האם משפיע על כלבים.
כל פעם שאני מזמין אוכל לארבעת החתולים שלי (שבחיים לא יצאו מהבית) אני מזמין גם שק של אוכל לחתולי רחוב ונותן לבחורה שמאכילה את החתולים בשכונה.לנו יש שני שכנים שמאכילים חתולים. אבל לא סתם, בשעות מדויקות, יורדים למטה, מפזרים אוכל יבש בכמה מוקדים. החתולים יתרגלו ועכשיו הם יושבים מתחת לבניין כל יום בשעה 18:30 בערב, 30 ראש לפחות.
אצלך אפשר לקנות מכשיר, אני שוקל לקנות שוקר (לא לחתולים - לשכנים).
לנו יש שני שכנים שמאכילים חתולים. אבל לא סתם, בשעות מדויקות, יורדים למטה, מפזרים אוכל יבש בכמה מוקדים. החתולים יתרגלו ועכשיו הם יושבים מתחת לבניין כל יום בשעה 18:30 בערב, 30 ראש לפחות.
אצלך אפשר לקנות מכשיר, אני שוקל לקנות שוקר (לא לחתולים - לשכנים).
כל פעם שאני מזמין אוכל לארבעת החתולים שלי (שבחיים לא יצאו מהבית) אני מזמין גם שק של אוכל לחתולי רחוב ונותן לבחורה שמאכילה את החתולים בשכונה.
בקיצור, במאבק הקטן הזה אני לגמרי בעד החתולים...
אני לטובת החתולים במאבק הקטן הזה ואתה ממשפחת החתולים.זה תלוי. כשמאכילים חתולים מעבר לכביש זה אחלה. כשמאכילים אותם מתחת לבניין, צמוד ללובי, זו בעיה. שנית, אני לא אוהב בעלי חיים באופן כללי. בעצם מזה לא אוהב? אני אוהב פרות, כבשים, עופות, דגים. הבנת למה אני מתכוון, כן?
מעניין מה התדר ..
יש ספריי שאתה מרסס על הגריל של הרמקולים ובכלל בסביבה של המערכת והחתולים לא יתקרבומעניין מה התדר ..
אולי אם השמיעה אותו זה יגרום לחתולים שלי להפסיק לפרק לי את הרמקולים
באיזה תדירות צריך לרסס?יש ספריי שאתה מרסס על הגריל של הרמקולים ובכלל בסביבה של המערכת והחתולים לא יתקרבו
מרססים ממש מעט, בהתחלה כל יום, ומורידים את המינון כשהחתולים מתרגלים לא להתקרב, יש שלב שהם פשוט נמנעים מהמקום אבל אז עדיין רצוי לרסס ממש ממש קצת פעם בשבוע כדי שלא יחזרובאיזה תדירות צריך לרסס?