווין וטלפון קווי ממש בזבוז כסף, אבל חייב לשאר בני המשפחה).
אז מי שצריך אינטרנט חזק לחדר ייעודי, זה הפיתרון היחידי שמצאתי.
תאכלס, מזכיר לי ששווה לבדוק עם בזק הוציאו גם ממיר הראוטר משולב.
ניר