איך נגדיר מערכת שמע ?

שוני

חבר משקיען
מעורבות
515
נקודות
93
מה זה מוח של בן אדם ?
סה"כ
היפותלמוס עם bybee.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
שלום גם לך
פשוט. כתבתי שהתשובה לנושא הפוסט נמצאת בהגדרתו: מהי מערכת שמע? מערכת שמע היא כך וכך.
מתנוש, בתגובה, ניסה להרחיב את הנושא ל"כיצד נתאר מערכת שמע". תיארתי לו מערכת שמע (מקור, הגברה, רמקולים).
ואז נשארה השאלה הפשוטה: מה?
או בהרחבה: מה הערך של נושא זה לאיזה עניין שהוא, שהרי מהי המערכת ומהו תיאורה הם דברים שאפילו אנשים כמונו יודעים כבר. ולא נראה לי שיש בנושאים אלה מה להוסיף.
אני מקווה שכעת קל יותר.
נראה לי שהברנש פשוט ביקש הבהרה למושגי יסוד חווייתיים, בקשה אשר בפני עצמה אין בה הרבה ערך, אני מסכים איתך, על שום הסובייקטיביות המובנית בשמות התואר. עם זאת, אני חושב שהשאלה ברורה בסופו של יום; היא פשוט נוסחה בצורה הלא-שגרתית הרגילה של שוני מיודעינו.

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
נראה לי שהברנש פשוט ביקש הבהרה למושגי יסוד חווייתיים, בקשה אשר בפני עצמה אין בה הרבה ערך, אני מסכים איתך, על שום הסובייקטיביות המובנית בשמות התואר. עם זאת, אני חושב שהשאלה ברורה בסופו של יום; היא פשוט נוסחה בצורה הלא-שגרתית הרגילה של שוני מיודעינו.
אם כן, יהיה נחמד אם המושגים יעלו אחד אחד מטעמו לדיון הציבור.
עם זה אפשר לעשות משהו

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
צר לי - אבל הדבר האחרון שאני רוצה אצלי זה "צליל יפה" ...

אני יודע שעכשיו אעלה עלי גדודים גדודים של מוג'אהידין אודיופילים, אבל אני עדיין מנסה תמיד לחפש "צליל נכון" - שיזכיר לי הכי קרוב את המקור.

(חוץ מזה חטפתי עכשיו אבולה וימי ספורים - אז הזדמנות לומר שלום ותודה לכל חברי הפורום ונתראה אתכם בעולם שמעבר).

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
עוד פעם צליל "נכון" או קרוב ל"מקור"?
איזה מקור? זה שטכנאי ההקלטות קבע ולאף אחד אין מושג מה הוא שמע ומה הוא התכוון שנשמע ?
זה ש"זוכרים" מההופעה ?

אין דבר כזה צליל נכון ולכן יש כל כך הרבה חברות ולכל אחת יש פרשנות שונה לצליל "נכון"...
לאיזה רמקולים יש צליל נכון - לוילסון אודיו, מג'יקו, YG ?

ארז

נערך לאחרונה ב:

שניצל

חבר משקיען
מעורבות
1,789
נקודות
113
"נכון " הוא מושג שמאפשר לבעלי מערכות מעופשות לצאת לרחוב בגאון.

ברקצ

חבר משקיען
מעורבות
269
נקודות
83
בדיוק !

מזל, אחרת איך הייתי יוצא לרחוב ? ועוד בגאון ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור