נו שויין.... אבל למה למה? חחחחחגאנדי,
הדבר נועד למנוע שאלות שיגיעו מאוחר יותר...
גם חבר הפורום אלדר כתב על המערכות שלו בעבר.
אני לשמחתי
לשמחתי פשוט לימדתי את הילדים להפעיל את המערכת ולמרות שמדובר בכחמישה רכיבים שונים בדרך כלל כדי להוציא צליל כל שהוא , הם יודעים את הסדר כיבוי והדלקה ומבלים עם המערכת שעות רבות גם כשאני לא נמצא, זאת מערכת מאד מאד מאד יקרה ועדיין אני מרגיש נוח עם זה ושמח לראות שנהנים מהעניין, לא בא לי שכל העניין יהיה איזה מקדש מנוכר עבורם שמתבוננים בו אבל אסור לגעת, אלא שיכבדו וישמרו חשוב לי שיצרכו מוזיקה ואם במקרה בסלון שוכב סט אפ קיצוני שיהנו מזה
גאנדי,
הדבר נועד למנוע שאלות שיגיעו מאוחר יותר...
גם חבר הפורום אלדר כתב על המערכות שלו בעבר.
אבקש לא להרחיב על הציוד, ראה הודעה 144 של איתי כאן.גדי, התאמת רמקול לחלל זה חובה, איזה רמקולים החלפת ובאילו והאם שקלת ללכת במסלול ההפוך - במקום לעבור לחלל קטן יותר לרכוש רמקול גדול יותר ?
אצלי הבת ובת הזוג אינן מתעניינות במערכת על אף שקיבלו הסבר ורשות מלאה לעשות בה שימוש.אני לשמחתי
לשמחתי פשוט לימדתי את הילדים להפעיל את המערכת ולמרות שמדובר בכחמישה רכיבים שונים בדרך כלל כדי להוציא צליל כל שהוא , הם יודעים את הסדר כיבוי והדלקה ומבלים עם המערכת שעות רבות גם כשאני לא נמצא, זאת מערכת מאד מאד מאד יקרה ועדיין אני מרגיש נוח עם זה ושמח לראות שנהנים מהעניין, לא בא לי שכל העניין יהיה איזה מקדש מנוכר עבורם שמתבוננים בו אבל אסור לגעת, אלא שיכבדו וישמרו חשוב לי שיצרכו מוזיקה ואם במקרה בסלון שוכב סט אפ קיצוני שיהנו מזה
גיל 7-8 הייתי מוצא עצמי מזיז הספה צמוד לשידה בה עמד מערכת חלקים של Luxman ו Shereood שנות ה 80 שאבי כה אהב, טיפח ודאג, מחבר את האוזניות האיכותיות שאבי רכש, ומאזין לדסקים מהאוסף הגדול שהיה לו.
קלאסי/רוק/גאז
נוסטלגיה.
אפרופו
בנותיי מעדיפות you tube
ודוגמנים/יות ששיווקו אותם גם להיות זמרים.
זו המציאות של היום.
מה זה אתה צודק... הזוי מה שהולך ולאין זה יכול להוביל ללא שום סיבה בפועל ובטח ללא הצדקה.ממש מתחבר למה שאתה כותב.
כאבא אני מרגיש איבוד שליטה על התכנים שהילדים רואים.
הבעיה חריפה יותר ממה שאנחנו חושבים.
לפני כמה חודשים הילדה שלי בת השלוש זימזמה שירים של כריסמס .
מסתבר שיש הרבה סרטי כריסמס לילדים בנטפליקס.
החלטתי לראות איתם בערבים את כל מה שהם רואים.
נחרדתי....
אין לי בעיה עם הקהילה הגאה.
מסתבר שהרבה סרטים מצוירים הגבול במניות מטשטש. נער יכול להיות עם לק באצבעות , שער צבוע והליכה נשית בצורה של טרנסגנדרים.
אהבה בין אותו המין גלויה ונורמלית.
הורים יכולים להיות מאותו המין.
אנחנו כהורים מאבדים את ההחלטה לגבי החינוך של הילדים שלנו.
צודקת!אצלי הפצפונת (שנה וחודשיים) כבר דורשת מאמא להשמיע מוסיקה בסלון.
אצלי הפצפונת (שנה וחודשיים) כבר דורשת מאמא להשמיע מוסיקה בסלון.
אם היתה מחבר במקום BABYCLASSIC לMETALCLASSIC - היו עכשיו רגועות יותר....ה"פצפונות" שלי כאשר היו שם.
היו מחוברות לאוסף דיסקים של " baby classic "
בחדרן
מושמע מהרדיו דיסק.
כיום "חמורות גדולות"
ורוצות לשמוע בעיקר נועה קירל, מרגי ושות'...
שלי שומעת בעיקר מה שאשתי ואני שומעים בטידל - נשמה, רוק, אלקטרונית...ה"פצפונות" שלי כאשר היו שם.
בחדרן
מושמע מהרדיו דיסק.
כיום "חמורות גדולות"
ה"פצפונות" שלי כאשר היו שם.
בחדרן
מושמע מהרדיו דיסק.
כיום "חמורות גדולות"