איך נשמעת מערכת אודיופילית בעלות של מיליון דולר בארה"ב...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...האובססיה קיימת! אין שני אודיופילים בעלי אותה פילוסופיה או תקציב, כשזה מגיע לשלמות קולית.

רמקולים מבוססי שופר של מיליון דולר של "אקפלה אודיו ארט", במטרה ליצור מחדש את החוויה של השתתפות בקונצרטים סימפוניים.

כפי שנאמר, המקום שבו אתה יושב קובע מה אתה שומע.

קטונתי מלהביע את דעתי...אבל אוסיף, שהמערכת זקוקה למעט אביזרי אקוסטיקה, בכדי לנגן בעוצמות יותר גבוהות ונקיות.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
תמיד נכון לומר שאקוסטיקה פאסיבית תעזור, אבל מדובר בחדר ע-צ-ו-ם בגודלו, כולל גובה, מה שדורש טיפל אקוסטי ע-צ-ו-ם כדי לאלף את האקוסטיקה ולטפל בהידהוד. החדר מראש בעייתי לחלוטין ברמה שכנראה אינה ניתנת לטיפול באופן מעשי. אבל מהקלטה באיכות טלפון של מערכת סופר הי-אנד כזו אין שום משמעות להסקת מסקנות לגבי עוצמות גבוהות או נקיות.

חוצמזה שההדגמה הייתה עם ראש חדש ועם הקלטה בינונית מאוד בסאונד שלה. זה לא Hermann Winters שמדגים, ואני לא יודע אם הציוד הוא ברמה שמתקרבת לזו של הרמקולים. גם אם כן, האקוסטיקה בלתי קבילה לחלוטין.

בקיצור, הדגמה ברמה מביכה, ויותר מביך זה שמציגים את זה כהזדמנות לשמוע מערכת סופר דופר, כשבעצם הקליטו את זה לא ידוע איך, ורוב הצופים שומעים את זה דרך סמארטפון או DAC ורמקולים של מחשב, וההקלטה וההשמעה קובעים את האיכות הנשמעת, לא הרמקולים המנגנים.

נערך לאחרונה ב:

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מה זה בשביל האיש להשקיע עוד 15,000 דולר על אקוסטיקה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
מה זה בשביל האיש להשקיע עוד 15,000 דולר על אקוסטיקה.
מאיפה לקחת דווקא $15,000?

ואיך החלל הזה יראה מהבחינה האסתטית עם עזרים אקוסטיים בכל מקום?

נראה לי שההערה על אקוסטיקה הייתה מיותרת.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
מאיפה לקחת דווקא $15,000?

ואיך החלל הזה יראה מהבחינה האסתטית עם עזרים אקוסטיים בכל מקום?

נראה לי שההערה על אקוסטיקה הייתה מיותרת.
עזרים אקוסטיים כבר מזמן זה לא המזרונים והשמיכות..

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
מה, באמת?? לא ידעתי!! אני רץ להתעדכן. תודה שהערת לי! ;)
בכיף חמוד!

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
אמיר, לשאלתך, סתם זרקתי מספר, יכול להיות 20,000 דולר או פחות.
כאמור, לדעתי, טיפול אקוסטי / רום קורקשין ישפרו את המצב פלאים.

א...תהיה נחמד, אנחנו נמצאים בפורום אודיו כדי להחליף דעות ורשמים.

• Like
Reactions: arb

רן לוי

אוהב את התחום
מעורבות
291
נקודות
63
כמו קאטו הזקן: קודם מדידות של החדר ובעיותיו בידי מומחה, בשלב שני הצעת פתרונות שיכולים להיות פתרונות אקוסטיקה פאסיבית או פתרון של אקוסטיקה אקטיבית (רום קורקשן - טרינוב, לינגדורף, ומערכות מבוססות דיראק ביניהן סטורם) שילוב של שתי הגישות פאסיבית ואקטיבית. ואם מומחה לכיול אקוסטי אקטיבי, ואני לא מחדש כאן דבר, אז דן נגר.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אמיר, לשאלתך, סתם זרקתי מספר, יכול להיות 20,000 דולר או פחות.
כאמור, לדעתי, טיפול אקוסטי / רום קורקשין ישפרו את המצב פלאים.

א...תהיה נחמד, אנחנו נמצאים בפורום אודיו כדי להחליף דעות ורשמים.
כן טומר, עמיר ב-ע'.

זה טריוויאלי שאפשר לשפר, אבל על סמך מה ששומעים בווידאו אין שום דרך לדעת איזה עוצמות היו וכמה הן היו נקיות, כך שההערה מיותרת לדעתי.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
כתבתי שם ביוטיוב בערה, מעניין כמה זמן היא תישאר שם:

That's a wrong and misleading comment: "Here's a chance to hear a one million dollar speaker". If people who watch this video do not do it thru such speakers, they're NOT hearing THEM. They're hearing YOUR RECORDING of them -- not sure at what quality (via a smartphone? Doesn't matter) -- thru their own smartphone or computer speakers, or even their own system, but NOT THESE speakers.

capten

אוהב את התחום
מעורבות
91
נקודות
28
ההיתי משנה הכותרת ל - איך ניראת מערכת ב מליון דולר.
נישמעת ?! נו באמת.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
כתבתי שם ביוטיוב בערה, מעניין כמה זמן היא תישאר שם:

That's a wrong and misleading comment: "Here's a chance to hear a one million dollar speaker". If people who watch this video do not do it thru such speakers, they're NOT hearing THEM. They're hearing YOUR RECORDING of them -- not sure at what quality (via a smartphone? Doesn't matter) -- thru their own smartphone or computer speakers, or even their own system, but NOT THESE speakers.

יא טרחן. לך תעשה תיקון עולם. :)
כפרה עליך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור